portrett
Stein Adler B.
Har fotografert mer eller mindre jevnlig siden 1969,( like etter krigen...), da jeg finasierte mit første kamera en HERLIG svart, Minolta SRT 101. Nå har den digitale tiden innhentet også meg. Savner min tidligere Hasselblad 205 TCC.... , Nå går det i digitalt, hovedakelig med en M 240 og objektiver fra Leica, Carl Zeiss og Voigtlander. Yndlingsmotiv er gatefoto,mennesker i dagliglivet,detaljer og arkitektur, samt litt natur, men helst litt abstrakt i så måte.
Medlem siden
Bosted: Trondheim
Epostadressen er kun synlig for innloggede brukere
Som innlogget kan du kan sende melding til bruker
Mer info om bruker: Brukers side på foto.no

Annonsørerfaringer
Bjørn Tore P.
Kjøpte Nikon 24 -70 av han.. Perfekt kar å handle med. Rask og pålitelig. Anbefales ++++++
Finn R.
Kjøpte noe utstyr fra Stein. Rask og enkel kommunikasjon. Alt som avtalt og beskrevet. Slutter meg til de positive omtalene fra tidligere og gir de beste skussmål.
Petter F.
Har handlet både et som nytt Panasonic kamera, nydelig Olympus pakke og ei skikkelig grom Leica linse av Stein det siste året. Han får, som alltid, mine beste anbefalinger!
Tor Arve T.
Kjøpte et fujifilm kamerahus av Stein. God kommunikasjon og rask forsendelse. Alt som forventet. Stein får mine beste anbefalinger.
Dan J.
Kjøpte et nikon kamerahus av Stein. Forhåndsbetalte til hans konto, og han sendte pakken av gårde samme dag. Kameraet var veldig godt emballert, tilstand og innhold 100% som beskrevet.

Jeg er strålende fornøyd med både handelen og kameraet. Hyggelig og ryddig kommunikasjon hele veien. Anbefales på det sterkeste!
Jørn H.
Enda en hyggelig handel med Stein. Kjøpte et leica kamera. Alt var som beskrevet. Meget god service og kommunikasjon. Stein er 100% å stole på!
Jon V.
Kjøpte et nesten nytt kamerahus. Ryddig og hyggelig kommunikasjon hele veien. Betalte forskudd, kameraet ble sendt som avtalt og var særdeles godt emballert. Og tilstanden på utstyret var som lovet, dvs som nytt.. Handler gjerne med ham ved en senere anledning, anbefales!
Espen V.
Kjøpte et objektiv av Stein. Alt var som beskrevet, og i tillegg meget rask og god kommunikasjon. Kombiner dette med foto.no sin råeste og beste innpakking jeg har opplevd så langt, så handler jeg gjerne med Stein igjen! Mine beste anbefalinger!
Petter F.
Kjøpte en Leica av Stein.
Fantastisk opplevelse, med både sjenerøsitet og tålmodighet.
Stein er den ultimate hederskar og et prakteksemplar av en selger.
Min tillit til Stein ligger nå på 110%, minst :)
Øyvind G.
Kjøpte nylig et objektiv av Stein. Det var god kommunikasjon, rask forsendelse, meget god innpakning og helt riktig varebeskrivelse. Stein kan anbefales på det varmeste og jeg handler gjerne med han igjen!
Tomas W.
Solgte et kamera til Stein som viste meg stor tillit og forhåndsbetalte. Fin kommunikasjon underveis. Anbefales uten forbehold.
Frode B.
Kjøpte Leica MM 246 av Stein, og her var alt i skjønneste orden. Jeg forskuddsbetalte og fikk sporingsnummeret straks pakken var på vei. Kameraet var i topp stand og var svært godt pakket inn.
Tomas W.
Kjøpte et Leicaobjektiv av Stein og forhåndsbetalte. Etter kort tid kom objektivet omhyggelig emballert i en tilstand over alle forventninger. Rask og effektiv kommunikasjon underveis. Anbefales på det varmeste!
Einar S.
Stein kjøpte fuji utstyr av meg, god og hyggelig kommunikasjon.
Kan trygt anbefale å handle med Stein dønn seriøs kjøper.
Petter F.
Jeg hadde atter en gang æren og gleden av å handle med Stein her inne. Kjøpte to kameraer og ei linse. Eksemplarisk kommunikasjon, superb innpakning og flott tilstand på gjenstandene. Han er 110% ærlig, pålitelig og utrolig real. Det er aldri noen fare å handle med Stein Adler Bernhoft: satisfaction guaranteed!
Olav Agnar F.
Kjøpte en Olympus VF-2 søker av Stein Adler Bernhoft.
Rask, ukomplisert og hyggelig handel.
Anbefales!
Jørn H.
Kjøpte et Leica kamera av Stein. Meget hyggelig handel og kameraet var som ny slik som beskrevet. Forhåndsbetalte og fikk sendt den raskt og meget godt emballert i posten. Handler gjerne med Stein igjen.
Petter F.
Jeg hadde atter en gang gleden av å handle med Stein, denne gangen et objektiv. Linsa var som ny, og det er alltid en glede å kommunisere med Stein. Den perfekte transaksjon!
Terje B.
Solgte et Nikon F6 til Stein. Jeg gir han topp karakter pga flott kommunikasjon, hurtig betaler. Bare positivt å si om Stein.
Sivert S.
Kjøpte nok eit objektiv av Stein, og er veldig godt nøgd denne gongen óg!
Sivert S.
Kjøpte eit objektiv av Stein etter eit hyggeleg møte. Objektivet var i svært god stand, som annonsert. Kan anbefale Stein på det varmaste.
Martin-Andre O.
Kjøpte en Zeiss 35 1.4 Distagon ZM fra Stein. Forhåndsbetalte. Rask og prikkfri handel. Anbefales på det sterkeste.
Stein G.
Kjøpte et Leica M240 av Stein.
Betalte på forskudd og Leicaen ble sendt dagen etter og var meget godt innpakket.
Huset og skjermen var helt uten bruksmerker og var som beskrevet i annonsen. God kommunikasjon gjennom hele handelen.
Stein kan trygt anbefales å handle med.
Bård L.
Handlet et Leica-objektiv av Stein.
Objektivet var EKSEPSJONELT godt pakket og i strøken tilstand som annonsert.
Meget hyggelig handel og en person man trygt kan stole på.
Arash T.
Kjøpte to herlige Leica objekitver av Stein. Objektivene var akkurat som beskrevet i annonsen. Strøkne som nye. Fantastisk person å handle med. Super hyggelig med topp service og veldig rask leveranse. Ser veldig fram til å handle Leica og annet utstyr fra han. Bravo! :D
Petter F.
Kjøpte en optisk søker av Stein. Fantastisk handel fra A-Å. Strøkent produkt og veldig god og forståelsesfull kommunikasjon hele veien.
Jørgen S.
Kjøpte en Sony A7 II av Stein. God pris, kjapp og grei kommunikasjon, pakken ble sendt samme dag som pengene var på konto, og var svært godt emballert. Kameraet var meget pent behandlet og som beskrevet i annonsen. Problemfri handel.
Thien T.
Takk for en kjapp og ryddig handel! Jeg kjøpte et objektiv av Stein, hvor jeg forhåndsbetalte uten å nøle etter å ha tittet litt på de positive tilbakemeldingene. Objektivet var veldig godt pakket og sendt dagen etter. Stein får mine varmeste anbefalinger og jeg håper vi snakkes ved en senere anledning.
Tomas W.
Kjøpte og forhåndsbetalte et kamera av Stein. Etter kort tid kom varen godt emballert i posten i minst like god forfatning som lovet. Topp kommunikasjon hele veien. Anbefales!
Petter F.
Kjøpte en Zeiss linse av Stein, den så ut som den kom rett fra fabrikken, så ikke brukt ut i det hele tatt, her er det en mann som vet å behandle utstyret sitt pent. Jeg har for andre gang vært så priviligert å få gjøre handel her på foto.no med denne gentlemannen av en selger. Jeg er like strålende fornøyd som sist gang. Jeg gir med største glede Stein Adler Bernhoft mine varmeste anbefalinger og kunne jeg gjort det, ville jeg gitt han karakter 7!
Petter F.
Jeg kjøpte en Leica av Stein. Meget hyggelig selger, som emballerte eksemplarisk, og sendte fraktfritt ved forskuddsbetaling, umiddelbart. Stein er en tvers gjennom seriøs og pålitelig selger som anbefales på det varmeste. Jeg vil ikke nøle med å handle med denne trivelige karen ved en senere anledning.
Einar S.
Solgte ett Leica M 240 til Stein.
Meget hyggelig kar, kan trygt anbefale Stein.
Problemfri handel.
monica J.
Kjøpte et kamerahus og objektiv som var i meget god stand. Veldig hyggelig kar. Rask levering og god dialog.
Kan anbefales!
Morten B.
Kjøpte et pent brukt objektiv av Stein. Alt som avtalt. Anbefales!
Arnfinn M.
Kjøpte kremoptikk av Stein.Nikon 85mm AFS 1.4G.
Virkelig et strøkent objektiv. Handler gjerne med han igjen. Anbefales!!
Håkon J.
Kjøpte et objektiv av Stein. Vi møttes raskt etter avtale og objektivet var som beskrevet. Jeg betalte med en feil 100 kroner for lite, men Stein tok dette helt fint, og feilen ble rettet like etterpå.

En real kar jeg gjerne handler med på nytt. Anbefales!
Frode H.
Kjøpte et AI 24 2.8 av Stein. Objektivet ble mottatt i godt emballert forsending og i stand som lovet. Jeg ble meget godt fornøyd med handelen. Jeg gir Stein min beste anbefaling!
Hans-Steinar B.
Kjøpte et kamera fra Stein - det var som beskrevet og meget godt emballert.
Kommunikasjonen var topp og alt var ryddig og gikk som smur.

Kan anbefales!
Anders L.
Solgte et D800E kamera til Stein, en svært hyggelig handel. Rask betaling og ryddig på alle måter. Anbefales!
Trond S.
Jeg solgte tre Nikonobjektiv til Stein. Kontant oppgjør og hyggelig møte med fotoprat. Kan trygt anbefale å handle med Stein helt uten noen reservasjoner.
Leif S.
Kjøpte objektiv hos Stein. Trygg og god handel. Anbefales !!!
Thorstein K.
Kjøpte et Sigma 35mm 1.4 av Stein. Det var som nytt og meget godt emballert da jeg fikk det. Topp kommunikasjon med en hyggelig mann også. Anbefales!
Alf B.
ikke gitt karakter
Kjøpte Olympus 12-60 objektiv av Stein.
Objektivet var meget godt innpakket og hurtig levert.
Varen var akkurat som beskrevet i annonsen.
Seriøs selger som anbefales på det varmeste.

Alf
Helge S.
Kjøpte et Olympus objektiv. Ble sendt umiddelbart og meget godt innpakket. Objektivet helt i samsvar med beskrivelse. Anbefales!
Jørn H.
Solgte et kamera til Stein. Avtalen ble gjort på telefon og han forhåndsbetalte omgående. Veldig hyggelig handel. Anbefales varmt!
Knut-Olav V.
Jeg kjøpte et objektiv av Stein. Ble sendt raskt og var i kanskje bedre tilstand enn beskrevet. En som jeg gjerne handler med flere ganger!
Anders S.
ikke gitt karakter
Kjøpte et D7000 kamera av Stein. Jeg forhåndsbetalte og han sendte raskt med meget god innpakning. Alt i sin skjønneste orden, veldig god oppfølging - og en person jeg vil anbefale å handle med!
Morten L.
Kjøpte et Canon 70-200 f/4 L IS. Forskuddsbetalte og objektivet ble sendt samme dag. Ekstremt godt emballert pakke og objektivet var i utmerket stand som beskrevet. En veldig hyggelig handel! Jeg handler gjerne med Stein igjen ;-D
Erik Five G.
Kjøpte en D lux 4 av Stein. God og rask kommunikasjon, godt innpakket og som beskrevet. Anbefales!
Per T.
Kjøpte en Leica M8 av Stein. Rask og ryddig handel.
Trygve G.
Ryddig, rask og god handel. Kjøpte en Nikkor 50mm 1,4 G av ham. Varen var akurat som beskrevet og forventet. Godt pakket!!

Handler gjerne med deg igjen, Stein!
Marius J.
Kjøpte en D3 av Stein. Betalte på forskudd. Utrolig oppfølging og kontakt hele veien. Kan TRYGT anbefales!!!
Tor Arve T.
Kjøpte Olympus-E3 med utstyr. Betalte på forskudd. Raskt levert. Godt embalert forsendelse. Veldig fornøyd med handelen.
Tor Arve T.
Kjøpte Olympus-E3 med utstyr. Betalte på forskudd. Raskt levert. Godt embalert forsendelse. Veldig fornøyd med handelen.
Arne K.
Solgte Nikon D2X til Stein. Han betalte på forskudd, god dialog. Kan varmt anbefales å handle med.
Ivar B.
Jeg kjøpte en del Leica utstyr av Stein - alt var helt perfekt! Godt emballert i posten og korrekt tilstandsbeskrivelse.
Tore B.
Jeg solgte et kamera til Stein for et år siden og nå i april 2008 har han også kjøpt et objektiv til samme kamera. Hyggelig og grei kontakt. Rask forhåndsbetaling. Anbefales varmt!
Joachim T.
Kjøpte en etterlengtet 21mm til min Contax G2. Trygt pakket og raskt sendt. Ingenting å utsette - anbefales!

Vennlig hilsen
Joachim
Lars Vendelboe T.
Jeg kjøpte et FujiS3 av Stein. Grei forsendelse, godt innpakket og bra oppfølgning. Ikke noe å utsette på leveransen.
Audun I.
Kjøpte Leica M7 av Stein B. God dialog, rask forsendelse med god pakking. God handel!

Audun Iversen
Truls L.
Meget god kommunikasjon
Meget god embalering
Meget god beskrivelse av tilstand
Rett og slett en:
Meget god handel!
Tor Hjalmar K.
Kjøpte en Pentax MG med diverse objektiver. Meget gunstig handel for meg. Stein er seriøs og kan trygt anbefales.
Bjørnar R.
Kjøpte et objektiv av annonsør etter konferering via e-mail. Jeg forhåndsbetalte og varen kom godt innpakket etter kort tid. Tilstanden var som beskrevet. Anbefales.
Tor Arve T.
Jeg kjøpte ett objektiv av denne karen etter en hyggelig telefonsamtale. Objektivet kom meget godt innpakket og strøkent som han sa. Er godt fornøyd med handelen. Anbefales på det varmeste.
Gudmund O.
God dialog, nøktern beskrivelse av utstyret.
Godt embalert forsendelse. Raskt levert.
Anbefales.
Jens Are B.
Har kjøpt ett Leica M6 kamerahus.
Har ennå ikke prøvd det, men så langt har alt stemt.
Ingenting er bedre enn det.
Torbjørn I.

Rask og ryddig selger. Jeg kjøpte et Contax kamerautstyr
som ankom i en stand som nok overgikk mine forventninger.

Sendingen var solid innpakket. Helhetsinntrykket er svært godt.

Anbefales!

Pål K.
God dialog.
Godt embalert forsendelse.
Anbefales.
Halvor S.
Jeg kjøpte et kamerahus som han sa skulle være som nytt; det er det ingen tvil om at det var. Regne samlereksemplarer for den som ønsker å samle på denne type kamerahus :-)

Godt innpakka, forsendelse etter avtale.

Meget ryddig.

Jeg ble ikke skremt. Anbefales.
Asle M.
Jeg sendte et kamera til Stein i postoppkrav. Pakken ble raskt hentet. God dialog. Stein Bernhoft kan anbefales å handle med.
Som innlogget bruker kan også du legge inn dine erfaringer med annonsøren her.
Åpne uskalert versjon i eget vindu