Varsle Foto.no
Erfaringer
Erik P.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Et lite og hendig kompactkamera, i sin tid markedets minste kamera 106x62x39mm, på størrelse med Olympus halvformatkamera, med dobbelt så stort negativ. Størrelsen ble krympet eved at det ikke var noen blitz og ikke noe zoomobjektiv. Blitz var ekstrautstyr, men ble solgt som sett, og kunne monteres på venstre side, 29x62x31mm.
Et veldig hendig kamera, lett å bruke, utmerket kvalitet på objektivet, med skarpe bilder35mm F:2,8, et ypperlig familekamera som har virket upåklagelig og med utmerket kvalitet i oppveksten til to barn. Autofokus og autoeksponering som sjelden har tatt feil.
Ingen Zoom, så man må røre seg litt. Også må man passe på den lille blitzen som lett kommer på avveie om man tar den av når man ikke har bruk for den!
Et utmerket familiekamera, et bra 2.kamera for filmbaserte fotografer, et lett lite kamera som kan ligge i lomme, i tilfelle man trenger et bilde, og en helt OK reserve for seriøse, filmbaserte fotografer.
Det blir selvsagt dyrt å fotografere og fremkalle film i dag, men på den annen side TAR MAN bilder, man knipser ikke i tide og utide med et slikt kamera.
Et utmerket lite redskap for seriøse filmbaserte fotografer, en flott livbåt i kofferten om super-redskapen plutselig svikter
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu