Morten E.
1
Hadde et oppdrag nylig, for en bank. Fikk en kontaktperson, prøvde å ringe damen for å få vite mer om hvem og hva og hvor jeg skulle ta bilde av. Hun lovet å ringe tilbake, men gjorde ikke det.

Kommunikasjonen foregikk via sms..hun ba meg møte opp ved et hotell et gitt tidspunkt. Jeg tenkte at jaja..tok med et portrettobjektiv og et 24-70 ifall det var større grupper.

Møter opp og dama kommer løpende..vi drar med oss to herrer og går til banken, der vil hun ha bilde foran den nye banklogoen. Hun reagerer overhodet ikke på at det står folk med en lift og jobber, det er sperrebånd og bare rot.

Da jeg spør om hun virkelig vil ha alt det bakgrunnsrotet med i bildet, så lurer hun jo på om det ikke FORSVINNER når jeg tar bildet? Får lyst til å si et og annet men får etterhvert bort de som står bak.

Når bildene skal redigeres spør jeg etter tidsfrist, hun må ha dette dagen etter. Mer stress. Jeg redigerer, sender ved noen bilder..og er uheldig og overser et hvor kameraet har bommet med fokus på ansiktene.

Gjett hvilket bilde hun bruker til annonsekampanjen som nå går?

Håper 2021 går bedre fremover, dette var en elendig start. :I
Flere som har noen lignende historier? :)

Morten Eriksen
Sony A7r IV
#1
#1
Tor B.
Gikk vel ikke så galt da. du fikk betalt og de var vel fornøyde :)

- - - - - - - - - - - - - - -
Morten E.
Tor
Det gjenstår å se. Har sendt faktura da så det vil vise seg. Det er ikke så galt om man ikke zoomer inn, men man ser de er litt utydelige. Får ta å lære av det. :)

Tor B skrev:
Gikk vel ikke så galt da. du fikk betalt og de var vel fornøyde :)

- - - - - - - - - - - - - - -

Morten Eriksen
Sony A7r IV
Åpne uskalert versjon i eget vindu