Pål M. S.
4
...en følelse en får når en ser hvor mange kunnskaprike, dedikerte og dyktige medlemmer som har bakket ut av Foto.no i løpet av de siste par årene....både på forum og bildekritikk.

Borte er mange av de som utfordret oss med bilder og diskusjoner, de med lett filosofiske tanker rundt foto, de som delte sin kunnskap, de som tipset oss om nyttige saker, de som inspirerte oss i ord og bilder og de som bare gikk rundt og koste seg med kamera og fanget det rundt seg.

Det er bare trist som faen.

"Pande"
"Still learning after all these years"
#1
#1
Geir B.
12
På den andre siden: Dette åpner opp for alle oss andre til å overta stafettpinnen !

Her er det bare å hive seg frempå og bidra med egne tanker og ideer !

Pål M. S.
1
Grei plass og begynne, eller rettere sagt, ta opp igjen.
http://foto.no/cgi-bin/diskusjon/lesTraadHier.cgi?id=802917
Kanskje den beste tråden i dottens historie.
Lasse S.
Hvorfor er den bedre enn andre, tenker jeg da...
Pål M. S.
1
Er selvfølgelig subjektivt, og sett med mine øyne, om det skulle være noen tvil..... Andre må gjerne mene noe annet, uten at jeg bruker energi på og argumentere mot....
Forøvrig et lite konstruktiv innspill, som kanskje viser nivået på en del diskusjoner her inne, og kanskje en av grunnene til at folk ikke gidder bidra her inne.

Grunnen er at den etter min mening fanger bredt, på flere områder, og er til inspirasjon for mange. En gjør nye oppdagelser, utvider horisonten og kunnskapen.
Er vel velkjent at vi alle kan få skylapper i forhold til det vi holde på med....og da er det jo godt og få dem av, i hvert fall innimellom...
Lasse S.
1
Den var ikke så lite konstruktivt ment som du kanskje synes. :) Hva forumet skal brukes til er jo interessant, og inspirasjonstråder er alltid velkomne. Bilder er jo også det vi er ute etter til syvende og sist, men her er smaken like, eller kanskje mer, forskjellig enn for utstyr.
Jeg har litt sansen for Geirs svar her. Litt kreative innspill er eneste medisin for et mer interessant forum. Utstyrsspørsmålene er ofte de trådene som sklir aller mest ut.
For egen del skulle jeg gjerne sett at man kunne legge til bilder i skikkelig oppløsning her på forumet, ikke minst som dokumentasjon på problemestillinger.
Geir B.
4
Det er ikke bare en "grei plass å begynne" >>> det er den eneste plassen å begynne.

Verken du eller jeg kan gjøre noe som helst med innholdet fra de andre bidragsyterne på dotten. Det eneste hver enkelt av oss kan forbedre er innsatsen fra oss selv og kvaliteten på våre egne innlegg.

Forslag:

- Utfordre oss med egne diskusjoner
- Skriv innlegg med lett filosofiske tanker rundt foto
- Del dine kunnskaper
- Tips oss om nyttige saker
- Iinspirer oss med bilder

... og kost deg med kameraet, og se om du klarer å fange det rundt deg ... :-)

#2
#2
Øyvind B.
1
Det jeg liker med Foto.no er at det tross alt er et forum for bilder, diskusjoner hvor det fortsatt kan være tid til langsomme dypdykk bildekritikk og estetisk, tekniske etc. vurderinger forumet.
Liker den smale linje være seg bilder, kunst, musikk.
Problemet her er mulig at forumet bilde kritikk-diskusjoner begynner og få for liten deltagelse? Da blir det smalt ja, men kanskje noe av dynamikken da forsvinner og igjen står et smalt foto forum med kun formål og dyrke sine egne sære egenheter, lite egnet for visdom og inspirasjon nye tanker.
#3
#3
Keshav N.
7
Ikke bare negativt
Siden jeg kom inn på foto.no for 3 år siden uten noe peiling på foto har jeg fått mange gode råd og oppmuntrende kommentarer. Men det er ikke bare å legge ut bilder, en må kommentere andres også, følge opp gode råd og legge ut nye versjoner av bildene. Jeg prøver å gi flere kommentarer enn jeg får, og jeg kommenterer bilder jeg har noe å si om. Positive kommentarer gjør at jeg prøver nye ting. Noen ganger, lykkes jeg, ikke alltid men det er desto mere gledelig når jeg lykkes. Foto.no's styrke ligger i hvor fotografer på alle nivåer kan utvikle seg og lage bedre bilder. Fra tilbakemeldinger jeg har fått blir bildene mine blitt bedre og det skyldes i stor grad de gode rådene jeg har fått og oppmuntrende kommentarer.
mvh Keshav
#4
#4
Aksel N.
1
Klar som faen!
Litt aldrende Nyveiv, noe som hjelper på humøret: http://www.thirteen.org/programs/american-masters/garry-w...le-tdq83s/

Om den ikke virker finnes det et triks (eller fem)


1: klikk på denne: http://www.onlinevideoconverter.com
2: velg “convert a video link”
3: kopier inn denne leken: http://www.pbs.org/wnet/americanmasters/garry-winogrand-a...ilm/11339/
4: trykk på start.
5: Kos deg, om Garry er din type. Om ikke, finn ut hvorfor og vis deg selv at du forsto din egen tanke. God helg!


#5
#5
Arve H.
Hvilke former har de andre drat til?


http://arvesfoto.wordpress.com/
Åpne uskalert versjon i eget vindu