Dette er ett av mine første bilder med speilrefleks kamera. Ønsket å prøve litt portrett scener og fant en villig modell. Takk til Irene...
Utstyr
  • Nikon F 80
  • 80 - 200 mm AF Nikkor ED
  • Blender-
  • FilmtypeRealia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1083
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_49619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Tom Ståle E.

Fokus var jo tydelig. Poserer hun for en annen fotograf? Kan jo se slik ut med blikket en helt annen vei. Og du benyttet sjansen i mellomtiden. synes dessverre ikke dette ble et bra bilde av modellen. Men ingenting er gjort av seg selv første gang med nytt kamera. anbefaler deg å se i litt fotobøker for gode tips i denne settingen.
Alexander L.

Syntes egentlig bilde er fint. Eneste som jeg ikke liker er klokka.
Mvh Alex
Lars-Anders M.

Visning. Jeg tenker meg att det står ett visningsskilt ved veien. Vi går inn åg får se dette. Da får vi lyst å køpe leiligheten eller huset. Er det ikke slik att man har miljø og innredningsarkitekter for å få oss att få mera lyst på leiligheter.

Ellers ett pent bilde.
Avsluttet .

Pent portrett, med myke, fine, farger. Enig med at klokken kunne vært fjernet.
Elisabeth S.

Er i utgangspunktet ikke veldig glad i denne typen bilder, da de fremstiller kvinnekroppen på en lite flatterende måte og gjør kvinnen til et objekt uten noe form for estetisk skjønnhet... dette bildet er ikke noe unntak, men for all del.. kunne kanskje funka i et personlig album, dersom man har et eller annet forhold til denne personen.
Jan Erling S.

Elisabeth: Hvilke positur mener du fremstiller kvinnekroppen på en estetisk måte da? Eller skal man kanskje ikke fotografere kvinnekroppen i det hele tatt, da det gjør kvinnen til et objekt for mannegrisers lyst? Jaja... Jeg syntes i hvert fall at bildet var pent, modellen var pen, og fargene var mye og fine. Det eneste jeg har å utsette er bakgrunnen. Syntes det var litt for åpenbart ''laken'', for å si det sånn. Klokken plaget ikke meg så mye :-)
Tove G.

Jan Erling, du skjønner godt hva Elisabeth mener!
Ingenting er så flott å se på som en vakker kropp. Det er stillingen som er avgjørende om kvinnens kropp formidler estetikk eller sex.

Når det gjelder bildet, er fargene behagelige, men jeg finner vinkel høyre skulder og arm noe uheldig.
Jan Erling S.

Tove: Kan ikke en sensuell stilling eller en stilling som antyder sex også være estetisk da? Beklager, men jeg synes bare det blir litt vel mye ''Ottar-mentalitet'' over Elisabeths meninger. Men nå skal jeg ikke starte en diskusjon om det...
arne christian s.

KLØFT ER TØFT!!!!!!
.....og til dere kvinner der ute som uttrykker 'lyst' på en hvilken som helst måte i en hvilken som helst sammenheng, vil jeg bare si at dere er helt på jordet! Husk at dere skal være dydige og sjenerte!

ACS
Tove G.

Jan Erling: JO, så absolutt!!!!! Sensualit kan være/er også estetikk (for meg, ihvertfall). Nyansen mellom positiv og negativ seksualitet, kan være være hårfin og ''grensen'' settes av den enkeltes oppfattelse. Jeg skjønner hva Elisabeth mener, og jeg skjønner deg.
Dag T.

Jepp, gutter kikker ned der, og hvis jentene ikke liker det lurer jeg på hvorfor de kler seg sånn. Jeg har alltid innbildt meg at de erter oss :-)

Når det gjelder bildet er jeg nok enig med Tom-Ståle. Jeg liker imidlertid den begrensede dybdeskarpheten.
Håkon M.

Takk for mange innlegg jaaa...
Jeg ser nå som Tove skrev at vinkelen på høyre skulder og arm er noe uheldig. Jeg er også enig i at blikket sikkert burde være inn i kamera.

Det jeg liker selv ved bildet er dybdeskarpheten, fargene og selvfølgelig KLØFTA. IIIIIaaaaaaa..
Bjarne N.

vis litt pupp, og kommentarene hagler....
Lars-Anders M.

Bjarne har rett!
Siv D.

Hun ligner på Isabella Rosselini :)
Espen P.

Dette bildet dukka opp da jeg ville komentere et annet du har tatt (det siste) Dette her var, bortsett fra klokka, veeeeeldig bra og veeeldig sexy. Blikket sitter der det skal. Om man skal ta et sexy bilde så er det bare flott at hun ser vekk - litt overlegent. Du må jobbe for å ''se'' henne på en måte. meget bra dette her.
På ditt siste bilde virker det som om du sliter med hvitbalansen din(?) Ser ihvertfall slik ut. Mye rødt som overskygger bildet.

Espen (Som liker bra tatt bilder av bra damer :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu