Hva Skjer-Kalenderen gir en oversikt over alle kurs/konkurranser/workshops/utstillinger som er rapportert inn til foto.no. Foto.no gir nå tilgang til de som arrangerer kurs/workshops eller driver utstillingslokaler å publisere selv rett til denne oversikten. Kontakt redaksjonen på desk@foto.no for å finne ut mer.
Vinter på Vestlandet 2022Fotografering - Landskap
Når: 15.02.22 - 20.02.22
Opplev den vakre og heftige vinteren på Vestlandet med kamera! Gjennom en 6 dager lang workshop får du en sammenhengende rekke av muligheter til å fotografere fjord, fjell og kulturminner sammen med andre fotointeresserte. Workshopen er en rundreise som har hovedvekt på Sogn og Hardanger. Du får oppleve steder som Flåm, Borgund stavkirke, Lærdalsøyri, Vøringsfossen og Finse i vinterdrakt. [15.–20. februar 2022]
Les mer »
Nordlyfotoworkshop i LofotenFotografering - Landskap
Når: 04.01.22 - 09.01.22
Nordlys, mørketid og magisk kystlandskap! Kunne du tenke deg å bli med på en workshop hvor du lærer å fange dette med kamera? Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til en intensiv vinterworkshop i Lofoten hvor han deler av sine kunnskaper innen fotografering og redigering. [Ballstad i Lofoten, 4.–9. januar 2022.]
Les mer »
Grunnkurs i Lightroom ClassicBildebehandling - LightRoom
Når: 26.11 - 28.11
Kurs i Adobe Lightroom Classic - Tønsberg: Mange som driver aktivt med foto opplever utfordringene med et stadig økende antall bilder som skal arkiveres og redigeres. Lightroom Classic er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 26.–28. november 2021.]
Les mer »
Workshop i portrettfotograferingFotografering - Portrettfoto
Når: 29.10 - 31.10
Denne portrettfotoworkshopen passer for deg som har lyst til å lære noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs og innendørs. Kurset går over en kveld og to dager. Du får veiledning underveis samt tilbakemelding på bildene du tar. [Tønsberg 29.–31. oktober 2021.]
Les mer »
Hvaler Black & White Workshop 2021Fotografering - Landskap
Når: 30.09 - 03.10
– Bli med til det spennende kystlandskapet på Hvaler – og bruk 4 dager til fordypning og utvikling innen kunstfoto. Denne workshopen er viet landskapsfotografi og det klassiske sort/hvitt-fotografiet – skapt med digitale eller analoge verktøy etter deltakernes egne preferanser. Lær hvordan du skaper sort/hvitt-fotografi som skiller seg ut fra mengden. Vi jobber i og utenfor de klassiske tradisjoner innen landskapsfoto og dokumentarfoto og lar oss inspirere av både de store mestere og kystlandskapet på Hvaler. [Skjærhalden, 30 september–3. oktober 2021.]
Les mer »
INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSICBildebehandling - LightRoom
Når: 23.10
Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.
Les mer »
Når: 03.10 - 05.10
Vil du bli med oss til Dalen i Telemark? Eventyrhotellet fra 1894 med sine overdådig romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser skal være vår scene for portrettfotografering.
Les mer »
Bedre Bilder - helgekurs 20/11 - 21/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 20.11 - 21.11
Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 16.10 - 17.10
Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!
Les mer »
Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre starter 2/11Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 02.11 - 16.11
- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.
Les mer »
Grunnkurs Foto med Terje Skåre starter 29/9Fotografering - Generell fotografering
Sted: Oslo
Når: 29.09 - 10.11
Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.
Les mer »
Sted: Oslo
Når: 11.10
Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.
Les mer »
Venezia - reise og gateliv fotograferingFotografering - Generell fotografering
Sted: Venezia
Når: 30.09 - 04.10
Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like eventyrlig fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera. Dobbeltvaksinerte nordmenn med vaksinepass kan nå reise uhindret til Italia. Kurset arrangeres med alle forbehold og mulig forandring om reiserådene forandres den neste måneden.
Les mer »
Sted: Panama i Mellom Amerika
Når: 14.11 - 27.11
Bli med på et foto eventyr til et land med en fantastisk og unik natur. På denne turen kan du fotografere eksotiske fugler og et fantastisk dyreliv. Bakteppet for dette er en rik og frodig natur med regnskoger, fjell, våtmarker, skyskoger, fosser, elver, vann, og ørken.
Les mer »
Åpne uskalert versjon i eget vindu