Tomt blikk
Utstyr
  • Ja
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5281} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten A.

Originalt, meget bevisst laget og raffinert komponert. Gåtefulle billedelementer, med en tone- og fargeskala som bygger opp under det inntrykk elementene gir.

Skikkelig fin og inspirerende billedskaping! Terningkast 6++!
MVH CA
Thor Inge V.

Hvis terningen har ti sider så er jeg enig
Aleksander J.

Dette var bra.
Inspirerende.
Torbjørn V.

Stilig!

:-)
Carsten A.

Enkelte direkte dårlige bilder oppnår tildels et vell av kommentarer, ofte bestående av intetsigende vrøvl.

Her har vi en unik prestasjon - det er et sørgelig uttrykk for tingenes tilstand at dette bildet har tiltrekker seg så liten oppmerksomhet.
MVH CA
Jan Rune B.

Takk CA og dere andre, fint å få positive kommentarer
JRB ::)
Aleksander J.

Nja, bildet tiltrekker seg kanskje oppmerksomhet (eller bør gjøre det), men det er nok mer utfordrende å sette til livs og kommentere et slik bile framfor et søplebilde selv en blind fiskemåke kan se feilene ved.
Birna R.

Jeg har vært innom og kikket på dette bildet mange ganger. Det er ikke lett å forholde seg til dette og slikt bidrar til å øke bildets verdi (på sikt). Ikke noe man blir ferdig med så fort - bra at slike bilder finnes.

Komposisjon og bildeidé er fortreffelig. Jeg har et lite forbehold ang. fargeskalaen, som blir vel ''gusjete'' mot grønt. For å gi bildet absolutt topp poeng ville jeg ønsket en demping av alt dette grønne, slik at ''ansiktet'' kom litt klarere frem. Et fromt ønske om en forbedring på et forøvrig flott bilde.
Carsten A.

AJ er absolutt inne på et vesentlig punkt - dette er langt mer krevende enn mye annet her på FOTOdotNO. Og dermed er det sikkert mange som av den grunn unnlater å gi en kommentar.

Også jeg har sett på dette bildet mange ganger nå. BR's kommentar om ''gusjete'' grønt er nok riktig. Tok bildet inn i PS, det kan vel være grunn til å se nærmere på både nivå for mellomtoner, overskuddet av grønt (som jeg synes det har), muligens også fargemetning (men ikke nødvendigvis mer, ihvertfall ikke over hele skalaen). Slutter meg til BR's oppfordring om at autor vurderer å arbeide mer med bildet! - og i tilfelle lar oss bli delaktige i en eventuell ny versjon.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu