John Reidar P.
Amatør.
Medlem siden
Bosted: Postboks 32 Indre Arna
Epostadressen er kun synlig for innloggede brukere
Som innlogget kan du kan sende melding til bruker
Mer info om bruker: Brukers side på foto.no

Annonsørerfaringer
Kjersti S.
Kjøpte et kamera av John Reidar hvor alt var som beskrevet i annonsen. En meget hyggelig og rask handel. Selger anbefales på det varmeste!
Kjell E.
Kjapp og hyggelig handel med denne karen.
Anbefales :)
Y.
Har handlet igjen med John Reidar. Meget rask og hyggelig kommunikasjon. Mine beste anbefalinger.
Olav Bjarte K.
Etter at kjøpsavtale ble inngått hadde jeg varen i hende dagen etter. Som uventet bonus hadde John Reidar betalt fraktutgiften. Varen var som beskrevet. Jeg fikk også tilbud om å etterbetale etter en viss prøvetid, noe jeg takket nei til da jeg oppfattet han som dønn ærlig. Pålitelig, hyggelig og ryddig kar som er kjapp i vendinga.
Maiken J.
Rask og effektiv handel! Forhåndsbetalte og pakken ble sendt samme dag (med sporing) som innbetalingen var registrert.
Bent N.
En fantastisk person å gjøre handel med. John Reidar kjøpte et objektiv av meg. Svært rask og ryddig handel.
Anbefaler han på det beste!
Petter T.
Svært fornøyd med å selge til John Reidar. Ryddig, rask og grei kommunikasjon og salg. Kjekt å få tilbakemelding etter mottak at alt var ok og at han var godt fornøyd. Da er jeg også fornøyd!
Y.
Meget rask og hyggelig kommunikasjon. Mine beste anbefalinger.
Alf-Einar S.
Kjøpte en Kenko TC. Kom i posten én dag før forventet. Top notch innpakking, og produktet var akkurat som beskrevet og alt som skulle følge med fulgte med. Hyggelig og hjelpsom korrespondanse også.
Roger J.
Kjøpte et CPL filter fra han, betalte forskudd og hadde den 2 dager etterpå i postkassen. Godt innpakket, god kommunikasjon, raskt levering og filteret fungerer utmerket.
Handler gjerne fra han igjen.
Håkon T.
Kjøpte en fotobag av John - betalte på forskudd, og pakken ble sendt ved første anledning med pakkesporing. Rask og positiv respons på meldinger, slik man ønsker at det skal være når en skal handle. Anbefales!
Eirik S.
Kjøpte et stativ av John Reidar. God kommunikasjon og rask levering. Anbefales :)
stein ola h.
Rask og ryddig handel. Anbefales .
Julius J.
Kjøpte objektiv fra John Reidar. Alt var som beskrevet. Handler gjerne med han igjen.
Viggo N.
Kjøpte en 70-200 av John Reidar. Alt var minst like strøkent som beskrevet eller bedre. Meget godt og forsvarlig pakket og veldig god pris på utstyret. Kjapp og klar kommunikasjon. Nøl ikke med å stole på det han sier, en av de hyggeligste og beste handler jeg har gjort. Anbefales på det varmeste.
Onar O.
Kjøpte/byttet en 1dx av han. God dialog, og veldig ærlig kar. Alt var akkurat som fortalt. 100% fornøyd med handelen.
Handler gjerne igjen med denne karen!
Tore B.
Kjøpte en Canon 1D Mk IV av John Reidar.
Hyggelig og god dialog og vi ble raskt enige om pris og leveranse/ betaling. Kameraet ble sendt i postoppkrav og var i like god stand som beskrevet. John Reidar sendte også med et 16 GB minnekort uten at dette var avtalt! Jeg kan trygt anbefale å handle med John Reidar, som er en meget hyggelig og ærlig kar som absolutt er til å stole på.
Steffen V.
John Reidar kjøpte 2 minnekort av meg, veldig rask og flott kommunikasjon. Forhåndsbetalte raskt, og jeg kan absolutt anbefale handel! Takk igjen.
Marius K.
Kjøpte Canon Fjernkontroll TC-80N3 m/timer av meg og betalte på forskudd med en gang!
Ivan O.
Kjøpte en Fuji 35mm f/1.4 av John Reidar Peterson. Han responderte på en ønsket kjøpt annonse jeg hadde lagt ut. Objektivet ble sendt ved første mulighet, var helt som foreskrevet og kom frem godt innpakket. Betalte på forskudd og har ingen betenkeligheter med å gjøre det igjen.
Espen Wang J.
Solgte en 1D Mark III til John Reidar. Hyggelig og ærlig fyr, fortjener topp karakter.
Christer R.
Kjøpte canon 1d mark IV av john . Betalte forskudd og han måtte meg på halv veien med bil. Trivelig kar som definetivt er til og stole på :) handler gjerne med han flere ganger.
Som innlogget bruker kan også du legge inn dine erfaringer med annonsøren her.
Åpne uskalert versjon i eget vindu