Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Når: 12.08 - 14.08
Lær å få bedre kontroll på kamera, ta bevisste valg for eksponering og andre viktige innstillinger, samt få et kreativt blikk på motivet. Vi har fokus på prosessen fra ide, og frem til ferdig sluttbilde.
Les mer »
Kamera Trinn I - lær å ta fantastiske bilder Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 09.06
“- Dette fotokurset var veldig bra, nå føler jeg virkelig at jeg har lært dette. Det pedagogiske opplegget med blanding av teori og praksis var virkelig bra. Tusen takk. Hilsen Odd Solheim“
Les mer »
Fotokurs langs AkerselvaFotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo-Akerselven, møtested Månefisken
Når: 31.05
Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.
Les mer »
Fotoworkshop i vakre og forlatte NundalenFotografering - Generell fotografering
Når: 03.06
Dette kurset passer for friluftsentusiasten som liker å ta med kamera på tur. Om du i tillegg er nyskjerrig på gamle, forlatte hus og deres historie er dette kurset for deg!
Les mer »
Når: 20.06 - 24.06
Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.
Les mer »
Når: 17.06 - 19.06
Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å stille inn kamera for nye blinkskudd.
Les mer »
Fotoworkshop høstfarger Alta 2022Fotografering - Landskap
Når: 09.09 - 15.09
Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september. Her får du turer på Finnmarksvidda og til unike og bortgjemte fossefall, samt til storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!
Les mer »
Når: 23.09 - 29.09
Se deg selv i en kamuflasjehytte i “no mans land” ved den finsk/russiske grensen. Utenfor ser du en bjørn komme ut av skogkanten.. Her er mulighet for fotografering av både ulv, bjørn og jerv.
Les mer »
Vinter-workshop Varanger 2023Fotografering - Natur og dyr
Når: 10.03.23 - 16.03.23
Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-fugl, stellerand, havørn og barske vinterlandskap underveis. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Landskapene her er verd en reise i seg selv!
Les mer »
Fotoworkshop Nordlys Alta 2022Fotografering - Landskap
Når: 23.11 - 27.11
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i november. På dagtid kan mørketidslyset skape et fantastisk fargespill over himmelen, og i de mørke timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!
Les mer »
Foto-workshop USA 24.1 - 7.2 - 2023Fotografering - Natur og dyr
Sted: California
Når: 24.01.23 - 07.02.23
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite NP, Death Valley NP, Point Reyes National Seashore og Big Sur!
Les mer »
Rock the Kasbah!Fotografering - Generell fotografering
Sted: Marrakech
Når: 10.09 - 17.09
Har du lyst til å bli med fotograf Marcel Leliënhof på en fotografisk reise, som du sent vil glemme? Dette er en visuell reise i skygger, farger, mennsker, mangfold og historie. Bli med da vel! Her trenger du ikke være en proff fotograf, du må bare være glad i å fotografere.
Les mer »
Gate og reiselivs fotograferingFotografering - Generell fotografering
Sted: Venezia
Når: 30.06 - 04.07
Hent fram kunstneren i deg i vakre Venezia.
Les mer »
People & Cityscape Workshop [Oslo]Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 23.06 - 26.06
Do you want to learn more about how to engage people, show city life and urban landscapes through photographs? We offer this workshop to inspire you and share our insights, experience and techniques within street portraiture and cityscape photography – and our aim is to give your confidence a boost and to inspire you when working in urban contexts. During this three day workshop we will give lectures, walk around together with you, give individual tuition – and give image critique from the material you create. This fascinating, insightful photography event will take place in Oslo on June 23rd–26th 2022.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 16.06
Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 09.06 - 15.06
Dette er et praktisk kurs i makrofotografering med nyttig bildegjennomgang på siste kurskveld. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted! Slipp kreativiteten løs!
Les mer »
Bedre Bilder - helgekurs 18-19/6Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 18.06 - 19.06
Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.
Les mer »
Sted: Isteren i Engerdal kommune
Når: 29.05 - 05.06
Bli med og opplev et lite villmarkseventyr med kano på den vakre innsjøen Isteren!
Les mer »
Masterclass på SenjaFotografering - Generell fotografering
Når: 03.08 - 07.08
Denne workshopen passer for deg som har en del erfaring og som behersker bruk av kamera og bildebehandlingsprogram. Du ønsker å ta steget til å kunne finne ditt personlige uttrykk som fotograf og møte deg selv i en kreativ prosess.
Les mer »
Sted: Panama i Mellom Amerika
Når: 10.07 - 23.07
Bli med på fotoreise i regnskog med Øyvind Martinsen i Panama, Mellom Amerika.
Les mer »
Sted: Panama i Mellom Amerika
Når: 08.05.24 - 21.05.24
Bli med Øyvind Martinsen på fotoreise i regnskog i mai 2024!
Les mer »
Sted: Panama, Mellom Amerika
Når: 27.11 - 10.12
Bli med på fotoreise i regnskog i november 2022!
Les mer »
Workshop Fuglefjell Finnmark 2022Fotografering - Natur og dyr
Når: 09.06 - 15.06
7 dagers workshop / fotokurs på Alta folkehøgskole, Alta, Norge, med 3 dagers tur til fuglefjellet på Loppa øy og 2 dager med havsule og ørn på 71 grader N. Vi vil gi deg spennende, lærerike og avkoblende dager under midnattsola!
Les mer »
Fotoworkshop på FærøyeneFotografering - Landskap
Når: 07.09 - 11.09
To fotografer ønsker deg velkommen til en spennende fotoworkshop med læring, opplevelser og et helt spesielt landskap.
Les mer »
Sted: MYSUSÆTER
Når: 14.09 - 18.09
Fotoworkshop i Rondane: Fotografene Bjørn Joachimsen og Klaus Axelsen inviterer til høstworkshop i Rondane Nasjonalpark. I en kort periode på høsten forvandles dette området til et av Norges vakreste høsteventyr. Rondane nasjonalpark var den første nasjonalparken i Norge, og av en god grunn! Her kan du utforske imponerende fossefall og juv, de karakteristiske fjelltoppene med sine myke kurver og det fantastiske fargespillet mens høstfargene er på sitt mest intense.
Les mer »
Hvaler Black & White Workshop 2022Fotografering - Landskap
Sted: Skjærhalden
Når: 29.09 - 02.10
– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler.
Les mer »
Sted: VillaJoyosa Spania
Når: 20.10 - 24.10
Grandefoto har arrangert fototurer/workshops i 8 år med mange hundre fornøyde deltakere. Dette er en spennende fotoworkshop med fokus på landskap, arkitektur og street fotografi.
Les mer »
Fotokurs langs AkerselvaFotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 31.05
Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu