Varsle Foto.no
Erfaringer
Eivind V.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
ingenting ennå! Jeg har bestilt meg en ny maskin som har bedre utstyr!Jeg har hatt den nye maskinen en stund nå, og har bare hatt gode erfaringer! Jeg kjøpte denne gangen en maskin med muskler, og da vart også en helt annen maskin å bruke!
Jeg har ikke noe å utsette på den maskinen jeg har nå, så jeg finner heller ikke noen ulemper!
Veldig fornøyd, så langt! Kan ikke noe annet en å annbefale iMAC 27"
sier seg selv!
karin s.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
ja mye av dette er riktig,det er en nytelse å bruke,og herligt å slippe å oppdatere og passe på sikkerhet og alt,skjermen med baklyset er nydelig,.
mulig jeg har vært uheldig, har nå nr 2,og samme problemet der, slå av maskinen og det er lyse striper i hjørnet øverst, den første venstre side,noe som ikke skulle være der fikk jeg høre fra apple,etter mye strev og masse kjørin g frem og tilbake fra verksted,og flere bytte av både skjermog glass og medfølgende støv og skitt under glasset etter verkstedbesøk,fikk jeg omsider tilbakemelding fra apple at ny maskin ble aktuelt,men det var etter påtrykk fra undertegnede og mange telefoner,og masse frustrering.
omsider kom det ny maskin,men, samme striper,men nå i høyre hjørne,det blir ikke aktuelt med mere bytte. men hva grunnen er, det kan ingen fortelle.
imac er en flott maskin,men oppstår det feil er du på god vei til frustrerte frynsete nerver,om du ikke tilhører den kategorien som liker å krangle, det gjør ikke jeg, men derimot krever jeg at ting fungerer,og i allefall til den prisen.til slutt,ikke bruk humac dersom du får problemer, da får du i hvertfall mer enn dobbelt opp. spiser nok sjokolade mens de skrur, ymtet de om på apple!!!
en ting til slutt, skal du jobbe med raw på mac må du vite hvordan, det kunne de ikke hjelpe med heller,men fotovideo i oslo kunne.
synes det er for mye med 6 ettersom apple ikke kan lage imac uten disse problemer,og i tillegg ønsker maskinen inn flere ganger,dette kostet mer en ny maskin for de.utenom alt dette er jeg fornøyd,og krysser fingre for at denne fungerer og at lysstripene ikke får den til å krasje.aner ikke.
Trond Are T.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Har Apple Imac 27 i7 2,7 ghz her er det berre posetive ting har hatt den i mange månader og dette er en virkelig knallsterk maskin funker på alt. Har solgt alle windows maskiner og bytta til mac alle ungane er storfornøyd. Aldri meir problem med trege windows maskiner og uendelig med sikkerhets oppdateringer.Himmelen er mac. Løp å kjøp:)
Skjermen er så imponerende stor og har så flott bilde at ungane må ta borti slik at det blir fingeravtrykk. Men det er noe man må leve med når man har valgt det beste.
Løp å kjøp
Som dere ser har eg satt max karakter. Grunnen til dette er, du betaler for design og gjennomførelse og ytelse og eit godt produkt
Kristian L.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
- Veldig enkelt å bli kjent med maskinen (har ikke titta i bruksanvisningen enda)
- Veldig god skjer. Dette gjelder både til bilde redigering og film (har ikke prøvd å bruke den til spilling).
- Veldig rask oppstart tid (med 1TB 7200 o/min harddisk).
- Med Apple sitt trådløse tastatur (uten nummer taster på siden) å Apple magic mouse så tar den liten plass på skrivebordet.
- Har 2 stk. Thunderolt-porter. Disse benyttes også til ekstern skjerm om man har bruk for det.
- Prisen er stiv, men jeg synes at det er hvert det.
- Du kan ikke oppgradere en iMac sånn som du kan med en PC. Mulig du kan, men det vil nok bli like dyrt som en ny maskin. Det eneste jeg vet at man kan oppgradere på iMac selv er RAM. Dette er noe som er veldig lett å gjøre å godt er det for om du skal oppgradere fra 4gb - 8gb når du kjøper maskinen så koster det ca. 1600. Om man gjør det selv så kommer man billigere ut av det.
Jeg kommer aldri til å kjøpe meg PC noe mer. Mac er dyrt, men om man ser på lang sikt (hvertfall når det gjelder stasjonær/iMac) så er det lønnsomt.
Får 6 på konklusjon. Får 5+ på pris for de den er ganske dyr, men den er hvert det.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu