Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Bli en bedre fotograf med Workshop på Danebu KongsgårdFotografering - Generell fotografering
Sted: AURDAL
Når: 29.10 - 01.11
Velkommen til fotoworkshop med fotograf Roger Brendhagen på Danebu Kongsgaard i samarbeid med Foto.no.
Les mer »
Oppdag Oslo med kamera!Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 05.12 - 06.12
Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 5.–6. desember 2020.]
Les mer »
Sted: Tønsberg
Når: 20.11 - 22.11
Kurs i Adobe Lightroom - Tønsberg: Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 20.–22. november 2020.]
Les mer »
Sted: Tønsberg
Når: 20.10 - 04.11
Photoshopkurs Tønsberg: Lær de smarte triksene med Photoshop og skap litt magi med bildene dine! Dette er et kurs som passer for deg som ønsker å legge et godt grunnlag for å bli dyktig innen bildebehandling med Photoshop. Kurset går over 4 kvelder slik at du har god anledning til å øve på egenhånd underveis. [Tønsberg, 20.-21. oktober og 3.-4. november 2020]
Les mer »
Når: 26.10 - 01.11
INVITASJON til å delta på en kreativ reise i Lofoten sammen med Kunstfotograf Trym Ivar Bergsmo i samarbeid med gallerist, kurator, grunder Elisabeth N Aanes.
Les mer »
INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSICBildebehandling - LightRoom
Når: 24.10
Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.
Les mer »
INSPIRERENDE KURS I FINE ART PORTRETTFotografering - Portrettfoto
Når: 07.11 - 08.11
Med fokus på styling, posering, lyssetting og redigering deler jeg alle teknikker som jeg bruker for å skape mine maleriske, premierte Fine Art portretter.
Les mer »
FOTOBOK I LIGHTROOMBildebehandling - LightRoom
Sted: Oslo
Når: 05.11
Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Jeg har jobbet mye med design av fotobøker, og har veldig lyst til å dele dette med dere. Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennende design på Fotoboken.
Les mer »
Redigering Lightroom - Trinn ABildebehandling - LightRoom
Sted: Oslo
Når: 29.10
Ikke fornøyd med bildene dine? Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet? Lær deg å redigere bildene dine i Lightroom
Les mer »
Komposisjon og lysFotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 08.10
Dette kurset er for deg som kan innstillingene på kamera, og vil lære om komposisjon og lys.
Les mer »
KAMERA TRINN IFotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 24.09
Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang. Dette er et kurs for deg som liker å ta bilder, og vil lære å bruke ditt kamera.
Les mer »
Sted: Stryn
Når: 13.05.21 - 16.05.21
Fagre Stryn – Fotoworkshop mellom fjord og fjell - i Kristi himmelfartshelgen. Fagre Stryn er et begrep som ikke har oppstått uten grunn. Naturen i Stryn er mektig, vakker og kontrastrik. Dette er en fotoworkshop der nettopp dette landskapet står i fokus – med Oppstryn som utgangspunkt.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 22.10 - 19.11
Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre!
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 17.10 - 18.10
Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!
Les mer »
Bedre Bilder - helgekurs 7/11 - 8/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 07.11 - 08.11
Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.
Les mer »
Når: 30.10 - 01.11
Bli med fotograf Olav Erik Storm på fotokurs på Venabygdsfjellet, og få teknisk innføring i kamerafunksjoner og praktisk fotografering ute i fjellet. Opplev fantastisk natur i et skifte mellom to årstider.
Les mer »
Workshop Nordlys AltaFotografering - Landskap
Når: 21.10 - 25.10
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%! Nytt i år er båttur med fuglefotografering på Altafjorden!
Les mer »
Sted: Panama
Når: 06.12 - 19.12
Bli med på et foto eventyr i eksotisk regnskog!
Les mer »
Sted: California - Nevada - Utah
Når: 26.01.21 - 09.02.21
La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu