Bilde Navn Info
Thomas Andersen
Er så heldig å få leve av min store lidenskap, fotografering. Jeg tar bilder av mennesker, gateliv og fotos for medier i Norge. Hjemmeside: www.thomasfoto.com Beskrivelse Jeg har jobbet med å fotografere siden 2006 og har bred erfaring med reklame-, barn-, portrett-, konfirmasjon-, bedrift-, konsert-, bryllup- og eventfotografering. Jobber også som frilans pressefotograf. Har base i Sarpsborg, men jobber både inn- og utlands også. Har siden jeg startet med pressefotografering i 2006, jobbet for de fleste av landets medier, og føler meg priviligert som får lov til å jobbe for så mange flotte kunder. Så om du tror jeg kan hjelpe med ditt fotobehov, så hør gjerne av deg.
Mer info - Se bilder
Rene Asmussen
Fotograf Rene Asmussen fra Århus i Danmark! Jeg arbejder med portrætfotografi, model fotografering og bryllupsfotografering. Som portrætfotograf og bryllupsfotograf møder man masser af søde og spændende mennesker og det nyder jeg. Se mine billeder på mine hjemmesider : http://www.asmussenfoto.dk/ & http://www.voresstoredag.dk/
Mer info - Se bilder
Thorfinn Bekkelund
Mer info - Se bilder
Ivar Bjørdalsbakke
75-modell. Jobber til daglig som anestesisykepleier i Trondheim. Mine hovedinteresser er natur og friluftsliv i alle former. Profilbildet er fra en tur til Eventyrisen. Foto: Solrun M. Bjørdalsbakke
Mer info - Se bilder
Magnus Knutsen Bjørke
Fotojournalist.
Mer info - Se bilder
Ørn E. Borgen
?
Mer info - Se bilder
Jarl Fr. Erichsen
Pressefotograf og fotodesker/vaktsjef. Tilknyttet SCANPIX, ARCO-DIGITAL-IMAGES i Tyskland og World Picture News i USA. Medlem av Norsk Journalistlag (NJ), Pressefotografenes Klubb (PK). Jobber for SCANPIX.
Mer info - Se bilder
Knut Arruda Fjeldstad
Fotograf med 17 års erfaring fra inn og utland. Jobbet for Scanpix, Samfoto, Samferdsels dep. Stavanger aftenblad, Presse og Informasjon.
Mer info - Se bilder
Bente Geving
fotograf, billedredaktør
Mer info - Se bilder
Peder Gjersøe
Frilanser Oppdragsfoto/Nyheter/Sport/Reportasjer
Mer info - Se bilder
Arne S. Gjone
Frilans presse, reportasje og dokumentar fotograf.
Mer info - Se bilder
Joakim Halvorsen
Fotograf Frilans fotograf for en rekke medier Fotograf i eget selskap og med åpning av studio i vente.
Mer info - Se bilder
Steinar Haugberg
Mer info - Se bilder
Ilja C. Hendel
Fotograf til billedbyråer, media, bedrifter, organisasjoner og departementer.
Mer info - Se bilder
Lars Magne Hovtun
Presse- og informasjonsoffiser for de norske styrkene i Afghanistan fra januar til august 2007. Tidligere erfaring som soldat og senere prosjektoffiser i Informasjonsavdelingen i Hærens styrker i tilsammen nesten to år. Drøye to års fartstid i Rogalands Avis primært som mediegrafiker, senere journalist, fotograf og vikarierende redigerer. Utdannet mediegrafiker, ellers selvstudert røver.
Mer info - Se bilder
Nina Indset
Blid Oslo jente som etter å ha kjøpt seg nytt Canon EOS 30 kamera sommeren 2002 fikk øynene opp for at foto virkelig er kjempegøy! Har senere gått over til digitalt speilrefleks.

En stor takk til alle som har tatt seg tid til å skrive kritikker og dele sine erfaringer her inne!
Det settes utrolig stor pris på.
:) Nina

Bildet over er tatt av Rune Østigaard.
Mer info - Se bilder
kai jensen
Naturfotograf og skribent, driver firmaet Villmarksbilder. Selger bilder fra eget arkiv samt skriver artikler. Det meste relatert til natur.
