Bilde Navn Info
Jan Andersen
Hobbyfotograf
Mer info - Se bilder
Arne Espeland
Mer info - Se bilder
Jarle Lunde
Mine motiv er hovudsakleg frå Suldal i Ryfylke. Eg tek mest naturbilder, frå små detaljar til store landskap. Dette har eg gjort sidan eg fikk mitt første analoge speilrefleks i 1982. I dag fotograferer eg kun digitalt. Saman med fotografane Kjetil Brekke og Vidar Lunde driv eg nettsida http://suldalfoto.no. Her er fotoblogg, galleri og arkiv.
Mer info - Se bilder
Vidar Lunde
Kommer fra Sauda, men bor nå på Sand i Suldal kommune, Rogaland. Har alltid vært interessert i naturens rikholdige plante og dyreliv. Holder meg helst i nærområdet, da det her er uendelig med motiver og ta av. Har drevet med fluefiske og naturfotografering i snart førti år. Medlem av BioFoto og Sauda Fotoklubb. Sjekk siden http://suldalfoto.no
Mer info - Se bilder
anders selland
jeg er en mann på 32 år som er glad i natur,dyr og fugler,liker også å fiske og da spesielt etter fjellørret. jobber som selger,ellers så spiller jeg aktivt biljard. som digital fotograf er jeg helt fersk,men fotograferte en del for ca 10 år siden.liker også å jakte,men det blir sjeldent mer enn 2-3 turer etter fjellrypa i året,er jo gøyere å ta bilder av dem istedenfor:-)
Mer info - Se bilder
Er du medlem av Sauda Fotoklubb, men er ikke på listen? Da kan du legge deg til selv her (du må være logget på for at dette skal fungere)
Åpne uskalert versjon i eget vindu