portrett
Hans Martin Ø.
Jeg er 55-modell, født i Moss, men oppvokst utenfor Tromsø. Bodde ca.20 år på vestlandet før jeg flyttet til Notodden i 2007. 2014 ble et oppbruddsår og venteår i Tromsø, før jeg i mars 2015 havnet i Ramsund i Nordland. I 2016 flyttet jeg til Trøndelag. Aktiv naturfotograf fra rundt 1970 til utpå 1980-tallet en gang, før foto av ulike årsaker ble lagt mer eller mindre på is. Skaffet mitt første digitale speilrefleks i 2010, og har tatt opp naturfoto på nytt. Foreløpig er det macro og landskap jeg konsentrerer meg om, men har startet opp med fuglefoto. Naturlig siden jeg bor midt i et område med fugletrekk! Er veldig glad i naturen, og foto er en fin måte å oppleve den på. Har ellers sportsfiske, fluebinding og modellbåtbygging som hobbyer, samt samler også gamle historiske pengesedler. Er i tillegg en lesehest, så fritidsproblemer er en sjelden vare.
Medlem siden
Bosted: Verdal
Epostadressen er kun synlig for innloggede brukere
Som innlogget kan du kan sende melding til bruker
Hjemmeside: http://foto.no
Mer info om bruker: Brukers side på foto.no

Annonsørerfaringer
André G.
Solgte en Cokin filterløsning til han. Kjapp og ryddig kommunikasjon, og absolutt til å stole på!
Y.
Solgte en sekk til Hans Martin! Meget rask og hyggelig kommunikasjon. Mine beste anbefalinger.
Magnus E.
Kjøpte et Canon EOS 550d hus med batterigrep, ekstra batteri og fotobag av Hans. Kameraet var listet som brukt, men hadde ikke reagert om det sto "ny i eske". Siden det var umulig å få overført penger mellom banker med alle hellidagene i julen tok han seg tid til å gå på posten i julen. Kameraet kom frem på lille juleaften og jeg er veldig fornøyd med kjøpet! Prisen var også god i forrhold til rene kjøp-salg sider på nettet :)
Paul G.
Hans kjøpte et objektiv av meg. Betalte på forskudd. Perfekt handel!!!
Olav R.
Solgte en 70-200 4L til Hans M. Det ble en hyggelig og ryddig handel. Handler gjerne med Hans M. igjen!
Odd G.
Kjøpte fotobag via Foto.no. Baggen ble sendt med en gang etter at min betaling hadde kommet inn på nettbank. Baggen var i den tilstand annonsøren hadde sagt - helt tipp topp.
Christian K.
Veldig grei og hyggelig!
Som innlogget bruker kan også du legge inn dine erfaringer med annonsøren her.
Åpne uskalert versjon i eget vindu