Varsle Foto.no
Erfaringer
Ole R.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Enig. Har været meget glad for Canon S70 som kompakt og let reserve på reiser. Bedste kompaktkamera med RAW og vidvinkel. S90 er mindre, lettere og mere lysfølsomt og har større skærm. Virker meget solidt, trods den kompakte form. Muligheter for kreativ kontroll av eksponering.
Godt alternativ til Canons G-serie.
Plasseringen af blitsen. Prisen er temmeligt høy. Taske er et MUST. At jeg må skille meg av med mit Powershot S70 - som tager billeder i toppklasse.
Lett, handy kamera med lysfølsom vidvinkel-zoom linse og RAW.
Bjørn Willy H L.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Gir en meget solid følelse, med et ytre av metall. Leverer flotte farger og skarphet, sjekk ut disse to eksemplene:
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=493029&...erid=76422
http://foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=509000&...erid=76422

Stor og klar 3" LCD. Er uslåelig i forhold til andre kompaktkamera på ISO (40% større sensor enn de fleste andre kompakt'er). Fungerer fint i lite lys pga. blender 2.0 og svært lite ISO-støy sammenlignet med andre kompakter. Liker at man kan bestemme hva kontrollhjulene skal gjøre. Har alle moduser man er vant til fra et speilreflekskamera, Auto - P - Tv - Av - M - C. Man kan benytte RAW. Er en av de svært få kompaktkameraene som er støttet i DxO. Tar også helt fine filmklipp i 640x480. Leverer alt og mer til av det jeg forventer av en kompakt!
Den mest naturlige plasseringen av venstre pekefinger er rett over der blitsen popper opp. Kontrollhjulet på baksiden er litt vel lett å røre på. Etter å ha tatt noen hundre bilder er ingen av delene noe problem lengre. Prisen er litt stiv, er noen hundrelapper over alle andre kompaktkamera når jeg skriver dette. Den har ingen vanvittig zoom-range med sin 6-22.5mm (tilsvarer 28-105mm) F2-4.9 optikk, men det er vel i grunn så bra som man kan forvente å få det på et så kompakt kamera. Som alle andre ikke-speilrefleks-kamera er det for tregt til action
Et fantastisk godt kompaktkamera som er konstruert med tanke på fotografer som er vant til å sette manuelle innstillinger. Lykke til med å finne noe bedre i denne størrelsen!
en ganske klar 6-er for solid ytre konstruksjon, god bildekvalitet, de to kontrollhjulene og et flott F2 integrert objektiv! Som den dyreste kompakten der ute blir det vanskelig å ikke trekke litt på Pris/ytelse. Koster ca 4000 i skrivende stund. OPPDATERT Prisen har falt såpass på den nå at jeg flytter den opp på sekseren.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu