Hans Jørgen L.
Hvor mange av dere har laget egen hjemmeside med butikk hvor dere selger egne bilder?

Jeg har lenge fått høre at jeg bør selge bildene mine, Legge de ut på nettet eller høre med gallerier osv.... og jeg har fått solgt endel bilder sporadisk her og der de siste 5 årene... De har stort sett blitt solgt via Instagram hvor folk har sett bildene, og jeg har fått en epost om dette... Men det har absolutt ikke noe blitt noen stor inntektskilde.
Jeg har sett på flere hjemmesideleverandører og nå valgt meg Squarespace, laget en side med butikk. Det kan være den er bra bra nok, men det stopper litt opp for meg når det gjelder betaling i butikken. I Sqaurespace kan man bare betale med PayPal eller kredittkort... så langt jeg har skjønt det.
Jeg tenker at en side hvor man kan betale med Vipps, Visa el lign, ville kanskje fungert best her i Norge??? Er det noen hjemmesider hvor man kan dette?

Hvilke erfaringer har dere med hjemmesiden deres, ang betaling, hvordan sender dere bildene deres til kunder og hvilke priser tar dere for bilder?
Og ikke minst...hvordan promoterer dere siden deres?

Legg gjerne ut en link til nettbutikken deres, slik at vi kan få tips på hvordan dere har gjort dette :-)
Ikke fordi alle skal gjøre det likt, det blir jo litt kjedelig... men jeg tenker vi kan jo hjelpe hverandre ( eller bare meg ), Man skulle ikke behøve og finne opp hjulet på nytt hver gang.. :-)
Hvem vet.. kanskje det er flere enn meg som synes dette er vanskelig materie å ta tak i, så ved å få matnytting input fra flere... så ja... kanskje flere kan gjøre noen kroner på bildene sine.
Kanskje også komme med konstruktiv kritikk på ting andre har gjort på siden sin, som kanskje kunne forbedres.

Her er linken til siden min, så kom gjerne med innspill på hva som kan gjøres bedre :-) http://www.lundeliphoto.com

#1
#1
Tor B.
1
http://tiboine.com/galleri/

Jeg gikk for Woocommerce i Wordpress siden jeg allerede brukte Wordpress.
Der har jeg vipps, klarna og kredittkortbetaling.

krever en del kunnskap jo mer du vil tilpasse stilen.

fine bilder du har på siden.
Er alle bildene i 2:1 format? Ser at bildene også har en versjon med ramme, men den er avkuttet i topp og bunn. Så bildene er altså i 3:2 format?
Kan være greit å endre visninga til riktig format.
"select innramming" burde også fikses litt på? :)
ellers mangler du kjøpsbetingelser. Noe som er et krav til vipps og klarna. Mulig også ved norsk lov.

kjøpsknappen din leder meg til //lundeliphoto.squarespace.com. Ikke så farlig det, men greit å holde seg til samme adresse.


- - - - - - - - - - - - - - -
#2
#2
Tine K.
1
Jeg har ikke erfaring med å sette opp nettbutikk men tenkte nevne at når jeg handler på nett foretrekker jeg å bruke Paypal. Det samme gjelder familie og venner. Alltid PayPal fremfor visa.
Åpne uskalert versjon i eget vindu