Varsle Foto.no
Erfaringer
Torgeir M.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
Lite og godt kamera med 10 x optisk zoom. Enkle og oversiktlige menyer. Mange manuelle innstillinger Program,Automatikk, Manuell, Sport, Macro, Natt osv.... Solskjerm rundt linsa er veldig praktisk. Veldig godt grep rundt kamera. Kanmontere filter på solskjermen. Har aldri tatt ett bilde med kamera der d han kommet røde øyer.
Litt for dårlig oppløsning for min del, men har man Photoshop eller Neat Image på datan kan dette fikse noko av det faktisk. Litt små og knotete knapper, bruker litt lang tid på å starte opp fordi linsa kommer ut av kamera (5 sek.). Litt liten skjerm bak på kamera sånn at d ikkje er så lett å sjekke kvaliteten med ein gang, men man kam jo bare zoome seg inn på bildet for å sjekke det.
Alt i alt er dette eit perfekt kamera for nybegynnere som vil og trenger mange manuelle instillinger. Kamera er tøfft og veldig praktisk. Har tatt over 10.000 bilder med mitt på under 1 år og føler kamera har gitt meg bra resultat på de fleste bildene. Til å koste ca 3000 kroner er d absolutt verdt kvar einaste krone og litt til.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu