Agnar H.
Forsøker å legge inn annonse på bruktmarkedet. Får da følgende beskjed:
"Hei, det er på tide å fornye verifikasjonen av epostadressen din.

For å verifisere din epostadresse vil vi sende deg en epost med en link du må klikke på. Du er registrert med epostadressen (min epost adresse) Denne ble sist verifisert 14. des.2020."

Sender så inn verifiering og får denne beskjeden:

"En epost har nå blitt sendt til (min epostadresse). Vennligst følg instruksjonene i denne eposten for å verifisere din epostadresse. Eposten skal komme innen et par minutter. Har du ikke fått den, vennligst sjekk spam mappen din. Spesielt hos de med Hotmail og live.com adresser har epost fra oss en tendens til å havne her! Når du har gjort dette, trykk på knappen under for komme videre"

Dette blir gjort, men ingenting skjer. Får ingen mail. Noen som har opplevd det samme?
#1
#1
Bård Ivar F.
Agnar H skrev:

For å verifisere din epostadresse vil vi sende deg en epost med en link du må klikke på. Dette blir gjort, men ingenting skjer. Får ingen mail. Noen som har opplevd det samme?


Helt normalt. Foto dot no har blitt hacket så mye at det er bannlyst mange steder. Her ble løsningen å opprette en Gmail-konto for å klare motta noe fra foto.no..


http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Egil S.
Samme prosedyre her. G mail gjør susen
Agnar H.
Bård Ivar F.
1
bilde
Agnar H skrev:

Har gmail...


Alle nye innlegg sier at jeg skal få "epostvarsling", men det kan jeg ikke huske å ha mottatt de seneste 8-10 årene....

Løsningen har vel egentlig etter alle disse årene blitt å aldri forvente epost fra foto.no....og så langt er treffprosenten 100


http://kringlyd.no
Hosted by ProIsp
Erik F.
2
Hei Bård.

Vi har ikke så store problemer med hacking, men tidligere, da alle medlemmene kunne få epost på foto.no ble det en del misbruk, og da ble vi utestengt fra en del epostservere. Vi har ikke opplevd det som et problem i senere tid.

Nå er det stort sett våre egne systemer som er litt skjøre noen ganger. Vi jobber med nytt system, men pandemien stoppet også det arbeidet, så vi er litt forsinket.

Hold ut :-)
#2
#2
Erik F.
2
Hei Agnar.

Det har vært en feil på det automatiske epostsystemet vårt. Det tok litt tid før vi fant feilen, men sent i går kveld ble den funnet og rettet.

De fleste eposter dere har ventet på skal komme automatisk.
Din verifikasjon, Agnar, har jeg gjort manuelt nå.

Takk for at du sier ifra, og beklager problemene det har medført.

Redaktør på Foto.no, men noen ganger også kjøpmann
Åpne uskalert versjon i eget vindu