Trygve B.
Hei!

Jeg la inn siste versjon av Aperture på Macen. Strever litt. Kan noen som bruker programmet si litt om sine erfaringer og hva de bruker mest i programmet. Etter å ha redigert et bilde ville jeg gjerne ha lagret det i en egen mappe for " redigerte bilder" , hvordan gjør jeg det.? ( I i photo går det svært greit. ) Har ikke klart å løse den nøtten.

Takker hvis noen vil bruke tid på dette.

Vennlig hilsen

Trygve Berget
#1
#1
Pål H.
Da må du eksportere det ut. cmd+shift+E. Og så velge de innstillingene du vil ha.

http://www.hodnedesign.no
#2
#2
Sølve S.
To forslag til løsninger som beholder bildet det vanlige stedet og ikke tar mer lagringsplass:

Jeg ville beholde filene og versjonen det vanlige stedet i databasen. Om jeg ønsket å markere ferdigredigerte bilder ville jeg opprettet et album for dette formål eller kanskje bare rett og slett reservere en farge-label for dette formålet. Deretter er det kjapt å søke opp den aktuelle fargemerkingen (label) i et smartalbum du kan gi navnet redigerte bilder.

Håper det kan være til hjelp. Det kan være andre måter å gjøre det som andre foretrekker.
#3
#3
-
Avsluttet konto 80910
Jeg har skrevet litt om grunnleggende bruk av Aperture i bloggen min her:

http://viknefoto.wordpress.com/2012/02/15/kom-i-gang-med-aperture/

Kanskje det er noen tips der du kan ta med deg.
#4
#4
Jonny N.
Jeg lagrer ikke "redigerte bilder" for bilder er aldri ferdig redigerte. Du kan ta en duplicate version hvis du vil ta vare på akkurat den versjonen. Den tar imotsetning til en kopi ingen plass.

Jeg bruker stort sett bare justering av eksponering og hvitbalanse, men spesielt på sistnevnte kan jeg gå tilbake flere måneder senere og ha en annen oppfatning av hvordan det skal se ut. Hvis det ser litt flatt ut drar jeg Definition opp til en femtedel/kvart. Jeg drar opp Recovery og Highligt hvis nødvendig. Dette gjelder vel for 80% av bildene jeg tar.På resten bruker jeg alle muligheter som tilbyes, selv om jeg ikke har fullt ut forstått alt enna. Men det kan jeg gå tilbake og rette opp når jeg engang har lært mere.
Åpne uskalert versjon i eget vindu