Trygve B.
Hei!
Jeg trykker på binders i Mac og legger ved et bilde. Jeg velger faktisk størrelse. Jeg vet at bildet er på 3,9 Mb. Faktisk størrelse kommer opp med f. Eks. 600 kb. Jeg sender til meg selv og sjekker om bildet har denne størrelsen når jeg mottar det, og det har det.
Har noen en ide hvordan en kan sende et bilde som vedlegg på Mac mailen og få det ut med sin opprinnelig størrelse. Jeg har brukt timer på å finne det ut, men har ikke lykkes. Har søkt på nettet, andre har samme problem.

Vennligst

Trygve Berget
#1
#1
Carl Erik Q.
1
Forsøker med ett tips, men det er mulig det er dette du allerede har gjort ?
Til høyre, under emne - er det en rullgardin som heter "bildestørrelse".
Har du valgt "Faktisk størrelse" her også ?
#2
#2
karin s.
sende bilder fra mac.
hei, har hatt samme problem, du må sende bildet fra iphoto,der bestemmer du selv str.om du ikke har iphoto,må du kontakte apple, det er som du sier en feil som flere har. support hjalp meg ved å legge inn ny iphoto,noe som bare ga ekstra problemer med ekstra sett bilder. jeg formaterte macen og kuttet ut iphoto,bruker lightroom og sender bildet derfra.
mvh kes.

kes
#3
#3
Børge W.
Jeg tror du må velge rullegardinen "faktisk størrelse", samt det samme i presets. Ellers kan du jo bare ekportere bildet i den oppløsning du ønsker til skrivebordet, så kan du velge bildet fra skrivebordet når du trykker på bindersen.

http://www.flickr.com/photos/boew/
#4
#4
Svein Arild K.
Når du legger til ett bilde i en epost i programmet Apple Mail, får du opp en liten linje der det står "Bildestørrelse".
Velg "Faktisk Størelse" i listen.

Noen ganger må man velge ett av de andre valgene også tilbake til "Faktisk Størelse" for at det skal fungere.Min Foto og Grill blog: http://www.isvein.net
#5
#5
Asbjørn E.
Hvis jeg drar bildet inn på mailen fra Finder, og så velger "Faktisk størrelse", får jeg faktisk størrelse. Prøvde nettopp med et bilde på 25Mb.
Åpne uskalert versjon i eget vindu