Mer info - Se bilder
Bjørn Jørgensen
Fotograf
Mer info - Se bilder
Tryggve Karlsen
.Kjøpte mitt første kamera i 1979, og har holdt på med foto siden. Undervannsfoto fra 1984. Lite aktivitet med UV-foto nå. Har byttet ut Nikon digital speilrefleks med Olympus 4/3, og er veldig fornøyd med det. Tar for det meste landskap- og naturbilder, og makro. Bruker mye tid i Lightroom og i et overtoningsprogram som heter Wings Platinum fra Stumpfl i Østerike
Mer info - Se bilder
Ketil Knudsen
Du er hjertelig velkommen til å se flere av mine bilder på http://www.ketilknudsen.com/
Mer info - Se bilder
stefan kristiansson
social och trevlig man street porträtt mode
Mer info - Se bilder
Per Løchen
Mer info - Se bilder
Rune Monsen
Ivrig amatør! Kasserer i Biofoto Rogaland 2010-2013 Se mer på www.facebook.com\panout
Mer info - Se bilder
Linda Næsfeldt
Frilansfotograf i Oslo. Tilknyttet Magasinet,Dagbladet.
Mer info - Se bilder
Kai-Wilhelm Nessler Mer info - Se bilder
Remi Bøe Presttun
Jeg heter Remi Presttun (28 år) og er født og oppvokst i Bergen. I 2014 flyttet jeg til Østlandet, nærmere bestemt til Romerike i Akershus. Startet med foto som hobby i 2005 /2006 når jeg kjøpte mitt første Sony A100 kamera. Hobbyen utviklet seg etterhvert å ta foto-oppdrag. ​ Frilans-karieren startet med at jeg leverte mine første bilder til NRK Hordaland. Videre fortsatte jeg og fotografere nyheter til aviser - noe jeg har gjort siden 2005 / 2006. Etterhvert som jeg utviklet meg mere og fikk mere kunnskap, begynte jeg og fotografere konserter, motorsport og andre eventer. ​ Var fryktelig skolelei når jeg gikk ut av ungdomsskolen, så noe videre utdannelse som fotograf ble aldri noe til. I stede valgte jeg å lære om foto på egenhånd. ​ Trenger du en "ikke utdannet " fotograf? Liker jeg nye og spennende utfordring. ​ Jeg er medlem i Norsk Journalistlag, og jobber etter Vær Varsom Plakaten ute på oppdrag.
Mer info - Se bilder
Espen Rasmussen
Mer info - Se bilder
Birna Rørslett
Medlem av Norske naturfotografer/NN, æresmedlem av Biofoto. Arbeider med eksperimentelle uttrykk i alskens type natur og bruker bl.a. ''usynlig'' lys (UV, IR). Holder workshops i inn- og utland. UV fotografering: www.ultravioletphotography.com. Generell foto: nikongear.com Arkivsalg gjennom NTB Scanpix, Oslo (www.scanpix.no) og Science Photo Library, London (www.sciencephoto.co.uk). Salg av store forstørrelser: ta direkte kontakt. Workshops: ta direkte kontakt. Jeg er tilhenger av rakt-på-ærlighet i alt. Take it or leave it. FotodotNo kan nok oppleves som et synkende skip i disse dager, men standhaftig som jeg er blir jeg med til slutten.
Mer info - Se bilder
tor erik schrøder
Freelance pressefotograf på Sørlandet. Dekker det som skjer for Scanpix. Herunder Eliteserien i fotball på Sør Arena. Tillegg fotoansvarlig for Quartfestivalen og Eikerapen Rootsfestival. Fotograferer og er med i redaksjonen i gatamagasinet Klar i Kristiansand.
Mer info - Se bilder
Daniel Skog
Fotograflærling og videoprodusent. Daglig leder av Skog Media. Jobber frilans for Harstad Tidende, NTB Scanpix og Digitalsport
Mer info - Se bilder
Thomas André Strømsnes
Mer info - Se bilder
Henrik Strømstad
Lidenskapelig interessert i foto, natur og friluftsliv. Er forholdsvis altetende innen naturfoto men brenner spesielt for landskapsfotografering. Går heller ikke av veien for fugle og dyrefoto med bever som mitt klare favorittdyr. Liker meg best når jeg kommer meg litt utenfor alfarvei og slipper å fotografere i kø.
Mer info - Se bilder
Nicki Twang
Ü
Mer info - Se bilder
Olav Urdahl
Fotojournalist
Mer info - Se bilder
Edvin Urkedal Koppen
Lærer og hobbyfotograf.
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Scanpix, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu