Sofia03
Utstyr
  • Olympus E-400
  • Olympus
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker0.8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1112648} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erlend S.
Fint bilde, men jeg synes lyset er for hardt. Stor lysflate i stedet for punktlys ville jeg foretrukket her. en duk mellom jenta og lyset hadde gjort en jobb.
Roar B.
Min reaksjon var at fokus gikk mot beina, kanskje tatt med hele foten forresten. Men mest pga av den hårete leggen som for meg ble en slags stille protest mot alt dette " perfekte", glamorøse som oftest preger slike portretter. Om det var tilsiktet eller ei, jeg likte det.
Roar K.
Kraftig lys er nevnt.
Om du ikke har allt det proffe lysutstyret som aktfotografer har så forsøk å finne plassert der du får plassert modellen slik at deler av kroppen faller i skygger mens annet befinner seg i lyset.
Krever nok litt prøving og feiling før du finner din stil.
Jeg driver ikke med denne type foto, men har en viss sans når jeg tar f.eks portrett ute at deler av ansiktet havner i skyggen.
Her blir det vel mer nakenportrett enn akt slik man tenker seg det fotografisk.
B
Mye kan også gjøres i etterarbeidet.Jeg lager stort sett mine bilder i etterarbeidet selv om jeg jo har ting i bakhodet når jeg eksponerer også.

Roar
Birna R.
Modellen ser anspent ut og har det ikke helt bekvemt. Det setter preg på resultatet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu