Varsle Foto.no
Erfaringer
Morten P.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
-Mye optikk for pengene.
-Relativt rask autofokus.
-Lyssterk.
-Mitt eksemplar er meget skarpt.
-Støyende autofokus.
-Kjennes litt "billig" ut.
-Tåler ikke motlys. Mye reflekser.
Jeg kjøpte denne som en oppgradering av kit-objektivet, men grunnet mye reflekser i motlys er det blitt et "innendørs-objektiv". Med god skarphet og lysstyrke er dette et greit anvendelsesområde.
Med bedre antirefleksbehandling hadde det nærmet seg toppscore.
Edvin U.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Relativt rask og presis autofokus, lyssterk, grei skarphet, veldig rimelig, behagelig grep og mulighet for å låse objektivet på 17mm for å unngå "gravity-zoom".
Irriterende bråkete autofokus på min versjon for canon, dette var ikke like merkbart på nikonversjonen jeg har testet. Soft på full zoom og full blender(målt ved siden av min Canon 17-55), virker nesten som den bommer på fokus, men den er rett og slett ikke skarp der.
En udiskutabel fantastisk oppgradering fra kit-objektivet som følger med Canon crop-kameraer. Bedre skarphet til portretter, stillere autofokus og bildestabilisator var grunnen til at jeg oppgraderte fra Tamron 17-50 til Canon 17-55 IS. Likevel er Tamron et fantastisk objektiv i forhold til prisen.
Karakter 4 på konstruksjon pga bråkete autofokus og soft på F2,8,ellers er byggekvaliteten god(har brukt min i Bergens-regn uten at den har fått varige men).
Vegard R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Har brukt dette objektivet ei stund no. Mykje objektiv for pengane. Objektivet dekkjer dei fleste behov, og har stått mykje på mitt Canon 400D/ 7D. Er skarpast på f4 og f5,6, basert på erfaring, men stemmer også bra med testar av objektivet. Flott med f2,8 i hele zoomområdet. Har lite å utsetje på objektivet.

Eg har vurdert dette oppimot canon sin versjon med stabilisator. Det er kun prisen som hindrar meg å oppfradere, men kjem nok til å gjere det på sikt. På skarpheit skal objektivet neeesten måles seg med Canon sin versjon (jf diverse testar).

Til denne prisen er dette ein vinnar, og virkar som det beste kjøpet i prisklassa. pluss at solblenfar følger med.
Tja, alt kan bli betre? Kunne fulgt med ei oppbevaringsveske slik som Sigma gjer. Byggekonstruksjonen er bra, men samanlikna med min canon 70-200 f4 blir det litt bleikt. Litt treig AF (samanlikna med min Canon 70-200 f4 L USM)
Mykje optikk for pengane!
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu