portrett
YLATECH
Nettbutikk
Medlem siden
Trollveien 14f
1535 moss
Organisasjonsnummer:998790670mva
Konto er registrert som Nettbutikk
Annonsørerfaringer
Helge M.
Kjøpte ein Canon EF 16-35 f2.8 ll av Ivan.
Veldig raskt svar, enkel og god kommunikasjon og raskt levert. Forhåndsbetalte. Objektivet var meget godt emballert og såg strøkent ut.
Meget fornøyd med handelen og handlar gjerne med Ivan igjen.
Jan Robert W.
Kjøpte kamera hos Ivan. Rask, grei og hyggelig handel! Min beste anbefaling!
Stian K.
Svært kjapp og rask handel, tommel opp!
Turid F.
Solgte utstyr til Ivan. Veldig hyggelig kar. Realt og raskt oppgjør. Anbefales!
Harald E.
Kjøpte en blitz av Ivan. Ble sendt etter meget kort tid og i god stand - som beskrevet. Topp karakter på kjøpet.
Bjørn T L.
Han hadde kameraet jeg søkte etter, og det var på vei allerede neste morgen. Kjapt, enkel og som alltid hyggelig å Handle med. Anbefales!
Ramesh S.
Jeg betalte forskudd og han send objektivet innen en time etter at mottatt penger. Anfefales++++++
Roy Walther J.
Har kjøpt et Olympus kamera m/objektive av Ivan som ble sendt med posten særdeles godt innpakket. Alt var slik som beskrevet i annonsen. Hyggelig og grei kontakt via sms og e-post. Rask levering etter at pengene var overført. Standard frase her på Foto.no er: "Rask og problemfri handel - kan anbefales. Kjøper gjerne av ham igjen".
Simon E.
Rask og god kommunikasjon:) Varen ble sendt med en gang, kom akkurat som beskrevet. Anbefales:)
David P.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Han var veldig rask til å svare og kommunikasjon gikk plettfritt. Perfekt innpakket og akkurat som beskrevet. Anbefales på det sterkeste!
Per-Øystein P.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Han følger opp avtaler og alt var som beskrevet i annonsen. Handler gjerne med ham igjen.
Synnøve E.
Kjøpte en fotosekk av Ivan. Alt gikk veldig raskt og ryddig for seg. Fikk kvittering for kjøp og sekken var som beskrevet i annonsen. Anbefales videre!
Stig J. H.
Nok en handel gjort med Ylatech. Ivan er en seriøs aktør med bruktutstyr i sin nettbutikk. Ingen problemer med å gjøre en handel hos ham. Topp service!!
Aleksander T.
Kjøpte Fuji 80mm F2.8 Macro. Rask og god handel. Har fått testet linsen bare litt, men alt virker som beskrevet. Fikk også med orginale kvitteringer og kvittering fra Ylatech. Anbefales. Har handlet med Ivan før og kommer til å gjøre det i fremtiden.
Stig J. H.
Kjøpe et filtersett av Ylatech, rask ekspedering av forsendelse. Topp emballering. Kan uten tvil anbefale å handle i denne nettbutikken. Topp score.
Kjell Eirik Irgens H.
Nok en hyggelig handel fra YLATECH. Denne gag et brukt objektiv. Takker for nok en gang finfin service.
Arild T.
Kjøpte en ryggsekk av Ivan. topp kvalitet som beskrevet i annonsen. rakk knapt å logge ut av nettbanken før jeg fikk sporingsnummeret. Handler gjerne med Ivan igjen. Kan absolutt anbefales.
Walter S.
Det ble en ny tur til Moss for meg og en - for begge parter - vellykket handel m. innbytte. Fikk med meg en Fuji X-H1 + XF16-55mm f/2.8 hjem denne gang og er meget fornøyd. Det er trygg og alltid en fornøyelse å handle med YLATECH.
Takk for handelen, Ivan!
:o)
Svein Gunnar J.
Har kjøpt ett kamerahus, Canon EOS 7 MKII m/batterigrep og ekstra batteri, som jeg mottok i dag. Kamerahuset var som beskrevet og stilte til forventningene og mer til. Rask å sende kameraet, godt innpakket, og helt topp med tilbakemelding/info. Anbefales!
Ståle V.
Kjøpte en Sigma 10-20mm vidvinkelzoom hos han. Veldig fornøyd! Pent objektiv. Handler gjerne igjen hos Ivan.
Øyvind S. R.
Kjøpte et Canon L-serie objektiv fra Ivan. God og rask kommunikasjon. Rask og god handel. Objektivet ble sendt umiddelbart etter at Ivan mottok betaling, og produktet var akkurat som beskrevet.

Kan absolutt anbefale Ivan, og vil absolutt bruke ham igjen selv.
Kjell B.
Kjøpte en nikon 105mm av Ylatech. Rask og god info å levering. Anbefales!!
Mvh Kjell
Eirik M.
Rask og god kommunikasjon, trygg og god innpakking, og rask til å sende. Anbefales.
Ansgar V.
Nok en utmerket handel. Anbefales!
John Birger V.
Kjøpte Canon Speedlite 600EX-RT og Canon Speedlite ST-E3-RT brukt av Ivan 28.01.2020. Varene akkurat som beskrevet, veldig bra pris og hurtig forsendelse.
Rolf Bolli I.
Kjøpte et Canon EF300mm f4 objektiv av Ivan, god og rask kommunikasjon. Objektivet var som beskrevet og det var god pakket. Anbefaler å handle med Ivan!
Rolf Bolli I.
Kjøpte et Manfrotto stativkit av Ivan, i topp stand som beskrevet. God og rask kommunikasjon, godt pakket og kjapt sendt.
Anbefales!
Kjell P.
Har akkurat mottatt Canon L 70-200 IS f4. Objektivet svarte helt til forventningene og var akkurat like bra som beskrevet i annonsen. Godt pakket, medfølgende kvittering og rask leveranse. Kjempefornøyd. Anbefales.
Kjell P.
Har akkurat mottatt Canon L 70-200 IS f4. Objektivet svarte helt til forventningene og var akkurat like bra som beskrevet i annonsen. Godt pakket, medfølgende kvittering og rask leveranse. Kjempefornøyd. Anbefales.
Ivar Anton S.
Kjøpte Canon utstyr, grei handel, god kommunikasjon. Handler gjerne igjen.
Nicolai Hermann J.
Rask svar og fin handel. En af de bedste online private handler så langt... Anbefales :)
jan thomas j.
Kjappe svar,meget trivelig mann. Gode priser og en perfekt handel. Kommer til å handle med han igjen.
Børge D.
Er det mulig? Kan ikke bli bedre. Enestående god kommunikasjon, god pris, flott kvalitet på varene og meget rask forsendelse. Fikk dertil med kostbart protectfilter uten at det var nevnt i annonsen. Også vedlagt kvittering for handelen og original kvittering fra Japan Photo med navn på første eier.
Hallgeir L.
Kjøpte ein Canon Extender EF 1.4III. Eg betalte på forskot og den vart sendt same dag med sporingsnummer. Treg postgong, godt innepakka og som beskreve! Trygt å handle frå Ivan
Gunnar L.
Har handlet et objektiv av Ivan- andre gangen jeg handler hos ham. Helt problemfritt, hyggelig og kjapp kommunikasjon og ikke minst trygt. Veldig bra!!!
Hallvard A.
Handlet nok en gang med Ivan. Helt topp som vanlig.
David O.
Nok en perfekt handel med Ivan
Bendek M.
Kjøpte et brukt kamerahus + fjernkontroll av Ivan. Fikk med sekk og masse ekstra siden jeg hadde tatt bryet med å reise for å møte ham! En særdeles hyggelig og skikkelig fyr som overleverte utstyr i (akkurat som beskrevet) topp tilstand til en fornuftig pris. Jeg handler gjerne med ham igjen og kan trygt anbefale ham til andre basert på egen erfaring!
Njål Arnar J.
Har handlet med Ylatec/Ivan flere ganger tidligere, senest nå ved kjøp av usedvanlig pent brukt Nikon kamera fra ham. Rask og effektiv handel, topp service! Den særdeles gode trenden fortsetter. Anbefales.
Svein Ivar E.
Meget grei å rask handel. Anbefales
Roger J.
Rask og plettfri handel som alltid.
Jørn H.
Takk for enda en hyggelig handel med meget god service og kommunikasjon og ikke minst en vare i like strøken stand som beskrevet!
Sondre S.
Kjøpte et Nikon D800 med optikk og batterigrep og er strålende fornøyd med service. Svarer på meldinger umiddelbart, og utstyret ble sendt ved første anledning dagen etter, med pakkesporing. Utstyret var som beskrevet i tipp topp stand, og godt pakket. Lå til og med et ekstra minnekort i pakken! Alt i alt svært fornøyd og kommer nok til å handle mer herfra! :)
Svein Jarle A.
Kjøpte et Canon objektiv av ham, og det var som beskrevet. Rask levering og god kommunikasjon. Kan anbefale og handle med ham.
Frederic Jean D.
Kjøpte nylig en Canon 7D med Batterigrep og all utstyr som fulgte med. Ivan var høflig og veldig imøtekommende. Han var nøye med å forklare når han skulle sende pakken (varene var meget trygt pakken inn) og når pakken faktisk var sendt. Alt var i orden med varen, akkurat som beskrevet. Jeg kan trygt anbefale å handle med denne mannen. :) :) :)
Cato S.
Kjøpte et objektiv av Ivan. God og rask kommunikasjon. Betalte med Vipps. Han sendte objektivet samme dag med sporing. Objektivet var som beskrevet. Jeg kommer garantert til å handle hos Ivan igjen. (Det er en stund siden jeg handlet, bare litt sen med å skrive anmeldelse.)
Finn G.
Solgte to kamerahus pluss diverse utstyr til Ivan. Etter å ha blitt enig om pris, forskuddsbetalte Ivan umiddelbart. God dialog. Anbefales!
Tor Arve T.
Nok en hyggelig handel med Ivan. Perfekt gjennomført.
steinar k.
Kjøpte et AF-S 50 mm f1,4 av Ivan .
Varen var helt som beskrevet og handelen var for meg 100% vel gjennomført ..
Børth Aadne S.
Har nok en gang kjøpt et objektiv av Ivan. Har bare positive erfaringer. Anbefales :)
Kristian A.
Rask og hyggelig handel! Ivan er en mann jeg kan gi mine beste anbefalinger
Glenn M.
Har i dag gjort en god handel med Ivan. God komunikasjon, topp oppgjør og overlevering som fungerte helt utmerket. Dette er en jeg kan anbefalle både å selge til og kjøpe av. Samt at vi fikk en god prat samtidig. En person som virkelig er til å stole på.
Gunnar M.
Kjøpte et Canon 70-200 f4 IS USM. Det var som beskrevet i flott stand og et pluss for at det var med et UV filter. Betalte på forhand, ikke nåe problem. Blir sikker nåen mer handel i framtiden.
Stein Magne R.
Kjøpte en Nikon SB-910 fra Ivan, og den var i mint kondisjon. Helt topp erfaring med bra kommunikasjon mellom oss før og etter handelen. Betalte den på forhånd og fikk min sønn til å hente den senere uten noen problemer hjemme hos han. Kan anbefale Ivan
Jon Petter A.
Har kjøpt et 24-105L Canon fra Ivan. Meget fornøyd, og objektivet var som nytt. Enkel og grei handel. Handler gjerne fra Ivan igjen ved behov, og anbefaler gjerne andre å gjøre det samme!
Eivind M.
Kjøpte et Nikon D750 fra Ivan. Kamera akkurat som beskrevet. Godt pakket inn og sendt samme dag som penger ble overført. Rask og god kommunikasjon. Kan virkelig anbefales.
Jørgen W.
Svært bra kvalitet på objektivet, akkurat som lovet i annonsen. Kjemperask kommunikasjon, og gode vilkår for kjøp. Anbefales!
John Reidar P.
Enda en problemfri handel med Ivan. Må være en av de tryggeste å handle med. Anbefales med terningkast 7.
Finn R.
Denne selgeren er av den seriøse sorten. Anbefales!
olivier p.
Som tidligere, rask og effektiv kommunikasjon, perfekt og komplett utstyr, og veldig hyggelig handel :)
Jørn A.
Kjøpte et stativ fra Ivan. Rask og grei handel. Anbefales!
Odd S.
Jeg kjøpte et brukt objektiv av Ivan. Flott og effektivt håndtert handel, det gikk som på skinner. Bedre blir det rett og slett ikke.
Jarle U.
Jeg tok sjansen på å forskuddsbetale via Vipps. Pakken ble sendt umiddelbart som sporbar postpakke. Varen, en fotoveske, var som lovet. Takk for hyggelig handel.
Gunnar L.
Kjøpte et objektiv fra Ivan, og det ble sendt samme dag. I tillegg var varen helt som beskrevet, og vel så det.
Anbefales uforbeholdent!
Tor Jan E.
Flott og rask handel. ANBEFALES
Kjell Eirik Irgens H.
Kjøpte en normalzoom fra Ivan. Etter en rekke handler tidligere er det igjen veldig gode erfaringer fra min side. Hyggelig handel og veldig godt emballert forsendelse, kjapt og flott levert. Anbefales nok en gang - Mvh, Kjell Eirik
Pierre C.
Kjøpte et kamerahus av ivan. Fornøyd med handelen og varen. Anbefales.
karin s.
Kjøpte et kamerahus av ivan. Som alltid topp, både vare og service! Veldig godt pakket og i topp stand som lovet, 1-10.20
Takk for handelen ivan!
Jørn H.
Mitt kjøp hos denne dyktige selger, var et kamerahus - Fujifilm X-E1. Det var en god pris, og kameraet framstår omtrent som nytt. Anbefaler på det varmeste denne selgeren, som så mange andre.
Stig Harald R.
Har handlet med Ivan. Som alltid en hyggelig, redelig og rask handel. God kommunikasjon hele veien. Takk for handelen. Mvh Stig
Walter S.
Ivan Kalesh har jeg nå handlet med en rekke ganger - og jeg kommer stadig tilbake til ham. Har kjøpt både kamera og en del dyre og gode objektiver. Alltid samme, vennlige behandling og en god kopp kaffe når jeg møter ham hjemme i Moss.
Igjen en fin handel - denne gang et kamera fra Fujifilm! Takk skal du ha, Ivan.
Dibyendu C.
Recently I bought a camera backpack from him. I again had a good experience, buying from him. Highly recommended.
Kyrre S.
Kalesh er en person man kan stole helt og fult på. Utstyret som jeg kjøpte var i perfekt stand og pakkingen er noe helt for seg selv - kan ikke bli bedre. Toppers!!!
Atle J.
Rask handel, penger på konto så sendte han samme dag. Meget godt emballert, objekt som beskrevet. Anbefales
Roger H.
Helproff kommunikasjon. Blitzen var helt som beskrevet og kom raskt.
Trond-Daniel K.
Ivan svarte umiddelbart på min henvendelse og handelen var over på kun få minutter. Hyggelig selger og god kommunikasjon, anbefales på det sterkeste!
Geir K J.
Takk, Ivan! Hyggelig og smidig handel. A++
Trygve R.
Nok en hyggelig handel! Rask leveranse og veldig godt pakket. Anbefales!
Frank K.
Har handlet av Ivan flere ganger og er kjempefornøyd! Anbefales på det sterkeste:-)
Åge J.
Kjøpte Nikon 18-300mm objektiv og det var akkurat som beskrevet, eller enda bedre. Jeg betalte, og et par dager etter kunne jeg hente det på posten godt inne pakket.
Anbefales!
Ståle V.
Kjøpte et Tamron 17-35mm fra Ivan. Ser ut til å virke helt som det skal. Ser strøkent ut. Anbefales!
Ståle V.
Kjøpte et Tamron 17-35mm fra Ivan. Ser ut til å virke helt som det skal. Ser strøkent ut. Anbefales!
Kjetil E.
Handlet et Tamron 24-70 av Ivan.. Topp produkt og en veldig smidig handel. Rask kommunikasjon.
Anbefales på det sterkeste.
John Reidar P.
Bestilte, betalte, og varen kom raskt og godt innpakket. Her kan du trygt handle. Min anbefaling.
Balazs K.
Meget rask og hyggelig handel. ANBEFALES!
Christian R.
Kjøpte et objektiv og alt gikk knirkefritt. Anbefales
Simen Iversen V.
Veldig kjapp levering, topp kvalitet på produktet!
Anbefales!
Bjørn Anders Inge H.
Handel med det lille ekstra. Bestiller pent brukt blits. Istedet får jeg en ubrukt blits. I tillegg medfølger en Lumiquest bouncer, den også ubrukt. Alt godt innpakket. En perfekt bursdagspresent til megselv. Ylatech anbefales på det varmeste!
Jarle Ø.
Solgte ett objektiv til Ivan, oppgjør og handel gjenomført som avtalt, anbefales.
Kristina S.
Kjøpte et objektiv og alt var som beskrevet. Rask og hyggelig handel, og er veldig fornøyd!
Monica H A S.
Handlet en Canon Speedlite 580EX II av Ylatech, og er storfornøyd. Ivan svarte umiddelbart da jeg tok kontakt, han fjernet annonsen med en gang jeg sa jeg ville ha blitsen, og da jeg kom og hentet den fikk jeg kvittering med serienummer, og en liten softbox med på kjøpet. Ivan er veldig hyggelig og profesjonell. Handler gjerne hos han igjen! :)
Jan Ragnvald T.
Kjøpte en brukt Nikon D4 sist uke, forhåndsbetalte og fikk sporingsinformasjon for utsendt pakke samme dag pengene var på konto. Kamera m/tilbehør var helt i henhold til beskrivelse i annonse.
Karianne B.
Veldig hyggelig, og svarer raskt! Alt var som beskrevet, kjempefornøyd. Anbefales!
ove d.
Kjøpte et objektiv av Ylatech. Alt som beskrevet, raskt & ryddig. ANBEFALES !
olivier p.
Rask kommunikasjon og handel, kunne ikke bli bedre :)
Anbefales!
Mathias B.
Kjøpte en blits fra Ivan. Hyggelig korrespondanse og raske svar. Sendt ved første anledning og fremme dagen etter. Omhyggelig pakket inn. Han har stor respekt både for kamerautstyr og kundene sine. Anbefales på det varmeste!
Rune K.
Handlet blits sist fredag. I posten samme dag. Hurtig og smertefri handel som vanlig. Anbefales!
David A.
Kjøpte Sigma 150-500 mm av Ivan. Objektivet var helt i henhold til beskrivelse. Ser ut som nytt. Problemfri handen. Veldig fornøyd.
Tor Arve T.
Har kjøpt objektiver av Ivan to ganger i det siste. Alltid hyggelig og trygt å handle med han.
Rune Greger N.
Jeg kjøpte et brukt D700 av Ivan. Vi hadde god kommunikasjon i forkant. Kameraet ble levert raskt, var samvittighetsfullt emballert og i minst like god stand som jeg forventet ut fra annonsen. Jeg handler gjerne med Ivan en annen gang!
Helene L.
Utstyr i topp stand, hyggelig kommunikasjon og god sørvis.
Kyrre S.
Takk ennu en gang for en hyggelig og seriøs handel. Alt er topp!!
karin s.
Kjøpte objektiv av ivan,en fantastisk kar å handle med.strøkent og bonus på toppen,,,,,,,B+ W nd filter.;)
Ivan handler jeg gjerne med når jeg må være sikker på at alt er i orden....:) service,kjapp og ikke minst en hederlig kar,
Anbefales.100%.
Mvh Karin.
Jon Anton H.
Kjøpte Nikon 14-24 fra Ivan. Rask og effektiv kommunikasjon underveis og objektivet kom kjapt og godt innpakket i oppgitt stand. Gjør gjerne ny handel med ham senere. Anbefales!
Tom F.
Kjapp og grei handel! Veldig flott innpakket. Kjempefornøyd, men jeg ser at jeg ikke er alene om å mene det ;D
Anders S. H.
Har gjort fleire kjøp frå Ivan. Seriøs og koseleg kar som det er kjekt å handle med. Kjapp ekspedering og varene er slik du forventar det.
Bjørn K.
Kjøpte EF 100mm 2.8L is macro og denne var akkurat som beskrevet. Veldig fornøyd. God og hyggelig kommunikasjon. Raske svar og pakken ble sendt i løpet av timer. Handler garantert igjen med Ylatech. Anbefales.
Konrad Inge S.
Nok en gang en meget rask og hyggelig handel. ANBEFALES!
Vidar S.
Kjøpte en Nikon SB-800 til meget fornuftig pris og blitsen var som ny. Kan anbefales!
Thor Erik V.
Jeg har handlet Canon D7 og 24-70 2.8L nylig og varene ble sendt samme dag og mottatt dagen etterpå.
Både huset og objektivet skulle ha ubetydelige bruksmerker men begge så helt nytt ut. Jeg kommer garantert til å handle av han igjen og kan trygt anbefale ham videre!
Jørgen R.
herlig kar. alt er på stell og han har utrolig mye bra info og kunnskap, anbefaler på det sterkeste
Kyrre S.
Kjøpte et kamera hos Ivan og det var slik som beskrevet. I topp stand og pakkingen av utstyret var perfekt. Alltid hyggelig å handle med slike mennesker:)
Hans Georg J.
Lynrask levering av perfekt produkt! Anbefales!
Jon Arne P.
Her må du være kjapp..bet på pc og spring rett i posten..for dette går fort og veldig greit. Pålitelig kar å handle med. Anbefales :-)
Kjell Eirik Irgens H.
For tredje gang ble det handel med Ylatech via bruktmarkedet her. Denne gang en telekonverter. Igjen godt fornøyd og en fin handel. Konverteren er finfin og ble raskt sendt avgårde og veldig godt pakket. Anbefales.
kimmo k.
Ivan er raskere enn sin egen skygge.
Jurijus D.
Som alltid med Ivan !
Ikke noe mer å si :)

Anbefales på det varmeste :)

Takker for handel Ivan !
Espen V.
Hyggelig handel med Ivan nok en gang. God kommunikasjon og hyggelig møte. Varen var som beskrevet. Mine beste anbefalinger!
Tom S.
Veldig god kommunikasjon og en hyggelig handel, anbefales. Linsen jeg kjøpte av han var etter beskrivelsen og pakket inn på en forsvarlig måte.
Yngvar E.
Flott kommunikasjon, rask levering, varer som beskrevet.
Anbefales!
jan b.
Jeg har kjøpt 2 Nikon blitser og er mer en fornøyd.
Rask leveranse av vare som var som nytt.
Jeg har kjøpt fotoutstyr av Ivan før og kommer til og gjøre det igjen.

Har ingen betenkeligheter med å anbefale andre og kjøpe fotoutstyr her.
Birgit F.
Kjøpte to objektiver, svært godt fornøyd. Superkjapp respons, forsvarlig emballering, perfekt tilstand. Handler gjerne med Ivan igjen.
Jon H.
Som altid - en fryd og handle med Ivan!
Paul N.
Kjøpte en Lowepro Protactic fotosekk av Ivan.
Sekken var som beskrevet i annonsen,betalte på forskudd, og sekken ble sendt umiddelbart.
Alltid hyggelig å kunne gjøre en handel med han .
★★★★★★

mvh Paul
Kenneth B.
Nok en handel med Ivan, og som tidligere med fullkommen service av beste slag. Kjøpte linse og blits. Strålende fornøyd. Ivan er meget hyggelig person og veldig behjelpelig. Tusen takk Ivan.
Anbefales på det sterkeste.
Geir Wolland J.
Kjøpt et objektiv, Raskt levertog godt innpakket.
God kommunikasjon underveis.
Takk for en trivelig handel.
Tor Arve T.
Solgte kamera til ham, og han forhåndsbetalte med en eneste gang, Alt gikk knirkefritt. Anbefales.
Ertan O.
Jeg har kjøpt et objektive fram Ivan. Objektive er som nytt, han sendte linsen neste dag. Kommunikasjonen var rask og han var snill. Anfebales.
odd t.
Kjøpte LEE filter til hyggelig pris.
Varen ble sendt dagen etter og var i topp stand.
Dette er en selger en kan stole på. Bra
Rune K.
Objektivet var helt etter beskrivelsen. Forsendelsen var rask. Anbefales.
Arild R.
Skikkeleg triveleg kar som det er fint å handle med.
Arne Reidar I.
Må si jeg er imponert over Ivan, han tilbyr å sende produktet til en titt før man kjøper det. Det er bare topp spør du meg. Jeg trengte ikke å se varen før jeg handlet, men det sier litt om denne mannen. Kjøpte Canon Angel Finder av Ivan ,og den var som beskrevet i anonse, takk for en fin å god handel Ivan.
Mvh Arne Reidar
Kenneth B.
Skulle kjøpe linse av Ivan, men den ville ikke virke på mitt kamera. Fikk låne linsa med hjem for å prøve den på mitt andre kamera. Samme utfall. Ble ikke noen kjøp, men servicen Ivan gir er helt topp, og en meget hyggelig kar. Tusen takk Ivan. ANBEFALES. Jeg kommer snart tilbake :-)
Stig A.
Kjøpte et Canon EF 135mm f/2.0 L usm av Ivan. Veldig fornøyd med objektivet og handelen generelt. Handler gjerne med Ivan igjen!
Rune M.
Kjøpte en blits av Ivan. Var som ny, akkurat som lovet. Meget raskt ekspedert. Anbefales.
Thor Inge V.
Kjøpte en blitz av Ivan. Han svarer raskt på meldinger, og pakken ble mottatt godt emballert til avtalt tid. Produktet var som i beskrevet stand eller bedre. Anbefales!
Petter F.
Superfornøyd med fin fotosekk til flott pris!
Alltid en glede å handle med Ivan. Topp opplevelse fra A til Å :)
Petter F.
Superfornøyd med fin fotosekk til flott pris!
Alltid en glede å handle med Ivan. Topp opplevelse fra A til Å :)
Kenneth N.
Jeg kjøpte et kamera av Ivan, og kunne ikke vært mer fornøyd. Raske svar på spørsmål i forkant, og på grunn av veldig gode tilbakemeldinger betalte jeg på forhånd. Etter en drøy time var pakka sendt, og sporingsnummeret sendt på melding.
Anbefales!
Lars K.
Jeg kjøpte et objektiv av Ivan. Ivan hadde oversett feil ved objektivet. Han løste saken raskt og problemfritt, og holdt meg helt skadesløs. Jeg handler gjerne med Ivan igjen!
Kenneth B.
Har ikke ord for hvor hyggelig det er å handle med Ivan.
Helt konge. Linsa jeg skulle ha var akkurat som beskrevet. Tusen takk Ivan. Garantert at jeg kommer tilbake for en ny handel :-). Anbfales på det sterkeste. PS (Lå nå denna mannen få karakter 10, for 6 er for lite)
karin s.
kjøpte et kamera av ivan,akkurat som beskrevet i ann,han sendte raskt,før pengene var overført;)
veldig fornøyd med handelen takk ivan,anbefales 100%
Konrad Inge S.
Meget fornøyd med å handle fra Ivan. Rask behandling, hyggelig dialog og produktene er akkurat som beskrevet.
Anbefales!
Tommy J.
Rask og god kommunikasjon.
Rask forsendelse.
God pris.
God beskrivelse av salgsobjekt.
Kan anbefales på det varmeste!
Tor Arve T.
Kjøpte ett kamera igjen fra Ivan. Fantastisk god kommunikasjon og en hyggelig handel på alle måter, anbefales :)
Tore B.
Har kjøpt et objektiv av Ivan, han svarte raskt, var tilgjengelig og holdt det han lovet. Handlet med han før og vil fortsette og handle med han.
Dirk R.
Har igjen handlet med Ivan og er veldig fornøyd . Anbefales !
Arnfinn M.
Har igjen handlet fra Ivan og det er alltid like bra. Super kommunikasjon, og alt skjer som avtalt. Topp anbefaling.
Jan Ove D.
Meget fornøyd, utrolig kjapp og kjempebra innpakket. Rask og hyggelig handel.
Asbjørn S.
Jeg kjøpte ett Nikon objektiv hos Ivan. God og rask kommunikasjon. Objektivet var særdeles godt pakket , raskt sendt ,og i beskrevet tilstand( God) Kan anbefale å handle her.
Frode H.
Kjøpte blitz hos Ylatech. Rask og hyggelig handel. Fremstår som profesjonell aktør! Betryggende å se at en tar seg tid til å emballere forsendelsen skikkelig
Tomas W.
Har igjen handlet av Ivan. Han er et forbilde for meg og bør være et forbilde for andre i hvordan en selger skal opptre. Sikrere enn banken!

mvh Tomas
Balazs K.
Har kjøpt et objektiv av Ivan. Alt som beskrevet i annonsen. Rask behandling og god kommunikasjon. Anbefales.
Ole-Per M.
Har kjøpt et objektiv av Ivan, han svarte raskt, var tilgjengelig og holdt det han lovet. Tipp topp!
Trygve R.
Kjøpte objektiv. Veldig enkelt og greit! Veldig rask respons. Fikk objektivet i dag og er strålende fornøyd!
Jim H.
Kjøpte kamera av Ivan. Hyggelig handel. Raskt levert og alt som beskrevet. Anbefales!
Erik S.
Grei og ryddig handel. Ivar er en seriøs kar og holder det han lover. Kommer til å handle med han igjen.
Mine beste anbefalinger gis
Morten R.
Kjøpte et objektiv fra Ivan, og igjen var det en superrask og glimrende handel!
Helge D.
De beste skussmål til Ivan. God kommunikasjon og profesjonell oppfølging. Anbefales!
Trond S.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Alt var helt topp. Rask levering og objektivet var som beskrevet. Jeg kan trygt anbefale andre å handle med Ivan. Helt topp!
David O.
Solgte kamera til Ivan, nok en gang en hyggelig handel.
Eifinn J.
Kjøpte to objektiver fra Ivan. Alt som beskrevet i annonsen. Kjapp og god kommunikasjon hele veien, og hurtig levert. De beste anbefalinger!
Rikki Martin L.
Veldig fornøyd, anbefales
Kenneth L.
Veldig ryddig handel. Kjappe svar på henvendelser og varen som beskrevet. Hadde lagt inn bud og var i tenkeboksen. Fikk melding om at noen ville kjøpe for en høyere pris, men at jeg fikk det for mitt bud hvis jeg svarte kjapt. Seriøs selger. Det setter jeg pris på. Handler gjerne med Ivan igjen!
Dibyendu C.
I want to thank you on the product (canon 70-200 f4).
The packaging, and response was perfect. I got the product quite fast.
The lens also looked in good condition. Also, I didnt see that filter is also included in the package. So, thats a plus.
Highly recommended.
Anders Øystein G.
Strøken handel. Alt var som beskrevet i annonsen. Handler gjerne med Ivan ved en senere anledning.
Petter N.
Bød på et objektiv han hadde til salgs, og fikk melding om at han hadde kontakt med en annen, som ikke hadde svart på siste korrespondanse. Fikk så melding igjen om at objektivet var solgt. På mitt spm om hvor mye, viste det seg at han hadde solgt for 500,- mindre til vedkommende som var sen med å svare.

Veldig hyggelig å se så god moral, dette må åpenbart være en mann til å stole på!
Morten R.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Alt var i skjønneste orden, ekstremt rask forsendelse! Anbefales!
Ivar I.
Kjøpte 2 stk. objektiver fra YLATECH
Varene ble levert av Posten og alt ok.
Anbefales!
Anders H.
Alt var som beskrevet, rask forsendelse og svarer raskt.
Anbefales.
Anders W.
Kjøpte en kamerabag av Ylatech. Rask behandling og ikke noe tull. Flink til å gi tilbakemeldinger. Tipp topp tommel opp. :)
Gyrd S.
Kjøpte et X-Pro1 hus av Ylatech. Ryddig og trivelig handel. Fornuftig pris og prima kvalitet. Gir mine beste anbefalinger!
Ørjan B.
Kjøpte en Nikkor 16-35 f/4G ED N av Ivan. Behagelig å handle med, anbefales.
Helge D.
Kjøpte ei Nikon linse av Ivan. Rask og hyggelig handel av ei strøken linse. Kunne hente den på posten dagen etter. Kan trygt anbefales!!!
Tor Arve T.
Nok en hyggelig handel hos Ivan
Jonas Båfjord H.
Solgte kamera til Ivan, nok en gang en hyggelig handel.
Anders B.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Rask og hyggelig handel. Sendte pakken rett etter jeg vippset over penger. Objektivet ble godt pakket inn. Anbefales!
Olav Agnar F.
Kjøpte et Sigma 50-500mm f/4,5-6,3 APO DG OS HSM till Pentax av Ivan.
Førsteklasses produkt til en hyggelig pris sendt med det samme.
Alt som beskrevet, - eller kanskje til og med bedre...
Topp korrespondanse og service fra YLATECH.
Anbefales!
Espen V.
Nok en vellykket handel med Ivan. Mine beste anbefalinger! +++
Daniel H.
Alltid fornøyd med produktene Ivan selger, og kommunikasjonen er rask og god. Anbefaler Ylatech på det varmeste.
Birna R.
Betalte på mandag (nettbank) for et objektiv og kunne hente det på posten dagen etter. Var bare alle selgere av dette kaliber :D
Anette S.
Kjøpte et objektiv fra Ivan. Rask kommunikasjon, og pakken ble sendt samme dag. Godt innpakket, og objektivet var i god stand, som beskrevet.
Paul N.
Kjøpte Canon batterier av Ivan. Handelen gikk helt smertefritt. Han svarer fort på meldinger, en meget seriøs person å handle med. Anbefales!
Mark Eugene D.
Anbefales! kommer gjerne å handle med Ivan igjen
Ole Edvin T.
Aldri noe tull med Ivan, anbefales!
Jan Kristian H.
Kjøpte objektiv,alt var som beskrevet .Betalte forskudd og objektivet ble sendt med en gang.Kjempefornøyd med objektiv og selger.Flott at det finnes selgere man kan stole 100% på. Anbefales!
Aleksander J.
Upåklagelig i alle ledd. God kommunikasjon, kjapp levering og godt emballerte varer. Anbefales!
Stig M.
Hyggelig kommunikasjon og handel. Levert kjapt og som avtalt. Handler gjerne fra Ylatech igjen.
Tomas R.
Kjøpte en brukt Canon 6d, kjapp og enkel kommunikasjon på mail. Forhåndsbetalte og varen ble sendt raskt. Fremsto akkurat som beskrevet. Kan trygt anbefale denne forhandleren.
Walter S.
Enda en solid og hyggelig handel med Ivan. Dette er det 3. Nikon-objektiv jeg kjøper av ham. Alltid hyggelig å besøke ham i Moss og få med et flott eksemplar av Nikon sin 14-24mm. Takk for handelen, Ivan!
lars håvard e.
raskt svar og ryddig handel godt pakket. godt fornøyd.
David O.
Helt topp som altid ..

takk Ivan
Lars J.
Superkjapp og ryddig handel, godt pakket og raskt levert i posten. 10/10
Tomas W.
Har igjen handlet med Ivan. Som vanlig overlegen service og topp kvalitet ++. Over all forventning, anbefales!
Kenneth B.
Fikk raskt svar, og rask handel. Meget hyggelig og blid, og en som er verdt å handle hos. Takk Ivan for hyggelig handel. Meget fornøyd. Anbefales på det sterkeste.
Helge S.
Nok en gang toppkarakter til YLATECH for en hyggelig handel. Bedre enn dette blir det ikke:)
Takk for handelen, Ivan
Terje G.
Jeg kjøpte et Fuji-objektiv av Ivan og er meget godt fornøyd. Hyperrask respons, hyggelig og profesjonell, rask forsendelse (allerede få minutter etter at jeg vippset pengene over fikk jeg sporingsnummer), og objektivet var godt pakket. Tilstanden var minst like bra som beskrevet, så jeg handler gjerne med Ivan igjen.
Andreas Martin S.
Handlet et Fujifilm-objektiv av Ivan. Varen ble rakst postlagt og ankom som beskrevet. Handler gjerne fra ham igjen.
karin s.
Solgte noe utstyr til ivan,han betakte fordkudd,pengene var på konto før jeg var ferdig med pakkingen,;) en ærlig og pålitelig fyr å handle med,trygg og sikker handel,anbefales 100%.
Daniel H.
Handlet Nikon-hus av Ivan. Fikk det meget godt innpakket, i beskrevet tilstand og med noen bonuser i forpakningen, veldig hyggelig handel! Når prisen også var upåklagelig må jeg si at dette var en av mine bedre kjøpsopplevelser på foto.no
Mine varmeste anbefalinger!
Siv-Helen A.
Kjøpte en sigma 150-500 mm av YLATEC handelen gikk veldig raskt, veldig hyggelig å handle med, objektivet var godt pakket, og meget pent behandlet, skulle ikke trodd den var brukt. Og det beste av alt det var omtrent til spottpris.
Svein Ole V.
Kjøpte kamera og linse av YLATECH, betalte på forhånd og fikk varene som avtalt godt pakket etter et par dager i posten. Anbefales.
Mariusz M.
I sell camera and several lenses to YLATECH - perfect contact - fast transfer money. I highly recommend this man. Trustworthy !
Roy Arne B.
Seriøs, trivelig og kunnskapsrik. Handler gjerne hos Ylatech igjen!
Halvard B.
Kjøpte en telekonverter, en blitz og en kamerabag av Ivan. Veldig ryddig og grei handel. Kan absolutt anbefales.
Kjell T.
Solgte div. Fotoutstyr til Ivan, ryddig og grei handel. Oppgjør som avtalt. Anbefales på det varmeste.
Trond N.
Kjøpte kamera og objektiv fra Ivan. God, rask og ordentlig kommunikasjon, og produktene overgår forventningene. Anbefales på det aller varmeste!
Aleksander T.
Har nok en gang handlet med Yalatek og er fornøyd med produktene. Handlet i utgangspunktet en blitz men kjøpte begge han hadde liggende for en fin pris. Handler helt sikkert flere ganger med han :)
Kjartan N.
Kjøpte 2 objektiver av Ivan. Dette er andre ganger jeg handler fra Ivan og som forrige gang har jeg bare positive erfaringer. Han svarer raskt på meldinger og varen ble levert dagen etter betaling. Objektivene var godt pakket inn og som beskrevet. Handler gjerne av Ivan en senere gang. Anbefales!!!! :)
Britt torill E.
Rask og god handel.Føyer meg i rekken over fornøyde kunder.Anbefales.
Raymond E.
En ny handel med Ivan ble som vanlig utført eksemplarisk. God service, godt pakket og raskt levert. Anbefales!
Frank K.
Rask og smertefri handel. Takk for god service.
Terje G.
Kjøpte en fotosekk. Betalte på forhånd på kvelden og tidlig neste morgen fikk jeg pakkenummer. Dagen etter fikk jeg fotosekken i posten. Godt pakket og som beskrevet. Takk for effektiv og eksemplarisk handel
Per Øivind J.
Nok en hyggelig og meget rask handel. Alt som foreskrevet. Anbefales.
Bjørn A.
Kjøpte et objektiv av YLATECH. Helt topp å handle hos, og alt stemte til beskrivelse av annonsen.
Tomas W.
YLATECH er min standardleverandør når jeg er i knipe. Suverene varer til topp pris. Takk for dine tjenester som alltid innfrir, Ivan!
Morten B.
Kjøpte et objektiv. Betalte på forhånd på kvelden og tidlig neste morgen fikk jeg pakkenummer. Dagen etter fikk jeg objektivet i posten. Godt pakket og som beskrevet. Takk for effektiv og eksemplarisk handel :)
Aleksander T.
Kjøpte et objektiv av han, objektivet ser ut til å fungere helt som det skal og alt virker som det skal etter forventningene. Hyggelig og pålitelig, handler sikkert hos han igjen.
Arne Reidar I.
Kunne ikke vært bedre, god info fra selger under hele posgangen.
asgeir w.
Nettopp handlet objektiv av Ivan, tipp topp objektiv og tipp topp selger! God kommunikasjon, gode priser, og kjapp levering! Handler gjerne her ved en senere anledning!
Terje Vidar B.
Har gjort en byttehandel med Ivan som gikk raskt og effektivt. Hyggelig kar som får min beste karakter.
Anbefales
Thomas G.
Handel nr 2 med Ivan, denne gang bare en enkel Metz blitz. Rask og super handel, blitzen fungerte som den skulle og annonsert...
Rune A. P.
Har vært på jakt etter litt brukt Nikon AF 60 2,8 microlinse i lengre tid. Ivan så annonsen min her og kontaktet meg på mail. Han hadde et nesten nytt objektiv til 2500 kr. Etter å grundig sjekket hans referanse/merittliste fant jeg ut at jeg ville ringe han. Var innom i går kveld privat og fikk prøve og fant ut at det holdt hva annonsen hadde sagt. Så etter testing ble det kjøp med skikkelig kvittering på kjøpet. Inkludert 3 måneders garanti. Jeg vil anbefale Ivan til andre som er på jakt etter fotoutstyr til en fornuftig pris. Det blir nok ikke siste gang jeg handler hos Ivan. Objektivet kostet 4990 hos Japan foto
Marius S.
Rask til å svare, rask levering og effektiv handel. Alt tipp topp!

Takk for handelen:)
Tomas W.
Har igjen handlet av Ivan. Fikk som vanlig suverene varer til fordelaktig pris. Service underveis og i ettertid var i særklasse!

Takk for nok en handel, Ivan!
Sverre S.
Kjøpte et MFT objektiv av Ylatech. Kommunikasjonen var rask og fin, leveransen gikk fort og innpakkingen var veldig bra.

Objektivet kom all original innpakking og tilbehør, ellers ikke en ripe eller flekk å se.

100% fornøyd! :D
Tor Arve T.
Nok en rask og ryddig handel. Kan absolutt anbefale kjøp hos denne annonsøren.
Bjørn Vegard S.
Svarer raskt og sender raskt og kommuniserer godt! Mer kan en ikke forvente - jo, kunne betale med vips som er så mye behageligere enn nettbank (for oss bedagelig anlagte) - helt topp!
Janne Grete M.
En virkelig koselig mann å handle med :).Pakker godt og sender raskt.Anbefalest
Kjartan N.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Han svarer raskt på meldinger og varen ble levert dagen etter betaling som avtalt. Objektivet var godt pakket inn, og like fint om ikke bedre enn beskrevet. Handler gjerne av Ivan en senere gang. Anbefales!!!! :)
Morten R.
Kjøpte en Nikon zoom av Ivan. Raskt levert, god pris og hyggelig dialog. Anbefales!
Kjell Øyvind K.
Har kjøpt ert objektiv av YLATECH, Jeg fikk god informasjon om produktet og hyggelig og effektiv service. Anbefales. vennlig hilsen Kjell Øyvind Kronborg
Mari L.
Perfekt!
Kom kjapt og i perfekt som-ny tilstand. Handler gjerne igjen!
Silje L.
Rask kommunikasjon og rask oversendelse. Fikk til og med en kamerabag med på kjøpet, da han ikke hadde esken til kameraet.
Tor Einar K.
Ny grei handel!
Som beskrevet og meget godt pakket inn.
Anbefales.
Jon E.
Kan trygt anbefale ylatech for en knirkefri handel. Kjapp respons, og pakken be raskt sendt - nesten i overkant godt emballert :) Har kjøpt fra ylatech ved to anledninger. Tommel opp!
Lars H.
Kjøpte et objektiv av Ivan, og det var i topp tilstand slik annonsert. Det var t.o.m. et UV-filter med, som ikke var nevnt i annonsen. Rask kommunikasjon og forsendelse. Super bra innpakning. Solblenderen manglet imidlertid, men jeg fikk umiddelbart penger retur slik at jeg kunne kjøpe en ny. Alt i alt er jeg meget tilfreds med handelen og kjøper veldig gjerne igjen hos Ivan. Anbefales uforbeholdent.
Håkon S.
Betalte på forhånd og fikk objektivet i posten godt innepakket svært raskt. Anbefales!
Magnus N.
Blir alltid glad når jeg har letet lenge etter noe, også dukker det plutselig opp en annonse fra Ivan. Da vet jeg med 100% sikkerhet hva jeg får og at det er en oppriktig og ordentlig kar jeg handler med! Som returnerende kunde må jeg si meg svært fornøyd, denne gangen kjøpte jeg et 5D3 hos Ivan og er veldig fornøyd med det. Meget god kommunikasjon, selv på en lørdags kveld, og så rask forsendelse som mulig. Anbefales på det varmeste!
Remi Bøe P.
Kjøpte Nikon D600 av Ivan. Rask og god kommunikasjon, svarer raskt på e-post.

Var ikke noe problem og hente kamera hjemme hos han.
Kamera var i den stand han opplyste i annonsen.

Anbefalles, veldig stor sannsynlighet for at jeg kommer til og handle mer hos han. Du får også kvittering for kjøpet.

Med vennlig hilsen
Remi Presttun
remi_presttun@hotmail.com
john-andre m.
Var hjemme hos ivan for å kjøpe en 1.4x iii teleconverter, men reiste derifra med en Tamron 15-30 f2.8 også.
Utroligt hyggelig mann som eg gjerne handler igjen av :)
Takk for handelen Ivan !
Trygve K.
Kjøpte en brukt fotobag her forleden. Perfekt transaksjon på alle måter. Kan ikke se at bagen er brukt i det hele tatt. Her handler jeg meget gjerne igjen !!!
Edvin S.
Helt topp
En mann til å stole på, og intet problem med å forhåndsbetale, varen kommer slik det er avtalt og i den stand som foreskrevet. God kommunikasjon. Anbefales på det varmeste.
Tomas W.
Har igjen handlet med Ivan. Har igjen fått overlegen service, denne gangen med litt ekstra utover det som var forventet. Gode priser, topp produkter og suveren service hver eneste gang, gjør at jeg stoler på Ivan. Anbefales!!
Jørgen Loe K.
Kjøpte en Sigma 85mm f1.4 fra Ivan via foto.no. God kommunikasjon.
Siw J.
Jeg kjøpte et Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM fra Ivan via foto.no og er veldig fornøyd. God service, rask levering og veldig ryddig handel. Anbefales!
Øystein A.
Rask og ryddig handel. Betalte på forskudd, varen ble levert som beskrevet. Anbefales!
David O.
kjøp eller salg er det altid hyggelig å gjør det med Ivan .. Anbefales
Jonny M.
Kjøpte 3 Canon batteripakker av Ivan og disse ble sendt raskt og godt innpakket via posten. Varene svarte til forventningene som var beskrevet i annonsen og jeg er godt fornøyd med handelen. Kan anbefale denne selgeren til andre.
Karl Gjermund D.
Kjøpte en brukt Canon 7D av Ivan og betalte på forhånd. Ryddig, profesjonell og rask ekspedert handel. Anbefales!
Robert H.
Kjøpte et objektiv, ble sendt så raskt som mulig etter betaling var overført (gikk noen dager pga nyttår og helligdager), og fikk sporingsnr tilsendt på melding slik at pakken kunne hentes på posten dagen før hentelappen kom i postkassen. Objektivet var godt pakket, og tilstanden ser minst like bra ut som beskrevet i annonsen. Takk for handel !
Tomas V.
Kjøpte nettopp et objektiv av Ivan. Rask levering og så langt er varen som forespeilet. Kommer helt sikkert til å kjøpe av ham igjen om han har noe jeg trenger.
magne b.
Kjøpte et kamera av Ivan og alt var som beskrevet og vel så det , betalte på forskudd og pakken ble sendt umiddelbart . Anbefales !!

Magne
Svenn f.
Første gang jeg handlet med Ivan - helt perfekt handel.
Raskt, effektivt og hyggelig. Anbefales!
Tore H.
Er andre gangen jeg handler med Ivan, også denne gangen en problemfri og grei handel.
Kan trygt anbefales.
Odd Rudi E.
Med alle disse positive erfaringene som andre har med Ivan hadde jeg ingen betenkeligheter med å kjøpe en SB-600 av ham - ryddig handel og en meget godt fornøyd mottaker her nå Nordvestlandet. Anbefales!!
magne olav g.
Kjøpte et 90mm TS-E objektiv og svært fornøyd. I stand som beskrevet, ok pris, god kommunikasjon, rask leveranse, kvittering vedlagt for kjøp, alt i alt en perfekt handel.
Stian K.
Har akkurat mottatt et Sigma 70-200mm F/2.8 fra ham, og må si meg meget fornøyd. Rask leveranse og godt innpakket vare. Ser frem til å handle mere herfra. Topp selger
Dagfinn Ø.
Gjennomførte nylig en fantastisk effektiv, hyggelig og profesjonell handel med Ylatech, et 28-300mm objektiv. Neste gang jeg trenger fotoutstyr skal jeg se nøye gjennom hva Ivan har annonsert.
Frank K.
Jeg kjøpte et Nikon 24-120 f/4 av Ivan for en tid tilbake. Objektivet ble beskrevet som strøkent, og det var akkurat som beskrivelsen. Sjangsen er nok stor for at jeg handler av Ivan igjen.
Joakim S.
Gjennomførte nettopp en ryddig, kjapp og hyggelig handel med Ivan. Anbefales :)
Torgeir H.
Kjøpte 24-105 f/4L av han. Godt pakket inn, rask frakt og objektiv som beskrevet i annonsen. Topp selger.
Lars G.
Kjøpte et par Pocket Wizard av Ivan. Ryddig kommunikasjon, kjapt levert og varene i meget god stand. Anbefales!
Tomas W.
Kjøpte et zeiss objektiv av Ivan denne gangen, som vanlig mot forhåndsbetaling. Nok en gang leverer han prima vare til en meget fordelaktig pris. Overlegen service i alle ledd. Anbefales!
Ronny S.
Kjøpte Nikon 24-120 av Ivan i våres og objektivet fremsto som nytt. Fungerer som det skal fremdeles og har derfor ingen betenkeligheter av å handle av Ivan i fremtiden. Hyggelig fyr. Anbefales!
Dimitar M.
Rask levering og kvalitet som lovet. Takk for handelen!. Anbefales.
Geir Roar J.
Da har jeg handlet både objektiv og kamerahus herfra. Begge gangene har det vært en topp fornøyd kjøper. Rask levering og godt innpakket. Produktene har vært slik det har blitt beskrevet. Anbefales..
Ragnar T.
Kjøpte ei linse av Ivan.Akkurat som beskrevet.Godt innpakket og raskt levert. Anbefales!
Njål Arnar J.
Her må jeg gi mine aller beste anbefalinger (!). Jeg kjøpte en Nikon konverter av Ivan; raskt levert, meget godt pakket og i topp tilstand. I tillegg lå konverteren i objektivpose med kvittering, uoppfordret. Handler gjerne med Ivan igjen.
Jan Helge T.
Handlet kamerahus av Ylatech, denne gang, og igjen er det det store smilet som gjelder. God kommunikasjon, rask ekspedering, topp produkt og veldig ok priser. Det kan ikke bli bedre. Det lå til og med en ekstra radiostyrt fjernutløser i pakken, som ikke var nevnt i annonsen! Her handler du trygt! Det har han vist, gang på gang!
Jan Erik B.
Handlet et kamerahus og grep av Ivan. Nok en gang en hyggelig handel med en seriøs selger. Fikk med noe på kjøpet som ikke var avtalt på forhånd,,bedre kan det ikke bli. Slike selgere gjør foto.no til et trygt sted og handle. Ikke min siste handel med Ivan. Anbefales.
Helge K.
Jeg kjøpte et objektiv av Ivan.
God dialog, og ryddig handel. Rask levering. Dette gir topp karakter!...
Takk ivan!
Dan Kenneth R.
Kjøpte nylig et Nikon 70-200 F2.8 VR2 av Ivan. Skjønner godt at hans feedback er topp! Produktet var akkurat som beskrevet i annonsen inkludert kvitteringer og orginalembalasje...Ikke noe å frykte her folkens :-)
Kay Morten A.
Kjøpte et Sigma objektiv av Ivan. Kjapp og hyggelig kommunikasjon. Utrolig rask levering. Kjøpte og betalte objektivet på forskudd sent på kvelden og hadde det i hendene halvannen dag etterpå. Objektivet var meget pent og akkurat som annonsert. Veldig godt pakket inn. Kommer garantert til å handle mer fra Ylatech. Anbefales på det sterkeste!
Lars F.
Kjøpte et kamera av Ivan. Jeg valgte å forhåndsbetale basert på gode tilbakemeldinger. Varen ble sendt samme dag som jeg betalte, var godt emballert og i god stand. Ryddig og grei handel. Anbefales.
Kyrre T.
Kjøpt to objektiver av Ivan og kan ikke si annet enn at det gikk helt smertefritt. God pris, prikkfri oppfølging og ekstra service med levering i Oslo gir en positiv og god ramme rundt en hyggelig handel. Kjøper gjerne igjen og kan anbefale ham uten noen forbehold.
Jørn H.
Solgte Nikon objektiv til Ivan. Rask og hyggelig handel med øyeblikkelig oppgjør.
Geir Roar J.
Da jeg er meget skeptisk til netthandel så var jeg jo skeptisk her også. Men alt gikk veldig greit å alt ble gjort som avtalt. Kjempeflott. Anbefales. Bestilte ett Nikon 70/ 300 forøvrig. Godt innpakket var det også.
Bjørn Inge S.
Kjøpte et Canon 5d Mark3 med batterigrep fra Ivan. Rask respons, ryddig handel og forendelse og vare sto helt til beskrivelsen. Topp! Betalte på forskudd og sendte straks pengene var på konto. Anbefales!
Bjørn Inge S.
Kjøpte et Canon 5d Mark3 med batterigrep fra Ivan. Rask respons, ryddig handel og forendelse og vare sto helt til beskrivelsen. Topp! Betalte på forskudd og sendte straks pengene var på konto. Anbefales!
Arne W.
Kjøpte Sigma 12-24 av Ivan. Kjapp og grei kommunikasjon. Objektivet virket perfekt, akkurat som han sa, brukt men helt strøkent.
Anbefales!!
Espen S.
Kjøpte to objektiver - Nikon 85mm f/1,4 og 24mm f/1,4 - som ble betalt på forskudd. Rask og grei levering. Godt innpakkede objektiver i god stand, som samsvarte med beskrivelsen. Fikk i tillegg UV-filter og en hendig liten fotoveske med på kjøpet - uten at det var avtalt. Kan absolutt anbefales!
Knut Aage D.
Igjen en flott handel med Ivan! Produktet var som beskrevet og service top notch!
David O.
Sølgt et kamera til Ivan

Anbefales som vanlig
Helge S.
Nå skjønner jeg hvorfor Ivan har så mange gode brukererfaringer!
Jeg kjøpte et Micro-Nikkor 60mm/2.8 og fikk en objektivveske inkludert gratis:)
Jeg gleder meg til å handle med Ivan igjen.
Anbefales på det varmeste!
Knut B.
Kjøpte et Tamron 70-200mm objektiv av Ivan. Det var som nytt. Rask levering. Man gjør alltid en trygg handel av Ivan :-)
Knut Aage D.
Kjøpte Nikon 35mm 1.8 dx. Flott service og pris! Anbefales på det sterkeste! ☺
Kenneth F.
Rask handel og kommunikasjon. Handler gjerne med Ivan igjen. Takk!
Thyra D.
Kjøpte et Canon kamera! Alt var veldig raskt og enkelt, kamera var som beskrevet og frakten var trygg og sikker.
Hallvard A.
Jeg har handlet med Ivan et par ganger. Veldig effektiv, ryddig og hyggelig, og varene var akkurat som beskrevet. Anbefales!
Aleksander E.
Veldig rask leveranske. Godt pakket. Veldig hyggelig. Absolutt ingen problemer
Jon Anders A.
Veldig positivt.
Hyggelig og serviceinnstilt. Raske svar og rask forsendelse. Anbefales
Åsmund B.
6-helt topp, ja! Kjøpte objektivet Canon 135mm, 2.0 hos YLATECH. God og rask kommunikasjon. Mottok umiddelbart etter betaling et objektiv som var meget godt pakket, og som framstår som helt nytt direkte fra butikk. Takk for handelen, Ivan, handler sikkert med deg enda flere ganger (har tidligere kjøpt en blitz hos deg, samme positive erfaring da). åsmund
jarl kjetil j.
Handlet objektiv og extender av Ivan. Rask levering og hyggelig kommunikasjon. Varene var som beskrevet. Trygg og rask handel.
Carlos A.
Handlet et kamerastativ hos YLATECH. Rask kommunikasjon og varen var akkurat som beskrevet. Handler gjerne med han igjen. Anbefales!
Ahmed R.
Kjøpte et Tamron-objektiv av Ivan. Alltid like hyggelig, en fryd å handle med. Svært profesjonell. Anbefales!
Nils S.
Nok en problemfri og trivelig handel med Ylatech.
Kjøpte en Canon 5D mk III med tilbehør, raskt levert og som beskrevet i annonsen.
Anbefales :)
Kim Even F.
Meget god og imøtekommende kundeservice!! Thumbs up fra meg!! :-D anbefaler på det sterkeste å handle fra dette firmaet og denne mannen :-)

Da er det bare å vente på at posten leverer :-)
Frode M.
Kjøpte nylig ett Nikon Objektiv av Ivan. Han svarte veldig raskt på henvendelser å sendte varen neste dag. Varen var akkurat som beskrevet i annonsen. Anbefales!
Jørn H.
Har hatt enda en super handel med Ivan. Kjøpte ringblits av han og da jeg åpnet pakken lå det ja men 2 i pakken! Kan igjen bare anbefale å handle med Ivan.
John C.
Kjøpte Pelican koffert av Ivan.Meget rask, hyggelig og effektiv handel. Anbefales!
Volker L.
Kjøpte et stativ av Ivan. God kommunikasjon veldig fornøyd med kjøpet. Anbefales!
Helge Erik S.
Kjøpte et Canon 70D av Ivan. God kommunikasjon, rask levering og veldig fornøyd med kamera. Anbefales på det varmeste!
Kjell Eivind V.
Har gjort noen handler med Ivan. Det er alltid rask og svært hyggelig kommunikasjon. Har både solgt og kjøpt av Ivan. Alt er som avtalt hver gang, anbefaler Ivan på sterkeste.
Lasse Moen S.
Kjøpte et objektiv av YLATECH/Ivan, rask og hyggelig kommunikasjon, objektivet var i posten umiddelbart etter at pengene var overført, og det var svært godt pakket og i god stand. Takk for hyggelig handel!
Steinar Dahlen V.
Kjøpte linse med Ylatech og kun få dager etter
eg hadde betalt så var linsa i mine hender...
Rask og svare er dei og... Skal nok handle med Ylatech
igjen.. Anbefaler med glede Ylatech
Jens-Henrik S.
Topp service, raske tilbakemeldinger på SMS og telefon. Leveransen var som beskrevet og svært godt pakket. Anbefales på varmeste
Magne S.
Har fulgt med Ivan en stund og ventet på at det rette produktet skulle dukke opp da jeg har skjønt at her er det overraskelser i vente, ref. andre tilbakemeldinger. Fin pris og over forventning på levering og det som fulgte med kamerahuset. Kommer definitivt til å handle igjen når anledningen byr seg!
Stig L.
Kunne ikke vært bedre. Objektivet er i perfekt stand. Det ble kjapt levert på posten og var godt pakket.
Takker og bukker.
Hilsen Stig.
Jan Magne H.
Kjøpte ett Canon 70-200 f4 av Ivan objektivet var som beskrevet, godt pakket og var rask til og sende.
Anbefales.
Kjetil M.
Kjøpte en Tamron SP 90 mm. Rask og effektiv handel.
Dette var bra !!!
Aleksander H.
Kjøpte blits, sender, mottaker og intervallometer av Ivan / YLATECH. Rask kommunikasjon, nøyaktig beskrivelse av objektene, kjapp forsendelse og emballering. Velger mer enn gjerne å handle fra Ivan igjen. :-D
Aleksander H.
Kjøpte blits, sender, mottaker og intervallometer av Ivan / YLATECH. Rask kommunikasjon, nøyaktig beskrivelse av objektene, kjapp forsendelse og emballering. Velger mer enn gjerne å handle fra Ivan igjen. :-D
Aleksander H.
Kjøpte blits, sender, mottaker og intervallometer av Ivan / YLATECH. Rask kommunikasjon, nøyaktig beskrivelse av objektene, kjapp forsendelse og emballering. Velger mer enn gjerne å handle fra Ivan igjen. :-D
Ahmed R.
Nok en perfekt handel med Ivan. Stofornøyd med ustyret og jeg vil anbefale å handle fra han igjen. Tommel opp!
Anders H.
Kjøpte Canon70d av Ivan og dette er den best gjennomførte handelen jeg har vært med på :)
Meget rask og god kommunikasjon , topp pakking og forsendelse! Takk for det .
Dirk R.
Har igjen handlet med Ivan, som sist veldig hyggelig . Takk Ivan
Dirk R.
Har handlet med Ivar, kan jeg bare anbefale . Takk for fin handel.
Erik K.
Jeg kjøpte et nytt kamera fra Ivan. Responsen var svært rask på meldingene mine. Pakken ble sendt i posten tidlig om morgenen på første arbeidsdag etter at jeg hadde betalt.

Veldig fornøyd. Produktet er i god stand og akkurat som beskrevet.
Christian K.
Jeg kjøpte et kamerahus med tilbehør (lader mm). Alt i god stand så langt jeg kan kontrollere (og det er en del ;-) - og nøyaktig slik som beskrevet. Handelen var hyggelig, med umiddelbar respons og god kommunikasjon, samt rask forsendelse og svær god innpakning. Alt i alt en god vare med topp service til en god pris. Et tillitvekkende, profesjonelt salg.
YLATECH får derfor mine beste anbefalinger!
Sigurd K.
Kjøpte 16-85 objektiv av han og alt var heilt topp. Forhåndsbetalte og dagen etter var pakken på veg med sporingsnummer. Han sendte også med to filter som kompensasjon da han oppdaget at frontdekselet ikke var originalt Nikon. Kan det gjøres bedre? Varen var godt og forsvarlig pakket og kom frem heil og ok. Anbefales på det varmeste. :-D
Kenneth H.
Føyer meg inn i rekken av gode erfaringer! Svært god service og alt var som avtalt og beskrevet!
karin s.
Ikke bare bare å legge inn ros til ivan;) du må jo bla en halv dag for å komme forbi superlativene,men det er fortjent;) en fornøyelse å handle med deg, utrolig service,kjapp oppfølging,og ikke minst levering. All honnør til deg,Gid flere hadde samme service. Fra en til 10,=25 til ivan. Tusen takk.;)
Kommer alltid tilbake....
Erik L.
Alltid en fornøyelse å handle med Ivan. Lynrask levering på døren til og med. Produktet er helt supert !
Anbefales !
Jurijus D.
Enkelt og kjapt !
Takker igjen Ivan :)
Petter F.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Jeg betalte forskudd og varen kom i beskrevet stand noen få dager etter, godt emballert. God og rask kommunikasjon samt fin pris gjør at Ivan og Ylatech anbefales uten forbehold.
Stein C.
Jeg kjøpte kamerahus av Ivan og alt gikk på skinner og vel så det.
Joachim H.
Kjøpte en iMac av Ivan. En meget hyggelig og ryddig kar som jeg mer enn gjerne handler med igjen! Anbefales!
Bjørnar H.

Bjørnar Hansen
Kjøpte sb 600 av Ivan,raskt levert og meget godt pakket..
Anbefaler selgeren på det varmeste!
John M. E. D.
Kjøpte et objektiv og et par gamle kaeraer fra YLATEC.
Helt fantastisk å handle. Super-rask ekspedition og varene bedre enn lovet.
Jan Christian K.
Kjøpte sb-800 fra Ivan. Svært rask respons og ekspedering. Blitsen var i perfekt stand som beskrevet. Mine beste anbealinger!
Håvard B.
kjøpte nikon 50/1,8 fra ylatech, bare gode erfaringer
Anders T.
Ivan leverer kjapt med hyggelig service, linsen jeg kjøpte var som ny og til god pris. Handler gjerne med Ivan igjen og anbefaler han på det varmeste.
Karsten F.
Kjøpt kamerahus av Ivan. det var Godt innpakket pakke ved sending med post .Bra pris og ikke minst en Hyggelig og rask handel. terningkast 6!!
Martin S.
Har kjøpt totalt 3 objektiver og ett kamerahus av Ivan nå, og han kan helt klart anbefales! Gode priser, hyggelig handel, rask til å sende produktene og alt er pakket veldig godt inn!
Annelin B.
Kjøpte et stativ. Nok en grei handel med Ivan i Ylatec. Varen var som beskrevet. Så ut som nytt. Spørsmål ble raskt og hyggelig besvart. Og varen var godt pakket. Anbefales.
Kurt R. M.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Meget god kommunikasjon underveis, rask til å svare på spørsmål og oppfølging med ekstra bilder via mail. Rask forsendelse og solid innpakket. Objektivet er slik som beskrevet i annonsen. Takk for en god handel. Anbefales !
Geir K J.
Har handlet med Ivan og er veldig fornøyd med hurtig og problemfritt oppgjør. A++
Erin S.
Kjøpte en Canon 5d mk iii av Ivan og er veldig godt fornøyd. Fikk veldig raskt svar på spørsmål, pakken ble sendt samme morgen som betalingen gikk gjennom og utstyret var i utmerket stand. Anbefales!
Anders H.
Topp kommunikasjon, topp forsendelse, topp vare.
Anbefales!
Gisle D.
Kjapp og fin handel. Har testet objektivet (Nikon 85 mm 1.8G) kjapt etter mottak og det fungerer perfekt og bærer nesten ikke preg av å være brukt. Anbefales.
Øyvind G.
Kjøpte et objektiv og en fjernkontroll av Ivan. En utelukkende positiv opplevelse med god kommunikasjon, hyggelige priser, rask forsendelse og produkter ihht beskrivelse. Anbefales!
Eirik L.
Kjøpte lysmåler av Ivan. Veldig godt fornøyd med handelen. Varen kom frem etter 1 dag. Godt innpakket. Forhåndsbetaling ikke noe problem. Handler gjerne med Ivan ved en annen anledning.
Jurijus D.
Kjempe hyggelig handel med Ivan.
Igjen:)
Anbefales!
Tomas W.
Har igjen handlet med Ivan. Nok en gang er karakterskalaen for liten! Super service hele veien og varer som er vel så gode som beskrevet i annonsen til meget gode priser. Anbefales!
Jørn H.
Igjen en strøken handel med Ivan. Kjøpte et Zeiss objektiv for Fuji X-mount, betalte på forskudd og pakken ble sendt omgående. Svært godt emballert. Topp kommunikasjon. Handler sikkert med Ivan igjen!
Walter S.
Igjen gikk turen til Moss for å kjøpe mitt 3. proffe Nikon objektiv av Ivan. Vennlig og konkret. Ikke noe tull. Orden på alt. Objektivet var "strøkent" og rent og pent, og så neste helt nytt ut. Ikke en flekk noen sted.

Takk for enda en trygg handel med deg, Ivan.
:o)

Mvh,
Walter
Arnstein M.
Kjøpte en Sigma 150-500 mm for noen måneder siden. Veldig fornøyd med objektivets stand, og med kjapp og hyggelig service fra Ivan. Anbefales!
Arne A.
Kjøpte et stativ av Ivan. Rask og effektliv kommunikasjon og en hyggelig handel.
Fredrik T.
En av mine beste kjøps / salgs opplevelser noen sinne.
Ivan får lett 600 av 6!
Kjell-Magne J.
Mine beste anbefalinger går til Ivan og Ylatech. EF 16-35 f2,8 is usm L II samsvarer med annonsen, og fremstår som ny. Raskt levert, godt innpakket, og i tillegg fulgte det med en UV-filter. Anbefales!
Runar V.
Jeg har igjen hatt den glede av å ha gjort en handel med Ivan. Kjøpte et objektiv, Sigma 85mm f/1.4 EX DG HSM. Objektivet fremsto som annonsert. Strøkent. Er meget godt fornøyd med alt fra hurtig kommunikasjon/svar til slutthandel hjemme hos Ivan. Dette er en mann som holder det han lover og får mine beste anbefalinger.
Stig Harald R.
Har handlet med Ivan. Hyggelig, rask og trygg handel. God kommunikasjon. Gir mine anbefalinger. Mvh Stig
Oddbjørn F.
Kjøpte nylig en Nikon 24-70 av Ivan. Topp service og rask respons. Kan abefales.
Fredrik T.
Lynrask avklaring av pris og likeledes forsendelse. Kvalitet i alle kanaler, kommer definitivt til å handle med Ivan igjen. Mine varmeste anbefalinger :)
Michal A.
Kjøpte en SB-800 for å supplere de 3 jeg har fra før av. Varen ankom i strøken tilstand, VELDIG godt pakket.
Jeg valgte å betale på forhånd siden Ivan har fått så mange positive tilbakemeldinger. Ingen problem i så måte heller. Anbefales!!
Stian R.
Kjøpte et canon 24-105 av Ivan. Bra kommunikasjon, kjapp levering. Objektivet var godt pakket inn, og helt strøkent. Handler gjerne med Ivan igjen. Topp opplegg!
Jurijus D.
Kjapp kommunikasjon og postlegging. Har aldri fått sett så forsvarlig pakket utstyr. Anbefales !
Jonas Båfjord H.
Solgte kamera og objektiv til Ivan. Handler gjerne med han igjen, 100% seriøs og trivelig å prate med.
Torstein A.
Har blitt en lykkelig eier av et Nikkor 14 - 24, 2.8.
Det har vært en fornøyelse å handle med Ivan. Betalte på forskudd med en god magefølelse. Objektivet ble raskt mottatt og var meget godt emballert. Beskrivelsen av produktet stemte helt med virkeligheten.

Det må bli toppkarakter både på innhold og utførelse.
Det viser at Ivan har fulgt med i timene. Spår han og firmaet en lys fremtid på bakgrunn av min opplevelse med Ylatech.
Et førstevalg ved neste investering innenfor fotoutstyr.
En anbefaling uten forbehold er herved gitt.

Nils B.
Veldig fornøyd med Pris, Kvalitet og hurtig levering, anbefales.
Frode H.
Det er en fornøyelse å handle med slike seriøse aktører som Ivan. God og hyggelig kommunikasjon. Min beste anbefaling gis herved!
David O.
Nok en handel med Ivan .. betalte på forskudd og fikk pakken levert neste dag.. upåklagelig som vanlig... trygge og hyggelig ..Anbefales sterk
Bjørnar B.
Kjøpte et Nikon 24-120mm f4 VR objektiv fra Ivan. Vet fra tidligere at han er en ærlig og hyggelig mann og hadde ingen problem med å forskuddsbetale. Han sendte objektivet samme dag, og det ankom like strøkent som beskrevet i annonsen.
Annelin B.
Har kjøpt kamera av Ylatec. Alt var som opplyst i annonsen. Rask kommunikasjon og godt pakket. Anbefales.
Loyd S.
Har akkurat handlet med Ivan. Det gikk fort! Varen var som beskrevet og topp kommunikasjon underveis. Anbefales på det sterkeste!!
Dimitar M.
Kjøpte Canon objektiv fra Ivan. Alt var som beskrevet i annonsen. God og pålitelig selger. Anbefalles.
jan gunnar w.
Meget hyggelig kar å handle med , pakking og sending kunne ikke vert raskere og bedre .Varene var som beskrevet .
Handler gjerne med Ylatech igjen .
Jan hansen
Bjørn S.
Kjøpte en Canon blitz som ankom svært godt pakket inn. Den var som beskrevet i annonsenn (som ny).
God komunikasjon. Handler gjerne med Ivan igjen !
Anbefales
Einar S.
Som andre skriver : har kjøpt linse av Ivan og alt fungerte raskt og enkelt, produktbeskrivelsen stemte 100%. Anbefales
Nandor T.
Kjøpte et kamerahus av Ivan. Hadde ingen motforestillinger mot å forskuddsbetale over 13000 til ham. Alltid pålitelig, alltid presis i beskrivelsen sin, godt emballert forsendelse og imøtekommende og hyggelig kommunikasjon. Har handlet med ham før, og handler gjerne igjen! Anbefales!
Kjell E.
Kjøpte objektiv av Ivan, god kommunikasjon, rask levering, godt pakket, produktet som beskrevet, Anbefales!
Tomas W.
Kjøpte et fuji objektiv av Ivan denne gangen. Det ble som vanlig en suveren kjøpsopplevelse, der tilstanden på objektivet nok en gang overgikk forventningene. Anbefales!
Rune N.
Kjøpte en Nikkor 18-35mm f3,5-4,5
Meget hyggelig og kjapp handel.
Absolutt ingen problemer å gjøre butikk med Ivan.
++++
Bjørnar H.
Kjøpte Nikon objektiv av Ivan,raskt levert og meget godt pakket..
Anbefaler selgeren på det varmeste!
odd t.
Ivan leverte som avtalt. Raskt og med skikkelig oppfølging. Dette er en selger jeg absolutt kan anbefale til alle. Bare positiv erfaring
Vu P.
ha kjøpt en kamera IVAN pefekt som han skriver ,god pakker ,vendig fornøy , fikk en cf 16 gb i pakker :) ingen forskudd ,vi er stoler på 100/% anbefales !
Cecilie H J.
Solgt to objektiver til ham. Hurtig og hyggelig kommunikasjon, og rask betaling. - Pengen var på konto morgenen etter handelen.
Terje C.
Kjøpte et rimelig Nikon DSLR av ham. Kamera fremstod som beskrevet og handelen foregikk helt supert. I tillegg fikk jeg et brukbart objektiv på kjøpet!
Sven David H.
Kjøpte et brukt 70-200 F4L IS USM av Ivan. Hurtig og hyggelig kommunikasjon, rask forsendelse, varen var godt pakket inn. Objektivet var som forespeilet. Har ikke fått testet det så mye enda men det later til at alt fungerer som det skal. Alt OK :-)
Tore E.
Bra responstid, hyggelig kar, bra kvalitet på objektivet jeg kjøpte. Tipp topp, anbefales å handle med denne karen!
Ragnar Arthur F.
Jeg har kjøpt diverse fotoutstyr av Ivan.. Meget god kommunikasjon. Han er en selger man kan stole på. Anbefales!
Eirik A.
Kjøpte kamerahus. God service. hurtig levering. Alt topp.
Anbefales
Geir S.
Jeg kjøpte et Olympus batterigrep av Ivan. Utrolig raske tilbakemeldinger og problemfri handel. Anbefales.
Håvard B.
Kjøpte en coolpixA fra Ivan, bare gode erfaringer!
Jon Are W.
Handlet et stativ av Ivan, Det var pent og i skjønneste orden.
Roger S.
Kjøpte et Fujifilm X-E2, m/18-55mm. kit objektiv av Ivan. Alt var perfekt, kamera, service og til alt overmål en hyggelig prat.

Du kan være trygg når du handler med Ivan!
Carious T.
Kjøpte en sigma 85mm f1.4.
Svært førnøyd, rask levering og god komunikajson.
Eg kan anbefalte ham .
Johannes .
Kjøpte eit Olympus OM-D E-M1 av Ivan. Det var i særs god (tilsynelatande heilt ny) stand, og vart svært raskt levert. Ingenting å utsetje på handelen!
Tomas W.
Har hatt nok en suveren handel med Ivan. Varene er som vanlig i enda bedre stand enn lovet og servicenivået er ekstraordinært høyt! Jeg ser frem til neste gang jeg får muligheten til å handle her, ANBEFALES!!
Espen F.
Ny handel med Ivan - et objektiv. Som vanlig er jeg utrolig fornøyd med alt fra kommunikasjon i forkant, leveransetid og innpakning. Og tilstanden på salgsobjektet var minst like god som beskrevet i annonsen.
Svein Erik B.
Kjøpte en Nikon D3X av Ivan, og den servicen denne mannen gir er helt utrolig, produktet var som beskrevet om ikke bedre.
Ernst W. E.
Første gang jeg har kjøpt brukt Objektiv på nettet og erfaring med YLATECH imponerte meg. Tok 24 timer fra jeg bestilte den til jeg hadde fått varen, Utrolig bra service fra Ivan. Bra emballasje. Ble også veldig fornøyd med kvaliteten på Objektivet, pent brukt og tatt vare på. Kommer garantert til å holde utkikk med YLATECH. Anbefales veldig.
Ola B.
Kjøpte objektiv av YLATECH. Veldig rask og god kommuniasjon. Sendte varen umiddelbart og den var veldig godt emballert. Anbefales på det varmeste!
Stian H.
Utrolig kjapp til å besvare spørsmål.
Kjapp levering!
Veldig god emballering av forsendelse.
Varer mottatt i stand som beskrevet.
Anbefales.
Torstein G.
Jeg er imponert !
Bestilte onsdag kveld, i dag er det fredag og jeg sitter med et Tamron 24-70f/2,8 som ser ut som nytt.
Forskuddsbetalte og fikk sporingsnummer med en gang varen var sendt.
Handler gjerne igjen her.
Arvid K.
Har handlet både kameraer og optikk fra Ivan ved flere anledninger, (3 faktisk) - og har vært svært så fornøyd med kjøpene. Er det noe jeg ønsker å kjøpe nå, går jeg alltid inn på hans 'brukt-side' først, og ser om han skulle ha produktet. Han er svært hyggelig å korrespondere med og så vet en at de produktene han selger er i den tilstand han beskriver. Anbefales på det varmeste!
Kjetil E.
Handlet med Ivan i dag. Svært rask kommunikasjon og objektivet fremsto som nytt!
Anbefales!
Helge M.
Kjøpte Nikon D610. Betalte på forskudd. Rask levert i god innpakning. Takk for god handel
Lars-Espen L.
Svarer raskt, leverer raskt og kommuniserer topp.

Anbefales!
Helge B.
Nok en vellykket handel med Ivan!
Rask og god kommunikasjon, og raskt levert.
Helt problemfritt å handle med Ivan! Anbefales!
Børre V.
Kjøpte et Panasonic kompaktkamera av Ivan for litt over en uke siden. Rask respons og alt var som beskrevet. Svarte raskt på spørsmål, meget rask forsendelse. Kamereat er som nytt og alt fungerer. Anbefales. Du kan stole på Ivan !
David O.
Nok en bra handel med Ivan.. kjøpt et pår Canon L objektiver .. betalte på forskudd og fikk pakken rask sendt til meg..
Thorstein S.
Kjøpte Nex-6, ultrarask levering og det fulgte med en kjempefin veske:) anbefales på det varmeste, veldig hyggelig selger og handel:)
Morten M W.
Kjøpte et kamerahus av han. Nøyaktig beskrivelse, god service og god pris. Strålende fornøyd!
Kim B.
Utmerket service fra forespørsel til mottak av varene. Kjøpte to objekter av Ivan hvor både tilstanden og kvaliteten var som beskrevet: meget pent brukt. Ivan får mine beste anbefalinger!
Kjetil K.
Kjøpte denne gangen en brukt blits fra Ivan. Han er utrolig ryddig og responderer raskt og fleksibelt. Anbefales uforbeholdent!
Jarle L.
Solgte en stor pakke med fotoutstyr til Ivan. En for meg veldig grei måte å selge utstyret på, og jeg er godt fornøyd. Det er ikke uten grunn at Ivan får så gode tilbakemeldinger. Dønn seriøs kar.
Anbefales!!!!
Gaute A.
Jeg kjøpte en Extender av Ivan. Den var som beskrevet. Veldig god kommunikasjon og rask levering via posten. Anbefales!
Børth Aadne S.
Har gjort nok en handel med Ivan, og er som vanlig veldig godt fornøyd både med handel og selger! Anbefales! :o)
Tor G.
Kjøpte en kamera av Ivan, og det var i meget god stand. Anbefales.
Tore H.
Kjøpte mellomringer som kom som avtalt etter at jeg forhåndsbetalte.
Varene var i perfekt stand.
En selger det ikke er farlig å anbefale
Tor ivan R.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Takk for hyggelig og rask handel. Jeg er veldig fornøyd.
Jo Espen Tau S.
Handlet et batterigrep av Ivan. Kjapp kominikasjon og smertefri handel. Kjempefornøyd!!! anbefales
Jørn H.
Slutter meg til det som er skrevet av så mange andre, en god handel og et produkt i en stand helt og holdent i henhold til beskrivelsen jeg fikk. Anbefales!
Roland Karl Heinz S.
Ivan er en pålitelig og hyggelig man som du kan stoler på.- En velfortjent 6 fra meg!!
Jørgen B.
Jeg kjøpte et Canon 70-200 2.8 IS II USM. Satte inn penger på konto på forhånd. Objektivet ble sendt umidelbart og var i topp stand.
Kan bare anbefale Ivan!
Marcelo V.
ikke gitt karakter
Kjøpe et kamera og et obkjektiv av Ivan. alt sendt meget fort og godt innpakket. Anbefales!
Erik Ø.
Seriøs selger som leverer det han sier. Kjøpte ett 50-500 Sigma objektiv. Produktbeskrivelsen var god og Ivan svarte raskt på spørsmål via e-post. Jeg betalte på forskudd og pakken var på vei neste dag. Rask og trygg handel.
Thorir V.
Helt topp. Alt som beskrevet, pålitelig selger. Anbefales!
David O.
kjøpt en macbook pro fra Ivan ...betalt på forskudd og fikk macen levert på dor neste dag.. anbefales
Helge B.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Rask kommunikasjon, og pakken var kjapt på veg. Objektivet var helt som beskrevet! Handler gjerne med ham igjen! Anbefales!
Steinar G.
Kjøpte en Canon 7d av Ivan, og den så nesten ut som ubrukt. Trivelig og kjappe tilbakemeldinger i forkant av handel. Anbefales
Frank R.
Har solgt en del fotoutstyr til Ivan ved flere anledninger - og jeg har alltid vært 100% fornøyd med handelen.
Ivan er svært pålitelig, kunnskapsrik og en veldig hyggelig kar som man umiddelbart får tillit til.
Jeg kan trygt anbefale alle fotointeresserte å gjøre en handel med Ivan!
Svein Erik B.
Kjøpte Nikon ED AF 80-200mm f/2.8D av Ivan, en mere seriøs og pålitelig selger må man lete lenge etter, produktet var 100% som beskrevet(kanskje ennå bedre)
servicen, sendingen og kommunikasjonen var veldig god.
Anbefales til alle...!
Per Olav B.
En særdeles hyggelig kar. Imøtekommende og serviceminded.
Kjøpte en Fuji X100.
Anbefales.
Tony K.
Med denne kjekke mannen er du 110% trygg at alt går i mål uten noen form for problem. Mine sterkeste anbefalinger går til han. Har handlet 2 objektiver av Ivan og dem var strålende vakre. Helt super kar dette :-) hadde det vært 10 stjerner her så hadde Ivan fått det av meg med glans. Hilsen Tony-
Jan Erik B.
Nok en hyggelig handel med Ivan. Seriøs selger som det er flott og handle med. Anbefales.
Harald Ø.
Ingen problemer med Ivan. Kan trygt anbefales.
Kyrre S.
Kjøpte en ST-E2 Speedlite hos Ylatech og varen ble sendt med en gang pengene var på konto..Fulgte opp hele tiden..En persom som virkelig er til å stole på..Anbefales på det varmeste!!!!
Stein S.
Kjøpte kamerahus. Veldig rask respons og pakken ble sendt umiddelbart. Helt topp :-)
Anders L.
Kjøpte et grep og batteri av Ylatech. Rask sending og utstyret var som beskrevet. Meget fornøyd
Rytis K.
Had good experience selling equipment to Ivan.Quick and easy,no problems at all.

Highly recomended!
Karl-Heinz H.
Alt var som beskrevet. Meget kjappe tilbakemeldinger og levering.
Helt Topp!
Halvor I.
Har handlet med Ivan tidligere og gjør det gjerne igjen! Kjapp og trygg handel helt etter boka, mine beste anbefalinger!
john n.
Jeg var på let etter et spesifikt objektiv og den fant jeg hos Ivan .
Veldig bra handel med en veldig hyggelig og sympatisk kar .
Jeg handler helt klart gjerne med Ivan i fremtiden.
Anbefales !
Fredd B.
Kjøpt nok et objektiv av Ivan og som alltid fantastisk service... :-)
Oddbjørn E.
Har handlet med Ivan før,denne gang kjøpte jeg et Sigma macro objektiv,veldig godt pakket,rask levering og i perfekt stand.:-)
Jonny B.
Første gang jeg handler med Ivan. Blir nok ikke den siste. Kjappe tilbakemeldinger, raskt levert og varen som forventet. Helt topp :-)
Øystein K.
Har hatt min første handel med Ivan, og det blir nok ikke den siste. Enkelt og greit, blir ikke bedre service enn dette. Anbefales
Hans E R.
Kjøpte et kamerastativ.
Raske svar på forespørsel.
Rask levering til forsendelse.
Pålitelige svar på spørsmål om produktet.
Carsten H.
Har handlet mange ganger med Ivan. Alle avtaler er holdt til enhver tid og leveransene var helt prima. Anbefales.

Carsten Hjort
Stig-Roar M.
Har handlet av Ivan to ganger. Kan helt klart anbefales. Tror neppe det finnes noen andre som kombinerer salg og omtenksomhet på denne måten.
Thu N.
Kjøpte et Canon 55-250mm objektiv av Ivan. Fikk også med meg et UV filter uten ekstra kostnader. Alt var pakket godt inn og ble raskt sendt av gårde. Anbefales på det sterkeste!
Hans Jørgen S.
Kjøpte et Canon EF 24-105L objektiv av ham. Han la også ved UV filter og en objektivpose. Super service, og anbefales. Trygg og god handel!
Ronny H.
Helt topp. Kjøpte 2 sekker og macroringblitz. Alt fint pakket og opplysning om sporingsnr kom fort da han så jeg hadde betalt forskudd. Her trenger man ikke nøle!!
Jan Helge T.
Kjøpte en fotosekk av Ylatech, etter gode erfaringer med denne selgeren fra tidligere. Pakken kom i dag rekordfort. Flott pakket, og sekken bedre enn forventet! Tusen takk for handelen!
Handler gjerne med deg igjen!

Mvh
Jan Helge Thomassen
Knut S.
En selger til å stole på - fikk objektivet idag akkurat som vi avtalte på telefon - Tusen Takk - Anbefales på det sterkeste!!!
Mona S.
Har kjøpt objektiv av Ivan som kom raskt, og var godt pakket. Jeg betalte på forskudd og all kommunikasjon var rask og hyggelig.
Knut S.
Ser ut som jeg er i godt selskap. :-)

Har handlet med Ivan før og kan bare gjenta at holder det han lover. Hyggelig kommunikasjon, og han utsetter ikke til imorgen det han kan gjøre idag.

Takk for handelen. Vi snakkes sikkert senere!
Martin Ø.
Kjøpte et Canon objektiv av Ivan. Han var rask med komminikasjonen og svarte på all info jeg lurte på og mer til. Trygt, ærlig, ryddig og veldig hyggelig kar å handle med. Objektivet var i eksakt god tilstand som han sa fra første stund, da jeg hentet det hos han. Her slo vi også av litt hyggelig fotoprat :) Det gode førsteinntrykket fra annonsen til overlevering av vare, er så god at det kan det bli flere kjøp ved en senere anledning :)
Tomas W.
Kjøpte og forhåndsbetalte et minnekort av Ivan. Etter to dager lå ikke bare ett, men to minnekort i postkassa! Fantastisk å gjøre handel med slike personer. Det er ikke første og garantert ikke siste gang jeg handler av Ivan:) Anbefales på det aller varmeste!
Tore M.
Jeg kjøpte et Canon 70-200 L-objektiv av Ivan. På grunn av meget gode anbefalinger her, forskuddsbetalte jeg uten særlige motforestillinger. Jeg er veldig godt fornøyd med service, kommunikasjon, forsendelse, innpakning osv. Jeg fikk også ordentlig kvittering for kjøpet. :-)
Erik L.
Topp service og godt produkt. Ivan kom til og med og leverte på døren !!
Bjørnar B.
Har solgt en del objektiv til Ivan. Meget raske avgjørelser og helt problemfrie oppgjør. Har også kjøpt noe fra Ivan, og igjen rask levering som lovet! Får min beste anbefaling!
Walter S.
Hyggelig at jeg blir nummer 260 som skriver omtale her. I dag var jeg en snartur i Moss (igjen!!) og kjøpte en flott Nikon 24-70mm F2.8 G AF-S ED av Ivan Kalesh. Kaffe, kromkaker og et vennlig smil møtte meg.
Objektivet var som nytt.
Dette er det 3. objektiv jeg kjøper av Ivan, og det blir mest sannsynlig ikke det siste. Et trygt sted å handle brukt gir fred i sjelen. Ivan kan anbefales på det sterkeste! Ellers så er det meste sagt allerede.

Mvh,
Walter
Sandra O.
Bestilte et objektiv, forhåndsbetalte og fikk objektovet et par dager senere! Anbefales! :)
Ingunn K.
Jeg kontaktet Ivan i går om en byttehandel som var viktig for meg å få gjennomført raskt, og han kom punktlig til avtalt sted allerede i dag! Vi ble raskt enige, og kamerahuset jeg byttet til meg var i utmerket stand. Jeg fikk også med minnekort og kameraveske uten vederlag - utrolig hyggelig gjort. Jeg vil gjerne handle med Ivan igjen senere om anledningen byr seg. Anbefales på det varmeste!
David O.
Ha igjen kjøpt et kamera og objektiv fra Ivan -- utmerket service som vanlig.. betalte for forskudd .. Anbefales 100%
Espen V.
Har nettopp gjennomført en byttehandel med Ivan. Alt gikk som forventet, og kommunikasjonen var god hele veien. Hyggelig kar som man kan stole på. Anbefales!
magne b.
Solgte et kamera og to objektiver til Ivan , han betale på forskudd , meget raskt oppgjør , kan anbefales på det varmeste , hygglig kar som er til å stole på.

Magne.
Hege S.
En veldig god handel på alle måter!
David O.
Kan Anbefale Ivan .. nok en super handle hos han...
Rask , trygg og ikke minst hyggelig ..
Anbefales
Knut Aage D.
Har handlet nok en gang med Ivan!
Anbefales på det sterkeste. Jeg hadde betalt for mye og fikk tilbud om å få det igjen. I tillegg så fikk jeg noen ekstra minnekort med på kjøpet, uten kostnad.
Helt topp kar! Handler gjerne med Ivan igjen =)
Lars W.
Hyggelig handel, virket svært seriøs. Flink til å følge opp.
Joachim A.
Kjøpte et objektiv av Ivan, møtte opp hos han. svært hyggelig og seriøs fyr. er en grunn for at han bare har positive kommenater her! Handler gjerne med Ivan igjen. anbefalles!
Frank Daniel B.
Kjøpte EF 24 -105 objektiv av Ylatech. Handelen gikk knirkefritt og varen mottat 100% som beskrevet. Han anbefales på det varmeste!!
Frank D.
Har gjort en byttehandel med Ylatech. En problemfri opplevelse på alle måter.Rask å respondere på mail og rask forsendelse...selv om posten brukte 8 dager fra Moss til Bergen. Objektene som nye....anbefales uten betenkeligheter. Handler gjerne igjen.
Espen H.
Solgt kamera og objektiv til Ivan, alt gikk knirkefritt og han er absolutt en seriøs kjøper som står ved det han sier, Takk for handelen !
Knut B.
Kjøpte et Nikon 10.5 f2.8 av Ivan i dag. Fantstisk kjapp og utrolig god service. Objektivet var også tipp-topp.
Anbefales!
Terje S.
Rask til å svare og rask levering.
Kamera og tilbehør var som beskrevet
Jens Jørgen D.
Da jeg så alle de andre brukernes svært gode erfaringer med Ylatech/Ivan, syns jeg det nesten så for godt ut til å være sant. Men etter å ha kjøpt Nikon 10-24mm av han vil jeg føye meg inn i rekka av svært fornøyde kjøpere; kjapp respons på spørsmål, god service, rask levering og objektivet var som beskrevet. Jeg overførte til Ivans konto før han sendte objektive med sporingsnr hos Posten. En effektiv handel som opplevdes veldig positivt, handler gjerne av Ivan igjen.
Knut Aage D.
Fantastisk service!
Utrolig hyggelig og kunnskapsrik. Kjøpte Canon 50mm 1.8 II til en god pris, og fikk med 1 nd filter og 1 cpl filter.
Handler gjerne med Ivan igjen.
Mine varmeste anbefalinger!
Isidoros P.
Jeg har handlet med Ivan to ganger-et kjøp og et salg- og jeg er sikker at det blir flere ganger i fremtiden.Veldig hyggelig person.
Tomas W.
Har igjen handlet med Ivan og nok en gang føles karakterskalaen for liten! Topp kommunikasjon, lynrask forsendelse, suveren innpakning, god oppfølging underveis og ikke minst første klasses produkter i minst like god tilstand for forespeilet!

Mange takk for nok en handel, Ivan!


-Tomas
Felipe M.
Kjøpte en 40D av Ivan. Rask kommunikasjon, betalte på forskudd og kameraet ble sendt i posten tidlig dagen etter! Kjempebra selger! Anbefales!
Tore S.
Har kjøpt en Speedlite 580ex II av Ivan og alt er strøkent. Hele handelsforløpet gikk utmerket. Om jeg finner noe, har jeg ingen problemer med å handle hos han igjen. Topp!
Kjell Østmoen L.
Kjøpte en Canon 5D Mark II av Ivan. Alt var som lovet. Raskt levert og godt emballert. En hyggelig og ordholden kar. Kan trygt anbefales. Handler gjerne med Ivan igjen.
Hans Erik K.
Kjøpte en strøken Benro sekk av Ivan. Den ble pakka og sendt lynkjapt. Anbefales på det varmeste!
Kenneth L.
Jeg kjøpte Sigma DP1M og DP2M med diverse utstyr, meget hyggelig handel, god pris på utstyret, kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet :-)
Anbefales!
David O.
Kjøpt en MacBook Pro fra Ivan .. nok en knall bra handel ..
Gaute T.
Handlet kamera med tilbehør, betalte på forskudd, sendte pakken raskt.
Meget bra produkt og service, anbefales!
David O.
Kjøpt et 6D fra Ivan .. Kjapp kommunikasjon og postlegging. huset har vært godt pakket og som beskrevet i annonsen.
Oscar Fr. E.
YLATECH solgte meg et kamerahus som var minst like fint som beskrevet i annonsen. Han holdt det av til meg og møtte meg som avtalt. I tillegg fikk jeg med noe småtteri ekstra. Meget ryddig og bra, til å stole på og anbefales varmt. :-)
David O.
Ikke noe handle denne gang men hygglig pratt ... Utrolig grei kar som anbefales på det varmeste,
Hermod Bjarne P.
Kjøpte et objektiv til YLATECH. Hyggelig og grei handel. Alt var som beskrevet og objektivet var godt innpakket.
Anbefales!
Filip H.
Kjøpte en Canon 8-15mm Fisheye av Ivan. Den var som beskrevet i annonsen. Handelen var rask og ryddig, varen godt pakket inn. Ivan får min beste anbefaling.
Hans Ole F.
Solgte en solid pakke Nikon utstyr til YLATECH og det var på alle måter en god erfaring. Vil med glede handle med han igjen. God og seriøs kommunikasjon heile vegen så her slenger eg på et smilefjes i tillegg til sekseren :-)
Olaf R.
Meget rask og god service, kjøpte brukt kamerahus og linse og alt var i skjønneste orden og hos meg på rekordtid. Varme anbefalinger.
Thomas R.
Kjøpte Nikon 16-85mm av Ivan. Handel og levering gikk raskt og jeg opplevde god service. Handler gjerne igjen.
Trond Are P.
Kjøpte et objektiv. Var 100% som beskrevet. Rask levering. Anbefales!
Ole-Tommy P.
Kjøpte et Sigma-objektiv av Ivan. Hyggelig og rask handel, og linsa var i tipp topp stand. Anbefales sterkt.
Jørgen S.
Kjøpte en X100s med kameraveske til en fin pris. Uten at det var nevnt i annonsen, fikk jeg også med soft release-knapp, gordy's skinnstropp og et filtersett. Som alltid kjapp med å postlegge, og godt emballert.
Tommy G.
Nikon SB-910 Blitz
Fikk rask respons da jeg tok kontakt. Varen var som beskrevet i annonsen. Fikk med orginalesken med bruksanvisning og kvittering.

Takk for en god handel, Ivan!
Eivind M.
Kjøpte en Nikkor 2x konverter hvis tilstand var som angitt i annonsen.God dialog og rask respons
Anbefales!
Nils S.
Gjennomførte en byttehandel med Ivan.
Rask levering og vare som beskrevet.
Kan anbefales :)
Stian K.
Handlet blitz av Ivan. Rask respons på mail, rask forsendelse og svært hyggelig kar. Varen svarte selvfølgelig til beskrivelsen. Seriøs selger!
Alexander G.
Kjøpte ett kamerahus av Ivan. Huset var i svært pen stand som beskrevet. God og hyggelig kommunikasjon, rask og enkel handel :)
Rune H.
Kjempe fornøyd med handelen! Varen var nøyaktig som beskrevet! Takk for en hyggelig og seriøs handel :)
Malcolm P.
Sold a load of camera gear till Ivan. He always paid up front with out delay! Highly recommended!
Jørn E.
Jeg har handlet diverse fotoutstyr fra Ivan. Rask handel. 100 % som beskrevet. God pris, og en genuint hyggelig mann som er serviceinnstilt og absolutt til å stole på. Jeg kan trygt anbefale Ivan til hvem som helst, og kommer også selv til å handle hos ham igjen.
karin s.
Her må man rulle flere km for å legge inn omtale;) så mange som handler med ivan,men det fortjener han og, en utrolig rask og kjempehyggelig kar,og alltid topp varer, all honnør til han,anbefales 200%.
Per Kristian S.
Jeg kjøpte en Nikon D3s av Ivan. Svært serviceinnstilt og behagelig selger. Beskrivelsen Ivan gir deg av produktet er det du får. Ingen ubehagelige overaskelser i etterkant. Bare positivt å si om denne selgeren
Arne Kjell T.
Takk Ivan! Jeg mottok fotosekk og blits igår, varene var som beskrevet på forhånd,og ble svært raskt av ekspedert. Jeg er svært fornøyd.
Josse N.
Kjøpte blitz av Ivan, rask og fin handel, god kommunikasjon. Anbefales!
Willy O.
Kjøpte i dag et brukt objektiv av Ivan. Rask ekspedering og varene holdt mål. Kan anbefales.

Willy Olsen
David O.
Kjøpte brukt stativ. Godt pakket og raskt levert. Anbefales.
Runar V.
Jeg kjøpte i dag et Canon 5D Mark III og solgte et Canon 5D Mark II av/til Ivan. Dro hjem til han for å hente/levere varen. Kameraet var som han opplyste, Strøkent. Maken til hyggelig og serviceinnstilt person skal du lete lenge etter. Minnekort og batteri la han ved som en ekstra bonus. Han svarer raskt på henvendelser, holder det han lover og handelen ble gjennomført uten noen form for tull. Anbefaler denne selgeren på det sterkeste!
Ola N.
Kjøpte blitz - canon 580EX2 av Ivan. Handel gjennomført ryddig og greit på et blunk! Anbefales!
Bjørn N.
Kjøpte brukt kamerahus. Godt pakket og raskt levert. Anbefales.
Marianne J.
Kjøpte nylig et canonobjektiv av Ivan. Mottok objektivet veldig godt pakket, i orginalesken og med kvittering fra Japanphoto. Objektivet var kun et år gammelt og i perfekt stand! Anbefaler å handle med Ivan.
Tom Egil A.
Ivan kjøpte et kamera og 2 objektiver av meg, han kom hjem til meg og hentet dette, det var en rask og hyggelig handel.
Ivan er en meget trivelig person som jeg gjerne gjør en handel med igjen.
Anbefales!
Ove F.
Veldig godt fornøyd med Ivan! Raske svar, rask forsendelse og veldig bra pakket.
Anbefales!
Iain M.
Kjøpte et Canon EF 16-35mm objektiv av Ivan. Objektivet var som beskrevet og godt pakket inn ved sending. Anbefales!
Walter S.
Enda en vellykket transaksjon med Ivan Kalesh. Var og kjøpte et flott Nikon objektiv av han. Alt var som beskrevet og glassene var rene og uten merker, blenderlamellene smidig og tørr og alt som skal følge med var på plass. Hyggelig fyr som er opptatt av at "kunde" skal være fornøyd.
Kjapp, vennlig og presis kommunikasjon og en god kopp kaffe på bordet da jeg kom for å hente varen.
Takk for handelen, Ivan. Kan anbefales på det sterkeste!
Mvh,
Walter
Jens Martin N.
Ryddig og god handel, rask kommunikasjon og varer som forventet, kan ikke bli bedere. Helt topp!!!++++++
Tim J.
Jeg kjøpte idag en Canon 5D mk 1 som var i perfekt skikk med alt utstyr til en meget rimelig pris:) Hyggelig å gjøre handel med. Esken, manual, CD, lader, ekstra batteri, kabler, minnekort (på 8 GB) samt batteri grep følgte med:) Ustyret var nøye pakket og i topp stand. Har testet med ulike objektiv og sett på de forste bildene fra 5D:n og er meget fornøyd. Lett å bli enig med Ivan og han stolte på at jeg skulle kjøpe av ham og hente om noen dager. Anbefales!
Bjørn Tore S.
Kjøpte et Canon EF 200mm objektiv av Ivan. Alt var som beskrevet og det vare ikke noe tull. Anbefales!
Tomas W.
Nok en suveren handel er gjennomført med Ivan. Han yter uovertruffen service, langt over noe annet jeg har opplevd noen gang! Jeg ser frem til neste mulighet jeg får til å handle med denne unike karen. Anbefales!
Fredd B.
Jeg har nok en gang handlet med Ivan. Kjøpte nå en EOS 5D MkIII Hyggeleg og grei kar som holder det han lover. Leverer varen raskt og alt i skjønneste orden.. En kan trygt handle med Ivan.
Anbefales!!
Cathrine M.
Jeg kJøpte et 85mm objektiv fra Ivan. Jeg opplevde at Ivan responderte raskt og ærlige svar på mine spørsmål i forkant av handelen. Dette er en mann som en kan stole på. Straks pengene var overført på hans konto var pakken sendt. Objektivet var godt innpakket og det ble raskt levert. Jeg kan absolutt anbefale å handle utstyr av Ivan, og jeg er sikker på at dette ikke er siste gang jeg handler med denne mannen:)
Ivar Morten N.
Kjøpte et Canon-objektiv fra Ivan. Objektivet var som nytt. Rask kommunikasjon og rask postlegging. Meget bra.
Kjetil K.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Hyggelig kar som responderer kjapt. Objektivet i topp stand og godt pakket inn ved sending. Anbefales på det varmeste!
Tor Odd M.
Rask handel. Objektivet var som beskrevet. Anbefales!
Espen F.
Har nok en gang handlet med Ivan. Denne gang to objektiv og en blits. Som vanlig en helt topp handel på alle mulige måter. Jeg er meget godt fornøyd!
Jan Erik B.
Har handlet fotoustyr av Ivan i dag, og gjennomførelsen av handelen og kommunikasjonen gikk som en drøm. Hyggelig selger som opptrer meget korrekt slik det skal gjøres. Anbefales.
Kjetil E.
Jeg er veldig fornøyd med handelen! Objektivt var bra innpakket og raskt sendt. Nøler ikke med å handle med han igjen. Anbefales!
Frode T.
Kjøpte ett 24mm f2.8 II av Ivan.
Objektivet postlagt 30 min etter at vi hadde avtalt kjøp, og objektivet var i topp stand, som beskrevet.
Ikke vær redd for å hande av Ivan!
Knut-Olav V.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Utmerket handel og når han sier at det er i god stand så er det det! Anbefales!
Karstein J.
Kjapp og ryddig handel og godt embalert forsendelse. Anbefales.
Ernst Ståle A.
Jeg kjøpte en kamerabag fra Ivan og har bare positivt å si. Kan trygt anbefale andre å handle av denne karen !
Morten H.
Kjøpte en 5D II og 24-105 og er kjempefornøyd. Kjapp med å sende og god kommunikasjon undervegs. Anbefales!
Gisle Løkken H.
Kjøpte Canon EF 24-70mm f/2.8L USM idag - beskrivelse av produkt og personlig levering i Oslo samme dag. Topp service. Anbefales!
Christer R.
Solgt en god del nikon utstyr til Ivan . Han var rask og forhåndsbetale . God komunikasjon og alt gikk knirkefritt!
Steinar H.
Kjøpte objektiv av Ylatech. Rask levering og objektivet var som beskrevet. Kan anbefales.
Ole S.
Har nettopp handlet noen småting av Ivan, og det var raskt, enkelt og helt uten overraskelser.
Geir D.
Anbefales på det varmeste!
Kjøpte en Canon EF 50mm F1.4 USM, og fikk en Kenko circular poralizer med på kjøpet. (Den kommer godt med, tusen takk for den Ivan!) Objektivet var som beskrevet i annonsen.
Odd Alf V.
Kjøpte en Nikon D700 med batterigrep som skulle være som nytt.
Og som nytt var det. Kommer sikkert til og handle mer her.

Odd Alf
Anita H.
Kjøpte objektiv av Ivan. Kan absolutt anbefales! Rask og trygg handel!
John Terje R.
Jeg handlet nok engang fra Ivan. Denne gangen et Nikon 105mm f2,8 VRll macro objektiv.
Fantastisk bra kommunikasjon, lynrask levering (ble sendt i går og jeg hadde det i hus i dag) og meget godt innpakket.
Alt var strøkent og som beskrevet. Ser flunka nytt ut. Ivan la også med et 62 mm Nikon filter selv om det ikke sto i beskrivelsen så vidt jeg husker.

Jeg kan ikke annet enn å anbefale Ivan på det varmeste. En meget hyggelig og ryddig mann å handle av.

Terje
John Terje R.
Jeg kjøpte et Nikon D800 ikludert Nikon MB-D12 og et Nikon 70-200mm f2,8 VRll fra Ivan.
Det kom idag, suverent innpakket og helt strøkent.
Ivan la også ved et 16GB minnekort samt AA batterier til MB-D12 og UV filter til 70-200.

Kommunikasjonen med Ivan har vært helt fenomenal og alt var som beskrevet, mao helt topp.

Jeg kommer garantert til å handle fra Ivan igjen ved en senere anleding da måten han har fremstått på har vært upåklagelig og står til terningkast 6 :-)

Takker så mye for en meget god handel, Ivan :-)

Terje
Kai S.
Handlet med Ivan et par ganger. Alltid knirkefri og hyggelig handel. Anbefales!
Dagfinn H.
Veldig real handel, fint objekt helt etter beskrivelse. Godt pakket, rask forsendelse. Anbefales!
Camilla A.
Kjøpte et nikon d600 hus med utstyr hos Ivan, en suveren selger med god kommunikasjon :) Anbefaler Ivan på det sterkeste!! Han er til å stole på :)
Roxana T.
Har kjøpt fra Ivan en Canon EF 24-105mm F4.0L IS USM. Er veldig fornøyd med alt. God kommunikasjon, rask levering og veldig bra inpakkning! Anbefales 100%! Tusen takk Ivan for en veldig hyggelig handel!
Arild V.
Kjøpte en blitz av Ivan. Betalte på forskudd.Alt som beskrevet og veldig rask forsendelse. Anbefales.
Knut H.
Rask og hyggelig respons fra Ivan. Objektivet var godt pakket og hurtig levert. Anbefales på det sterkeste.
Erik G.
Hurtig og god kommunikasjon og meget rask til å sende av gårde pakken. Fornøyd med objektivet jeg kjøpte, er jeg også.
Rune T.
Kjøpte en 14-24mm f2,8 G ED av Ylatech. Alt som avtalt. Ser helt nytt ut. Enormt hyggelig fyr som holder det han lover. Kjemperask levering, raske svar, og objektivet var pakket inn og emballert utrolig godt. Kan ikke klage her nei. Anbefales på det varmeste. Takk for handelen :)
Børth Aadne S.
Har nok en gang handlet et objektiv av Ivan. Like fornøyd med handel, kommunikasjon og forsendelse denne gang. Mottok pakken dagen etter at den ble sendt. Stort + for at jeg fikk et nytt filter på kjøpet!! :o)
Simen A.
Meget rask respons ved henvendelse ang en Sigma 50mm jeg var keen på! Sendte spørsmål midt på natta, hadde svar tidlig dagen etter, og objektivet var på vei samme dag. Glimrende service, rask respons - meget behagelig handel!
Børth Aadne S.
Kjøpte et 'Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM' av Ivan. Jeg betalte på forskudd og mottok objektivet godt innpakket 2-3 dager senere. Er kjempefornøyd med handelen. Anbefales!
Tom Dysa S.
Kjøpte kamera Ivan.. som var i mint stand..med kvitring emballasje etc..
Kommer til og handle mer av Ivan uten tvil..
Jørn H.
Handlet for andre gang med Ivan og er kjempefornøyd med både pris, service og kommunikasjon. En selger man virkelig kan stole på!
Ola N.
Kjøpte et stativ av Ivan. Betalte på forskudd og mottok varen noen få dager senere. Stativet var godt emballert, og virket helt ubrukt. Anbefaler å handle med ham!

thor yngve h.
Handler gjerne av Ivan igjen. Varen som beskrevet, og Ivan er rask i responsen. Kjempefornøyd med god handel.
Ola-Per S.
Kjøpte linse og blitz av YLATECH i forrige uke... Handelen var smertefri og holdt alt den lovet og leveransen var en av de raskeste jeg har vært med på og alt var pakket på en veldig sikker måte. Helt klart en 6'er fra meg og jeg vil absolutt bruke YLATECH igjen senere :-)
Per M.
Kjøpte et kamera av Ivan. Alt var som beskrevet, rask og effektiv forsendelse. Ingen problem å handle med Ivan. Anbefales.
Terje K.
Kjøpte for en stund siden et objektiv av Ivan. Fikk testet og studert det nøye hjemme hos han. Han ga meg også ti dager testing og full returrett om jeg ikke var fornøyd. Objektivet stod helt klart til forventningene, og Ivan var hyggelig å prate med. En ryddig og rask handel. Kan trygt anbefales! :)
Jon Vegar B.
Kjøpte et objektiv og betalte på forskudd. Kom kjapt og godt innpakket i posten. Anbefales
Harald Hove B.
Har kjøpt Nikon 70-200 f/2.8 VR av Ivan. Svært ryddig og hyggelig handel - og ikke minst særdeles rask!
Kristoffer L.
Meget raskt svar, pakken kom i posten tre dager etterpå, nøyaktig som lovet. Anbefales! Kommer til å handle fra YLATECH igjen!
Thomas S.
Kjøpt en Nikon D300s med 30mm objektiv.
Trivelig handel som vanlig...

Jeg har kjøpt og solgt masse utstyr med denne mannen, og aldri hatt problemer. Handelen føles trygg, og man får det man forventer.
Nils Ola S.
Eg kjøpte ei brukt Canon EF 28-135 IS USM-linse frå Ivan. Eg opplevde svært rask kommunikasjon og ekspedering av pakke. Sporing, kvittering og svært god emballering. Og så hadde han lagt ved eit heilt nytt UV-filter til linsa - utan ekstra kostnad for meg. Eg vil handle meir med Ivan!
Jan B.
Enda en perfekt utført handel med Ivan. Han tok innbytte til en grei pris og sendte som vanlig perfekt beskrevet vare med god innpakning. Takk igjen.
Tomm W.
Min første, men helt sikkert ikke siste, handel med Ivan. Hyggelig, ikke-no-tøys, rask service, godt emballert, sporingsnr, i grunnen bare perfekt... Skjønner hvorfor alle gir toppkarakter, og det gjør jeg og!
Geir Tomas Ø.
YLATECH gir topp service og oppfølging. Rask levering. Kamera akkurat som beskrevet. Svært fornøyd! Anbefales på det sterkeste!
Odd- Magne P.
kjøpte et objektiv og ryggsekk av Ivan lynrask respons og gledelig overraskelse da han hadde gjitt meg avslag på objektivet i første melling. varene 100% som beskrevet dette blir nokk ikke siste handelen med Ivan. anbefales på det sterkeste
Christophe C.
Jeg kjøpte et Sigma 35 f/1.4 objektiv av YLATECH. Meget rask og god kommunikasjon, hyggelig handel! Tusen takk :-)
Robert L.
Smertfri handel med veldigt god service, Extra plus att det var batterier i blitzen (sb800)

Anbefalles sterkt!!
Torbjørn H.
Kjøpte en canon G12 av han, fikk med ekstrautstyr som ikke var nevnt. Helt topp!!! Anbefales på det varmeste
Terje V.
Kjøpte to kamerahus hos Ivan. Rask kommunikasjon og godt emballert pakke. - Varer levert i den tilstand de var beskrevet, til og med et par ekstra objekter lagt ved :)Hyggelig handel!
Jan B.
Kjøpte et objektiv som var perfekt som beskrevet i annonse. Min andre handel med en som er 100% til å stole på. Følger med for å se hva Ivan har til salgs.
Tomas W.
Kjøpte nok et kamera av Ivan samt et objektiv. Også denne gangen la han ved ekstra utstyr utover det som var avtalt. Helt fantastisk service. Tusen takk for nok en trivelig handel Ivan!
Jan B.
Kjøpte Nikon kamera av Ivan. Beskrivelsen av utstyret av nøyaktig og handelen var rask og effektiv. Anbefales
Øyvind P.
Ok, dette slår vel alt når det kommer til brukthandel.

Handlet et Nikon 24-70 hos Ivan. Her var handelen perfekt fra A til Å. Særdeles god kommunikasjon og rask responstid. Objektivet var i perfekt stand akkurat slik som beskrevet, og meget godt pakket og emballert. I tillegg sendte han med et UV-filter selv om ikke dette var avtalt.

Betalte på forskudd.

Vil på det sterkeste anbfale YLATECH!
Thorstein S.
Kjøpte Crumpler sekk, raskt levert og utmerket vare :)
Anbefales!
Cato H.
Kjøpte et brukt Nikon D3100/18-55 av Ivan, og må bare si at alt er som avtalt, kjapp og grei handel. Anbefales!
Tomas W.
Har nok en gang handlet med Ivan. Kjøpte et kamera som var i minst like strøken forfatning som lovet. Fikk til og med et prima objektiv selv om dette ikke var avtalt ( slå den! ). God kommunikasjon, rask forsendelse, hyggelig prispolitikk og Ivan har om mulig mastergrad i emballering. Ylatech får min aller sterkeste anbefaling ( og jeg har handlet med mange ! ).
Arnfinn M.
Kjøpte en SB900 av Ivan , betalte forskudd og den kom i posten umiddelbart. Veldig godt pakket og alt strøkent som beskrevet. Anbefales!
Halvor I.
Vi ble enige om handel på søndagskvelden, og tirsdag ettermiddag kunne jeg hente objektivet på posten. Utrolig kjapt levert, trygt pakket inn og god kommunikasjon hele veien! Mine beste anbefalinger!
Kjell Eirik Irgens H.
Rask levert, tilgjenglig for spørsmål og varer i utmerket tilstand som lovet. Sist kjøpte jeg et objektiv for et års tid siden, denne gang et batterigrep. Godt fornøyd med begge handler hos Ylatech - Anbefales!
Roham R.
Ivan leker ikke butikk. Han holder ord og gir service bedre enn Japan foto. Handler igjen og igjen og igjen :)

Takk
Alexander W.
Kjøpte et objektiv av Ivan, pakken var godt emballert, optikken var penere enn forventet. Å med tanke på at han faktisk bor i vakre Moss så anbefales han på det sterkeste hvis han har noe du vil ha til kamerautstyret ditt ;)
Dan J.
Kjøpte en blits av Ivan.

Fikk den tilsendt i posten, betryggende pakket etter alle kunstens regler. Tilstanden var meget bra og helt i henhold til det som ble beskrevet i annonsen. Meget fornøyd med handelen, og kan absolutt anbefale ham som selger.
Vu P.
har kjøper 3 objektivet og en nikon d700 .meget fornøyd
anbefales.
karin s.
kjøpte et hus av ivan, helt perfekt,i topp strøken stand, han sendte med ekstra batteri og fjernkontroll, sendte med engang, utrolig fornøyd,handler veldig gjerne med han igjen.;)slike forhandlere burde vi ha flere av, fra en til 10. 11!!!.
Simon S.
Har handlet 2 objektivar av Ivan. Førsteklasses kommunikasjon under hele prosessen samt oppfølging i etterkant. Førsteklasses innpakking med tilsendt sporingsnummer. Rask behandling. Jeg stiller store krav, men her er det ingenting å utsette!!
Andreas F.
Kjøpte et objektiv av Ivan, igjen. Objektivet var som beskrevet - meget pent brukt. Hyggelig kommunikasjon og en rask og effektiv handel. Anbefales!
Ørjan W.
Kjøpte et Canon 5D MK2 av Ivan. Han sendte med ekstrautstyr til meg fordi pakken ble 1 dag forsinket! Meget fornøyd og kommer sikkert til å handle mer av han. Anbefales!
Erik S.
Kjøpte ett objektiv av Ivan. Forhåndsbetalte, han var alltid rask i respons og pakken ble sendt som avtalt. Takk for en fin handel!
Jarle S.
Kjøpte en Nikon AF-S 70-200 f/2.8 VR av Ivan for noen dager siden,og jeg mottok denne på posten i dag.Objektivet ser strøkent ut,og ser også ut til å fungere som den skal.I tillegg hadde Ivan lagt med 2 filter,så jeg kan ikke annet enn å gi Ivan toppkarakter for trivelig handel og god kommunikasjon.
Terje C.
God kommunikasjon, og objektivet fremstod som beskrevet - meget pent.
Helena N.
Har kjøpt et objektiv av Ivan og har utelukkende positivt å si om handeln. God kommunikasjon og objektivet var godt pakket og i stand som beskrevet.
Henning S.
Har kjøpt Sigma 10-20mm av Ivan og er strålende fornøyd! Han er rask, effektiv, til å stole på og med god kommunikasjon. Takk for en god handel.
Anbefales helt klart til andre!!
Dukker det opp mer jeg trenger - vil jeg handle igjen!
Vu P.
har kjøper flere ganger av IVAN .her hyggelig å handler .
ANBEFALES!
Johan Xt O.
Kjøpte et objektiv av Ivan i forrige uke, henta i dag. Svarer fort og handler raskt. Anbefales.
Frode S.
Kjøpte nylig et objektiv av Ivan, meget god kommunikasjon iløpet av kjøpsprosessen!

Objektiv sendt samme dag som kjøp. Objektivet ankom godt pakket og i stand som beskrevet!

Kan trygt anbefalle Ivan til andre - ser frem i mot å gjøre flere handler med han. A++ selger.
Svein A. B.
Kjøpte et Wacom tegnebrett "usett", betalte forskudd, og varen kom smertefritt frem etter 2 dager. Pakket i original emballasje! Seriøs og ærlig dialog i forkant av handelen. Oppfattes som en helt ærlig og seriøs leverandør.
Lars F.
Kjøpte en Nikon 28-300 av Ivan. Alt gikk som det skulle og uten noen former for problemer.
Objektivet var minst like bra som han beskrev.
Jeg kan anbefale handel med Ivan!
Rikard E.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Rask og pålitelig handel, svært responsiv på mail!
Anders L.
Kjøpte et Nikkor 12-24 f,4 AF-S DX.
God kommunikasjon og rask ekspedering.
Meget pent objektiv i originalforpakning med manualer etc, + ett ekstra UV-filer.
Anbefales :-)
Kjell S.
Kjøpte et objektiv fra Ivan. Det ble raskt ekspedert og i pakken fulgte overraskende nok både filter og solblender med. En flott opplevelse.
Alf Bjørnar B.
Kjøpte nylig en fotobag fra Ivan. Han var god til å kommunisere med, rask til å sende i vei ordren og bagen var i god stand. Kan virkelig anbefales videre!
R M.
Kjøpte en fotobag av Ivan. Fin kommunikasjon, kjapp levering, og bag'en i meget god stand.
Ser ingen problemer å gjøre handel med Ivan en annen gang.
:)
Ørjan L.
Kjøpte et objektiv av Ivan. Veldig rask og god respons. Fulgte opp med info hele veien og objektivet var i flott stand som informasjonen sa. Godt pakket. En positiv, trygg og god handel. Anbefales.
Rimantas B.
Kjøpte et objektiv fra Ivan. Lynraskt respons, kjapp kommunikasjon og knirkefri handel, godt pakket. Handler gjerne med Ivan igjen.
Anbefales!
Tomas W.
Solgte et kamerahus til Ivan. Salgsprosessen var meget ryddig, effektiv og preget av topp kommunikasjon. Han viste meg stor tillit ved å forhåndsbetale. Ivan kan trygt anbefales!
Espen S.
Gjennomførte nylig en hyggelig handel med Ivan. Kjøpte en Canon 10-22 og objektet ankom raskt og var meget godt pakket inn. Anbefales!
Ole Edvin T.
Rask til å svare på meldinger.
Raskt til å sende.
Hyggelig.
Bra pakket.
Anbefales!
Jørn H.
Kjøpte Nikon objektiv av Ivan. Rask og hyggelig handel. Objektivet var helt strøkent som beskrevet på forhånd. Anbefales!
Ole-Jacob A.
Kjøpte et Canon EF70-200mm f/4l USM hos Ivan. Meget god kundebehandling og effektiv levering. Koser meg med objektivet!
Eirik B.
Gjør gjerne brukthandel med Ivan igjen! Lynraske, informative og hyggelige svar på meldinger. Kjøpte et 16gb CF-kort. Brevet ble postet like etter at jeg sendte pengene. Ble til og med overrasket med et ekstra 256 mb kort :)
Lars H.
Kjøpte et Canon 5D mark II.
Besøkte hans hjem og han viste meg at alt var som beskrevet.
Meget hyggelig kar som gir deg hva han lover. Absolutt og anbefale!
Asbjørn F.
Topp handel! Fikk varen kjapt og tilstanden var som beskrevet i annonsen! Kan absolutt anbefales!
Walter S.
Gjennomførte en hyggelig og vellykket handel med Kalesh i dag. Var hjemme hos ham i Moss og skulle se på en Nikkor AF-S 17-35mm f/2.8 D. Nytrukket kaffe og kransekake ventet på bordet i stua. Alt var i orden og som beskrevet i annonsen. Reiste lykkelig hjem til Kråkerøy med enda et klassisk Nikon objektiv til min D700. Takk, Kalesh - jeg handler gjerne med deg igjen!
Ove K.
Kjøpte et EFS 17-55 Canon for en tid tilbake. Annbefales en handel med Ivan som svarer og leverer varen som beskrevet kjapt og ryddig:)
Trygve H.
Kjøpte en Canon 10-22 av Ivan. Den var som beskrevet i annonsen. Handelen var rask og ryddig, varen godt pakket inn. Ivan får min beste anbefaling.
jonas h.
Kjøpte en Canon 40D av Ivan.
Han sente så snart pengene var på konto.
Varen var i den stand som angitt og godt pakket.
Anbefaler å ha handle med Ivan, ingen problemer.

Arne Henning G.
Nok en topp handel med Ivan. God dialog, rask respons og sendte objektivet godt innpakket og i den stand han lovet. Anbefales!
Marcello S.
Kjøpte et Sigma objektiv av Ivan og er strålende fornøyd med handelen. Ryddig dialog hele veien og varen ble sendt så fort pengene var på kontoen hans. Objektivet var veldig godt pakket inn når jeg mottok det. Vil ikke nøle med og eventuelt kjøpe noe mer fra han !
Anbefales !
Terje C.
Kjøpte kamera av Ivan. God kommunikasjon, rask sending og alt som avtalt.
Ivar Ø.
endelig fikk jeg tak i objektivet jeg har vært på let etter ei stund. Takket være Ivan gikk dette meget raskt og smertefritt.God service og holder hva han lover.
Her er det bare å selge eller kjøpe uten å være skeptisk.anbefales!!
Ivar Ø.
endelig fikk jeg tak i objektivet jeg har vært på let etter ei stund. Takket være Ivan gikk dette meget raskt og smertefritt.God service og holder hva han lover.
Her er det bare å selge eller kjøpe uten å være skeptisk.anbefales!!
Arne Henning G.
Kjøpte objektiv. Det var i topp stand, og som beskrevet. Meget rask og grei deal.
Arnt B.
Byttehandel med mellomlegg.Helt som avtalt,En kar å stole på.Supert!
Stian O.
Solgte en Samsung NX100 til Kalesh. Han forhåndsbetalte på minuttet og alt gikk greit for seg.
Upåklagelig. Seriøs.
Cecilie K.
Kjøpte et brukt Nikon D60. Varen ble sendt rett etter at pengene kom inn på konto. Godt innpakket. God pris og 16B minnebrikke på kjøpet. Veldig fornøyd! Hadde også avtalt å kjøpe et objektiv av ham like etterpå. Ombestemte meg før han rakk å sende varen. Det var ikke noe problem. Opplevde ham som veldig seriøs og veldig grei.
Eirik N.
Kjøpte et Sigma-objektiv av Ivan. Forhåndsbetalte og han sendte objektivet et par timer etter betalingen var gjennomført. Fikk sporingsnummer tilsendt. God innpakning og strøkent objektiv, akkurat som lovet. Til og med kvittering fulgte med. Anbefales!
Tom E. T.
Var bare 6 sterner å gi Ivan her, hadde det vært 60 så ville han fått de alle, Har handlet to kameraer av ham. Et 40D og senere et 7D. Når jeg fikk sendt 7D, fikk jeg prøve det i 10 dager, og jeg fikk et mye større minnekort med. Jeg er utrolig fornøyd med handelene og hans meget gode service og imøtekommelse. Fikk gratis en Lowerpo Compu Trekker sekk som glidelåsen måtte byttes på, men når jeg stakk innom for å hente den, så hadde han faktisk fikset glidelåsen. Tilbød han betaling for sekken men det ville han ikke ha. TUSEN TAKK IVAN
Halvor V.
Solgte ett kamera med linse til ham.
Meget rask og god kommunikasjon, lynrask betaling
og gode tilbakemeldinger.
Dette gir uten tvil toppkarakter !!
Bjørn G.
Kjøpte et kamerahus Nikon D3 av Ivan. Svært godt inntrykk av ham. Sendte kamerahuset samme dag som avtalt kjøp. Alt var som avtalt og utstyret var svært godt pakket. Anbefales.
Jesper R.
Kjøpte 17-35 mm av Ivan, betalte på forskudd og mottok objektivet i posten et par dager etter.
Robust innpakket og i bra stand tilsvarende beskrivelsen. Anbefales!
Tor Arve T.
Kjøpte et objektiv av Ivan og betalte på forskudd. Bra kommunikasjon og objektivet var som beskrevet, mine anbefalinger.
Dag F.
Ivan var grei å handle med. Sendte fort og med grei innpakning. Anbefales
rose-marie k.
Imøtekommende, Ærlig, blid og hjelpsom! Dette er min erfaring ved første møte med Ivan. Kjøpte et objektiv som jeg er svært fornøyd med.
Anbefales! ;)
Jan Helge T.
Kjøpte et efs 17-55, f. 28 objektiv av Ivan. God kommunikasjon, rask og solid innpakking, og objektivet er helt strøkent, som beskrevet. Å handle med Ivan er trygt! Anbefales!
Rune N.
Solgte noe utstyr til Ivan som han raskt betalte i forskudd, noe som vitner om tillit.
Tom E. T.
Kjøpt en 40D, en 50mm og en 430 EX II av Ivan. Alt var som lovet og til og med bedre. Kjempegrei å handle med. Han sa at kameraet hadde tatt ca 14000 eksponeringer, når jeg sjekket dette, viste det ca 13500.

Utrolig grei kar dette som anbefales på det varmeste, God oppfølging og ikke noe tull. Skal handle mye mer med denne karen.
Kai S.
Kjøpte ett Nikon D300s og 18-55mm av Ivan. Er til å stole på. Ærlig om produktet. Og fikk i tillegg vafler med meg på turen hjem.

Skal ikke se bort fra at jeg muligens handler fra han igjen.
Tor Martin S.
Andre gang jeg handler med Ivan. Kjøpte en Lowepro vertex 100 sekk. Igjen veldig god kommunikasjon, kjapp levering, fin pris og tilstand bedre enn forventet. Kommer sikkert til å handle av Ivan igjen.
Tone H.
Rask og god kommunikasjon. Objektivet godt pakket. Anbefales.
Tom Andre M.
Utrolig grei å handle med, det tok 2 dager fra handelen startet til jeg hadde varen i hånda. Utrolig godt pakket og varen var som beskrevet i annonsen.
Anbefales!
Lars Blaker A.
Kjøpte et Canon 40D av Ivan. Svært fornøyd med handelen. Kjapp til å sende. Anbefales.
Espen F.
Kjøpte objektiv. Betalte på forskudd. Rask levering. Godt pakket. Alt som beskrevet. Anbefales! +++++
Åsmund A.
Kjempegrei å handla med. Rask og ryddig! Solid innpakking.
Andre R.
Superrask levering av utstyr som innfridde til det som var avtalt! Kan helt klart anbefale å kjøpe av denne karen :)
Knut S.
Bare godt å si om Ivan. Hyggelig kommunikasjon, hurtig levering. Sporingsinfo vedlagt. Varen som beskrevet. (Canon 7D)
Takk for handelen Ivan!
Jan H.
Kjøpte en Canon EF-S 17-55 2.8 IS med Ivan. Betalte en dag og fikk varen i posten dagen etter. Godt pakket.
Linsen har vært ute på test nå og fungerer alldeles utmerket!
Ingen risiko forbundet med å handle her.
Terje T.
Kjøpte blitz av Ivan, den kom kjapt og trygt frem. Selger anbefales på det varmeste.
Jan A.
Jeg kjøpte en Canon 24mm f1/4L av Ivan.
Alt var som beskrevet, han svarer raskt og forsendelser
blir gjort forsvarlig. Denne karen driver ikke med noe juks og fanteri. Anbefales!
Geir V.
Kjøpte og forhåndsbetalte en 580EX II av Ivan. Rask forsendelse, meget godt embalert, alt ihht. beskrivelse. God kommunikasjon, en fryd å handle med. Anbefales!
Sølve S.
Kjøpte et objektiv av Ivan. God informasjon og til å stole på. Jeg forhåndsbetalte og han sendte objektivet godt emballert dagen etter. Tilstanden på objektivet var bedre enn forventet i forhold til beskrivelsen. Anbefales.
Tor Martin S.
Kjøpte en canon 420 EX blits av Ivan. Kjapp og ryddig kommunikasjon. Varen som beskrevet til en veldig fin pris. Blitsen ble raskt levert via post. Veldig bra embalert. Gir Ivan mine beste anbefalinger.
Dag H.
Kjøpte en Panasonic GF1 fra Ivan, og den ble forhåndsbetalt.
Varene ble levert som avtalt, og jeg legger herved inn mine beste anbefalinger
stig p.
Kjøpte idag en Lowepro Flipside 300 av Ivan. Takker for en rask å hyggelig handel! anbefales
Asbjørn F.
Kjøpte et Canon 17-55mm 2,8 Is USM av Ivan.Kjapp levering god innpakning.Alt var som beskrevet.Kan anbefales.
Njål Arnar J.
Kjøpte Nikon D300 av Ivan; fullstandig strøkent kamera og levert veldig raskt via post. Forhåndsbetalte, til å stole på. Mine beste anbefalinger!
Øystein U.
Kjøpte et Canon 1Ds MK2 av Ivan.Grei handel.
Odd Arild M.
Kjøpte en D300s + 2 stk objektiv av Ivan. Kjapp levering, god pakking, førsteklasses varer og en fotosekk med på kjøpet. Bedre kan det ikke bli. Jeg er veldig fornøyd med handelen og kan trygt anbefale andre å handle med Ivan :)
Espen S.
Rask og hyggelig handel! Ivan holder ord.
Ronny A.
Kjøpte en Nikon SB-900 av Ivan. Topp handel, god kommunikasjon, oge en sann fryd å handle med +++
Jørgen S.
Nok en handel med Ivan, bare gode ting å si. Som alltid, kjapp med å svare og sende, og varene kommer godt emballert.
Are H.
Jeg kjøpte ei 70-300 IS usm linse med Ivan.

Meget rask sending. Veldig godt innpakket. Vare som beskrevet og ventet.

Dette var en handel jeg gjerne gjør igjen.

Are
Erik Sebastian V.
Har kjøpt Canon objektiv av Ivan. Rask og god kommunikasjon og alt var som på forhånd avtalt. Anbefales.
Ole Å.
Jeg kjøpte et objektiv av Ivan. Han pakket det forsvarlig og sendte så fort det var mulig. Objektivet er pent og ser ut til å fungere som det skal, så takk for handelen, Ivan!
Ingrid S.
Jeg har kjøpt av Ivan, og han er til å stole på. Varen kom raskt fram, og var forsvarlig pakket inn. Beskrivelsen av produktet var korrekt og kommunikasjonen var super! Anbefales på det sterkeste!
Willy K.
Kjøpte et objektiv som han sendte straks. Feilfritt og skikkelig emballert. Topp! Hadde og lagt ved et pola-filter.
Arnstein H.
Meget godt fornøyd både med varene kommunikasjon og ekspedering!! Linse og converter var veldig godt pakket og som beskrevet.
ANBEFALES !!!
Vidar S.
Perfekt handel! Hyggelig og imøtekommende og ikke noe tullball! Kan gjerne handle med Ivan igjen!
Jan Erik B.
Har både solgt og handlet fotoutstyr med Ivan. Ved begge anledninger har handlene gått smertefritt. God kommunikasjon, og varene har vært som beskrevet. Holder avtaler, og er til å stole på. Anbefales.
John-Arild J.
Veldig bra handel! Pakken ble sendt umiddelbart etter betaling, og varen var som ny. Kan trygt anbefales!
Bjørn R.
Kjøpt 5D MKII. Godt fornøyd med kommunikasjon, og alt var som avtalt.
Veldig fornøyd med handel og produkt
Jørn H K.
Flott handel - og med god kommunikasjon undervegs. Raskt levert Nikon objektiv - helt som beskrevet.
Ulf T.
Rask og effektiv handel. Kjapp tilbakemelding, og varen sendt umiddelbart etter betaling. Anbefales.
Jan Ronald W.
Takk for en fin handel.
kjøpte fotosekk av Ivan, alt etter boka, topp handel.
Anbefales varmt A+
Ove T.
kjøpte blitz av Ivan, den ble sendt raskt, godt innpakket og i den beskrevne tilstand. Kjappp og grei respons, når jeg hadde spørsmål!
Erik B.
Jeg kjøpte et 5d mk ii av Ivan.

Det viste seg at opplysningene han gav i forbindelse med salget ikke stemte. Han opplyste at kamera hadde 9 800 eksponeringer, på tross av at han noen dager før hadde kjøpt kameraet av en som hadde opplyst 18 000 eksponeringer til ham (fremgikk av annonsen fra forrige selger på foto.no - jeg fant den ved å søke på serienummeret).

Han opplyste også at han hadde hatt kamera inne på rens - noe som heller ikke stemte (han hadde bare eid kamera i noen veldig få dager).

Lader manglet fordi tidligere eier hadde lagt ved lader til feil kamera (altså personen som hadde solgt til Ivan).

Jeg tok dette opp med Ivan, og han ryddet opp etter seg på en grei måte. Forøvrig var leveringen rask og oppgjøret mellom oss gikk smertefritt slik andre beskriver - og han får derfor 2.

Jeg opplevde at Ivan ikke er til å stole på. Det er i orden at noen tjener penger på kjøp og salg av fotoutstyr, men han kan da ikke gi direkte feil opplysninger ved neste salg. Jeg tipper at flere av dere som har kjøpt av ham, også har fått uriktige opplysninger om utstyrets stand, antall bilder etc ...
Lotta K.
God kommunikasjon og rask forsendelse etter forhåndsbetaling. Jeg handler gjerne med Ivan igjen.
Bjarte W.
Kjøpte en Canon 24-105 L av Ivan. Super kommunikasjon. Ingen problemer med forhåndsbetaling. Ivan sendte sporingsnummer så snart pakken var i posten, og linsen var godt pakket og i god stand. Veldig fornøyd. Kan trygt Anbefales.
Erling H.
Kjøpte en 5DII av Ivan, raskeste og greieste handel på foto.no så langt. Fikk med to mattskiver på kjøpet. Anbefales virkelig!
Andreas F.
Kjøpte Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM av Ivan. En rask, ryddig og hyggelig handel.
Jens Martin N.
Utrolig rask og god kommunikasjon, lynrask levering og det var ett ekstra batteri med i pakken som en bonus, Takk for en topp handel
Rune K.
Kjøpte Olympus Blits FL-36R av Ivan,raskt levert og godt pakket.
Anbefales!

stian d.
Kjøpte en 50d Med div extrautstyr. Kjapp tilbakemelding og forsendelsen gikk som avtalt. Anbefales Absolutt..
Kjell Eirik Irgens H.
Kjøpte et objektiv fra Ivan. Rask og effektivt levert etter forhåndsbetaling. Godt og forsvarlig pakket og et objektiv i den tilstand som beskrevet.
Helt flott :-)
Steinar S.
Jeg kjøpte en canon 430ex flash av Ivan. Veldig raskt svar, rask betjening. Godt pakket. Utstyr fungerer som det skal. Anbefaler selgeren på det varmeste!
Morten L.
Ivan både svarer og leverer raskt! Jeg betalte forskudd og fikk tilsendt et objektiv i tilstanden han hadde lovet og med et UV-filter som bonus! Anbefales på det sterkeste!
Kjell Magne S.
Kjøpte et Canon 10-22 objektiv av Ivan.
Objektivet var som beskrevet, og ble leverl VELDIG raskt!
Ble positivt overasket da det også fulgte med solblender. (Den var ikke nevnt i annonsen)

Handel med Ivan anbefales!!!
Odin D.
Uten tvil den beste selgeren jeg har handlet med på internett noensinne. Svarte raskt og ærlig på alle spørsmål og henvendelser til alle døgnets tider. Fikk bedre service enn jeg ville fått i en butikk. Anbefales på det sterkeste.
Brynjar E.
Kjøpte en Nikon 1,7 teleconverter hos Ivan. Betalte på forskudd og fikk varen umiddelbart tilsendt. God å hyggelig kommunikasjon gjennom handelen. Varen ble levert godt innpakket og i god stand. Anbefales!
Håkon L.
Har kjøpt Nikon 17-35 fra Ivan. Betalte forskudd og mottok forsendelsen etter 2 dager; helt som forventet. Objektivet svarte 100% til beskrivelsen.
Meget god kommunikasjon før og etter handelen. Kan anbefales.
Anders P.
Kjøpte et vertikal-/batterigrep av Ivan. Forsendelsen gikk raskt (mottatt to-tre dager etter betaling) og varene var godt og forsvarlig pakket inn. Batterigrepet var nøyaktig som beskrevet. Kommunikasjonen med Ivan var rask og tilfredsstillende. Handler gjerne med Ivan igjen!
Anbefales!
Sturla N.
Jeg kjøpte et Canon 17-55 IS f/2.8 objektiv fra Ivan, og veldig god kommunikasjon på e-mail. Jeg tok sjangsen på å forhåndsbetale og han sendte det allerede neste morgen, og objektivet kom i dag i posten og ser helt strøkent ut. Veldig fornøyd! Helt topp!
Håkon G.
Jeg kjøpte et Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS objektiv av Ivan. Objetivet var i god stand som beskrevet og sendingen var godt pakket. Det fulgte med et polafilter som bonus. Ivan ga god informasjon under kjøpsrosessen og varslet når pakken var postet med sporingsnummer. Jeg synes dette var en positiv handel.
Ole-Marius B.
Er veldig fornøyd med både handelen og varen jeg fikk levert, objektivet kom godt pakket inn og i strøken stand, som beskrevet i annonsen.
Anbefales!
Jon L.
Har kjøpt Nikon D300 med 35mm 1.8. Alt var som beskrevet++
Hentet selv og fikk en hyggelig prat på kjøpet. Anbefales
Gudmund N.
Kjøpte et Nikkor 28-70 2,8 obj. av Ivan. Han beskrev objektivet objektivet presist på foto. no. Vi hadde en fin samtale pr tlf. ,der han også uoppfordret kom inn på en side ved denne modellen som en del brukere er skeptiske til, nemlig at det er ekstra stort og tungt. Slike opplysninger fra selger inngir tillit. Objektivet kom akkurat etter avtale, nøye pakket og i topp stand. Bra!
Stina N.
Meget rask og god kommunikasjon. Svarte fort og ærlig på mine spørsmål. Jeg satte over penger sent på kvelden, og innen halv elleve neste formiddag var pakken sendt. Hentet ut pakken i dag og ble imponert. Objektiv og tilbehør i originalemballasjen, meget pent brukt og ikke en skramme på utstyret. Fikk også et UV-filter med på kjøpet. Anbefaler denne selgeren på det sterkeste!
Bianca P.
Har kjøpt kamera og batterigrep av Ivan! Pakken ble sendt morgenen etter, og alt kom i perfekt stand :) Kamera ser ubrukt ut, og med beskyttelses deksel utenpå skjermen, skjønner man at han har tatt høyde for å ta godt vare på kameraet. Anbefales!
Lloyd H.
Rask og god kommunikasjon! Jeg betalte på forskudd og varene ble sendt dagen etter, fikk sporingsnummer og alt var pakket meget bra! Varene var som beskrevet, så jeg er meget fornøyd.
Anbefales!
Oddbjørn E.
Kjøpte sigma objektiv av Ivan,raskt levert og meget godt pakket.
Anbefales!
Tord L.
Har kjøpt Canon 7D + Canon 70-200mm F/4 USM av Kalesh. God kommunikasjon før salget. Betalte forskudd og pakken ble sendt morgenen etter at salget var avtalt. Fikk sporingsnummer hos Posten og hentet pakken tidligere idag. Alt var som avtalt, utstyret virker å være i topp stand og jeg fikk i tillegg med en 16 GB minnebrikke på kjøpet.

Ingenting å bemerke ellers. Takker for et godt kjøp!
Jørgen S.
Har kjøpt to objekter av Ivan, og begge handelene har vært uten problemer. Kjapp kommunikasjon og postlegging. Objektene har vært godt pakket og som beskrevet i annonsen.
Steinar B.
Har både kjøpt fra og solgt til Ivan med utelukkende positive erfaringer. Da det ved et tilfelle oppstod en feil ved et kamerahus, tok han 100% av regningen for service på dette selv om det kanskje ikke var helt klart hvor ansvaret lå. Anbefales!
Ruben J.
Har handlet et nikon d300 hus hos Ivan.
Alt var som han sa og pakken ble raskt sendt.
Anbefales!
Manjit S.
Har også handlet fra Ivan før via annonse på finn.no. Alt var som beskrevet og har ikke hatt noe tull med det jeg kjøpte av ham.
Robert D.
Jeg har kjøpt av Ivan fra andre kanaler, og han har alltid vist seg som en til å stole på - såvel beskrivelse av produkt og forsendelse har vært upåklagelig.
Anbefales!
Som innlogget bruker kan også du legge inn dine erfaringer med annonsøren her.
Åpne uskalert versjon i eget vindu