Varsle Foto.no
Erfaringer
Pål S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Har hatt dette kameraet en uke, og det fungerer veldig godt. Jeg ser absolutt ikke på størrelsen av kameraet. Hvis man vil ha god bildekvalitet, teller ikke størrelsen noe for meg. Og god bildekvalitet har det definitivt...hele 5,2 mp. Optikken er kjempegod, mye zoom (7x), og enkel i bruk. Prisen er dessuten bra...fra 11000 i Norge.
En stor ulempe med dette kameraet er at det sluker uhorvelige mengder med strøm. 4 AA batterier går på få minutter...så du blir nødt til å kjøpe oppladbare NiMh batterier med høy kapasitet. En annen ulempe er at det er elektronisk søker. fargene blir sterkt redusert i denne. Tyngdepunktet i kameraet ligger ikke helt som det skulle heller.
Jeg er blitt veldig glad i dette kameraet, og er veldig fornøyd med det. Jeg har kjøpt to sett oppladbare batterier på henholdsvis 1600 og 1800 mAh. Det rekker til ca. 100 bilder og oppover ettersom du bruker elektronisk søker eller LCD skjermen. Det er ganske lett syns jeg, og er derfor ikke noe problem å ta med seg på turer.
Annbefaler!
Toralf S.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
God bildekvalitet og høy oppløsning. Meget bra optikk, stort zoom-område (tilsv. 28-200 mm) og bra lysstyrke, RAW-format og bra fargegjengivelse når du bruker Minoltas egen programvare før import til PS.
Dårlig elektronisk videosøker, litt tregt, ikke bygd så robust som et kamera i denne prisklassen burde. Litt stort og uhendig format i forhold til andre kompaktkameraer i samme klasse.
Mye god bildkvalitet for pengene, om du er forsiktig med utstyret og ikke må ha et lommekamera.
Ingen speilrefleks, men meget god bildekvalitet.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu