Hans Martin Ø.
Hei igjen!

Som vanlig er jeg på utkikk etter noen med erfaring på et bestemt produkt. Jjeg vurderer å kjøpe en Nissin Di-866 Mark II til mitt EOS 550D, og lurer på om noen har erfaring med denne kombinasjonen? Det finnes lite erfaringsinformasjon å finne på nettet (tester, etc.), og en test i Digital Foto ble for overfladisk og lite opplysende. Det eneste interessante var at enkelte funksjoner ikke lot seg bruke på et EOS 7D, men det sa meg heller ikke stort. Er klar over at originalt som oftest er best, men prisen er stiv, iallfall på 580 EX II. Så hvis noen vet noe mer enn meg, så er jeg takknemlig for innspill.

Mvh. Hans M. Øvre
Nøkkelord:
#1
#1
Gisle H.
Her er i alle fall en brukererfaring fra en som bruker Canon:
http://dpanswers.com/content/rev_nissin_di866.php#comment-156
--
- gisle h.
"Sharpness is a bourgeois concept." HCB
#2
#2
Runar G.
Jeg bruker Canon og har den selv. Fungerer meget godt for prisen, og har jo muligheter 580EX II ikke har med sin subflash.

Min er for øvrig til salgs her, da jeg mest sannsynlig kommer til å kjøpe inn et A77.
#3
#3
Thorstein K.
Hei, jeg har også brukt denne blitsen på Canon (5D mark 2), fungerer kjempefint.

Blitsen er kraftig og miniblitsen foran er en god ide som funker bra. Jeg har vært veldig fornøyd, og synes man får mye for pengene.

Det er noen funksjoner som ikke kan stilles i kamera, men dette er stort sett ting jeg ikke bruker, og de kan uansett stilles på blitsen.

Er det noen konkrete funksjoner du vet du trenger, så er det bare å spørre. Blitsstyrke-justeringen fungerer i hvert fall på kamera, og det er for meg det viktigste!
Hans Martin Ø.
Takker for svar.
Hei folkens!

Jeg takker for svar så langt, og litt klokere ble jeg. Jeg har tre blitser jeg vurderer: Canon 580 EX II (svindyr!), Metz 58 AF-2 og Nissin Di-866 Mark II. Jeg får tenke litt videre, jeg skal jo ha en ringblits også. Liker tanken på at jeg selv kan legge inn oppgraderinger, noe som utelukker ganske mye på området, så jeg får se hva jeg gjør.

Mvh. Hans
Åpne uskalert versjon i eget vindu