Reader`s ride
Har sett litt bilder av motorsykkler og andre biler her inne, så i ''manko'' på å legge inn noe lurt, legger jeg inn et aldri så lite bilde av ''verktøyet'' mitt, sånn bortsett fra fotoapparatet mitt altså, litt photoshop and here you go..
Utstyr
  • Pentax Z1
  • 80 - 200 f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger211
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_52832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gard B.

Enda et tøft bilde fra deg. Jeg liker utsnittet ditt meget godt og det gjør seg at det har regnet på bildet, passer godt til bilen som har ''snorkel''. Regnet gjør også godt for lyset som sterkere reflekteres fra bakken.
Det er en liten ting som plager meg og det er øverst litt til venstre i bildet. Der er det fire ytterst små prikker jeg synes du burde fjerne på veggen, men det er self pirk.
Ellers misunner jeg værktøyet ditt, denne kunne jeg tenkt meg å ha på hytta :)
Avsluttet .

Likte settingen i dette bildet. Litt av en ''truck'' du har. Må vel ha litt arbeidsverktøy nåtr du ferdes i ulendt terreng. Bare ta godt vare på den nå da, så vi får gleden av å se flere bilder fra deg i spesielle omgivelser.

Vh Svenn
Vegard E.

Dæven for et monster. Tikka ikke stå i veien når du kommer durende.
Lars L.

En forvokst personbli med litt ekstra stasj (fin takgrind) ;-)
Skikkelig bli får man her http://www.landrover.com

Tøff http://student.fortlewis.edu/~alway/adamwayd90.htm

:-)
Are-Martin S.

Stilig bilde, sjelden å se at noen legger så mye jobb (og penger) i en Pajero. 35 tommere er tøft. Men jeg er enig med Lars L, skal det dra på alle hjul må det være Land Rover. Får legge ut bilder av min Serie 1 snart.
Vegard E.

hehe...Jeg satt og lurte på hvor lang tid det tok før du kommenterte Are-Martin...

Knalltøff mail jeg fikk hveffal! Sitter og humrer her :)
Hans Martin H.

Gjeeeesp: For å si det sånn, la herrene snakke i det uendelige om Land Rover, og Land Rover er jo en ''grei'' bil, men vis meg en LR som har gått 350 000 kilometer godt brukt on / off road som ikke har skiftet stikk akslinger, og ikke hatt en seriøs renovering under panseret.. Dette er jo en foto side, og jeg tok et kuult bilde av min bil.... Done..!
Vegard E.

Nå har jeg kikket L-E-N-G-E på bildet. Det eneste jeg føler mangler for å løfte det ''up there'' er en tøff skygge/speiling i asfalten og fjerning av de hvite strekene i bakgrunnen. Men for all del, tøft nå også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu