Egil S.
2
Kjipt at jeg får beskjed midt i en samtale at jeg har sendt for mange meldinger siste døgnet. Vet at dette har vært diskutert før, men like kjipt
#1
#1
Audun S.
Så de har ikke fikset det??!!
Slapt!!! :-(

Vennlig hilsen Audun
Egil S.
Har ikke opplevd dette før. Utrolig kleint
Egil S.
Jeg har fått svar fra Erik Faarlund med forklaring på begrensning i antall meldinger.
Geir B.
Så det er en begrensning? Hvor mange kan man sende pr døgn?

MVH

Geir
Egil S.
Det har jeg ikke fått svar på. Begrunnelsen for begrensningen i antall meldinger var denne:
«Dette er en begrensning som er lagt inn for å hindre spam. Vi har dessverre vært ute for falske kontoer som har sendt melding til alle brukerne, så det er rett og slett for å unngå det, og ikke noe jeg får gjort så mye med.»
Geir B.
1
OK. Da vet i hvert fall grunnen.

MVH

Geir
Bård Ivar F.
1
Og du kan være sikker på at denne "begrensningen" baserer seg på SUMMEN av alle medlemmers meldinger......og ikke noe rart at den enkelte stusser og ikke ser sammenhengen
Egil S.
1
Fikk ny mail fra Faarlund som sjekker med utvikler av systemet de bruker
Audun S.
Meldinger koblet opp mot kjøp og salg via bruktmarkedet er vesentlig.
Vil Faarlund drepe bruktmarkedet på foto.no?
Egil S.
1
Da gikk jeg på en ny smell. Må,svare vedkommende i morgen. Sånn som dette kan vi ikke ha det
Geir B.
Kan du ikke kommunisere med potensielle kjøpere/selgere via epost eller sms og dermed unngå å "belaste" meldingssystemet?

MVH

Geir
Egil S.
1
Dette er en samtale med ett av medlemmene om erfaringer med utstyr. Kan selvfølgelig be om mailadresse og ta det den veien, men når det jeg blir stoppet på fjerde meldingen blir det litt spesielt. Skal ikke mase mer om dette nå:)
Audun S.
Ja, grensen for antall meldinger mellom godt etablerte medlemmer er sjukt lav. Og det verste er at når en møter det sjukt lave taket og får varsel etter at meldingen er forsøkt sendt, så er innholdet en skrev totalt slettet. Det nytter ikke å gå tilbake. :-(
Audun S.
Geir B skrev:
Kan du ikke kommunisere med potensielle kjøpere/selgere via epost eller sms og dermed unngå å "belaste" meldingssystemet?

MVH

Geir


Dette er en endring til det verre i et døende foto.no !!! :-(


Vennlig hilsen Audun
Geir B.
Dette var fra min side ment som et forslag på kort sikt for å unngå å miste et salg eller et kjøp.
Helt enig i at godt etablerte medlemmer med en viss fartstid burde kunne sende ubegrenset med meldinger.

Unødvendig å skrive "et døende foto.no". Slike profetier har det med å bli selvoppfyllende. La oss bidra til å holde foto.no i live så lenge vi kan.

MVH

Geir
Egil S.
Enig meg deg i at vi må prøve å holde liv i dette forumet. Synes jeg gjør så godt jeg kan, selv om jeg sutrer litt akkurat nå;) Har som du vet vært i kontakt med Erik Faarlund som har informert om at han vil ta opp begrensningen i antall meldinger vi kan sende pr. døgn. Sist avsluttet jeg samtalen via bildekritikken, så litt kreativitet skader jo ikke :-)
Lasse B.
Legge til rette for bruk av teams på bruktmarkedet burde vært en enkel sak som ikke berører foto.no systemet og i disse tider har bruken av teams eksplodert så det er noe mange allerede er godt kjent med
Geir B.
teams = Microsoft Teams?
Lasse B.
Åpne uskalert versjon i eget vindu