Bilde Navn Info
Hans Rich. Andersen
Jeg er pensjonist som tidligere har hatt dokumentasjonsfotografering som spesialfelt i mange år. Jeg har nå tatt opp min mangeårige hobby for fotografering generelt. Det er landskap-, natur- og portrettfotografering som interesserer meg mest. Men jeg har også fått sansen for sportsfotografering. Jeg er også medlem på fotosiden YouPic: https://youpic.com/hansrichandersen
Mer info - Se bilder
Carina Grelland Harsem
Allsidig fotograf stasjonert i Asker. Disponerer i tillegg to studio i Oslo. Jeg tar på meg de fleste fotooppdrag, men spesialiserer meg gjerne på gravid, nyfødt, baby og barnefotografering. Har alltid tatt bilder. I ungdomstiden avanserte jeg til mitt første speilreflekskamera og brukte alle sparepengene på fremkalling:) Jobbet en periode som fotograf i avisbransjen. Mørkerom var en del av mitt ansvar. Her fikk jeg min analoge erfaring, idag går det kun i digitalt. Ta gjerne kontakt!
Mer info - Se bilder
stefan kristiansson
social och trevlig man street porträtt mode
Mer info - Se bilder
Hallgeir Skage
Har vært inntresert i foto fra jeg var tenåring.
Mer info - Se bilder
Berit Smedsrud
Jeg er i arbeid og i fritiden tar jeg meg turer og fotograferer. Det er morsomt å fotografere med speilrefleks kamera med bruke innstilling. Makro fotografering og også all annen fotografering. Utradisjonelle bilder er også spennende.
Mer info - Se bilder
Ida Sørlie
Jeg er ei lita ei på 23 år, fra trondheim som forguder foto. Derfor er det også blitt lidenskapen min. Har laget meg fotoblogg, som er basert på lidenskapen fotolidenskap.wordpress.com
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Knudsens Fotosenter AS, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu