Hans Martin Ø.
Hei! Noen der ute som har erfaring med macro ringblitzen Metz 15 MS-1? Vurderer å kjøpe en til mitt Canon 550D, men er litt usikker på om jeg skal kjøpe denne eller gå for noe annet. Canon`s originale synes noe dyr, og da står jeg igjen med Metz`n eller en Sigma EM-140 DG.
Nøkkelord:
#1
#1
Gisle H.
Har ingen erfaring med verken Metz eller Sigma, men siden pris tydligvis er viktig, har du vurdert Phoenix RF46C Macro Ring Flash for Canon - http://dpanswers.com/roztr/flash_show.php?id=55&pid=B...mp;s=Canon - som du burde få til ca. 1000 kroner inkl. frakt og mva?

(Den selges også under diverse andre navn inklusive Bilora og Bower).
--
- gisle h.
"Sharpness is a bourgeois concept." HCB
Hans Martin Ø.
Hei Gisle.
Takk for svar. Joda, jeg har sett på disse blitzene også, men de blir for enkle og masete å jobbe med. Ønsker en ringblitz med "litt" kvalitet og som kan kommunisere med kameraets E-TTL II blitz-styring, og da begrenser utvalget seg. Får bruke litt tid før jeg bestemmer meg. Sommeren er jo ikke over riktig enda, selv om været av og til minner om tidlig høst. ;-)
Gisle H.
Hans Martin Ø skrev:
Ønsker en ringblitz med "litt" kvalitet og som kan kommunisere med kameraets E-TTL II blitz-styring, og da begrenser utvalget seg.
Kvaliteten kan det sikkert vært delte meninger om, men Phoenix RF46C Macro Ring Flash for Canon (aka. Bilora D 140 RF) kommuniserer med kameraets E-TTL II blitz-styring.

Det påstår i alle fall de som har kjøpt den fra B&H: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=&A=...umerReview

Japan Photo selger den forøvrig under navnet Bilora D 140 RF, jf.: http://www.japanphoto.no/product/kampanje/bilora-macro-ri...its-canon/

Men du må inn på Biloras hjemmeside for å se at den faktisk støtter E-TTL-2 - http://www.bilora.de/en/index.php?area=1&p=static&...-ringflash
--
- gisle h.
"Sharpness is a bourgeois concept." HCB
Åpne uskalert versjon i eget vindu