Hjemmekontor i coronaens tid
Skulle bare teste LED-lampen på hud
Bildet inngår i albumet Fotostudio - Kjøpte lys for hjemmestudio i mars 2018, etter å ha drømt om det lenge. :)
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D500
  • 105.0 mm f/1.4
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
jon b.
Sprekt gjort på et selvportrett. Positur bra, bortsett fra hånden som virker som den er i en umotivert bevegelse. Lyset på tekstiler og hud funker fint selvom det virker som det er en blender forskjell på ansiktet og overkropp. Muligens kjørt lampa litt høyere opp. Pirk: ville beskåret litt i toppen. Men fint portrett flott modell.
Mvh.
Jon
Roar B.
Tydeligvis svært økende interesse for Led-lamper i løpet av dagen. Men desto mindre av kommentarer. Hva sånt skyldes er neimen ikke godt å si. Men et flott portrett, det var det !
Kristin B.
Tusen takk for tilbakemelding. Var veldig spent, dette var jo langt utenfor komfortsonen. En slik galskap som kan ramme oss i koronaisolasjon. :D

Godt poeng med lyssetting. Brukte en Lupo-lampe med diffusor, som jeg satte sidelengs foran og litt til høyre for meg, og vippet den litt skrått nedover. Den pekte rett frem, for jeg ville ha en slags randsonelys.

Jeg så at det ikke ble så lyst øverst, og skjønte aldri hvorfor. Lampen var vel en halvmeter lenger opp enn mitt hode. Kan det være fordi brystet kommer nærmere lyset, tro? Den sto såpass nær at den lille forskjellen i avstand kanskje kan ha hatt noe å si.
(http://www.lupo.it/en/video/superpanel)
Roar K.
Flott selvportrett.
Nå er jo ikke jeg noen spesialist på portrett, men jeg synes lyssettingen funker bra.
Bildet fremstår helt naturlig.
God dobbeltjobb som modell og fotograf.
Skulle jeg endre noe så måtte det være litt mindre luft over hodet.

Roar
Knut N.
Passende "arbeidsantrekk" for hjemmekontor dette, enig med Roar om kutt oppe. Hva med en V2 med kutt så hele hånda blir borte også? Fargeversjon? Bare en tanke ..;o)
Kristin B.
Takk for tilbakemeldinger, og hånden må være der. Dette skulle jo ikke være et nude-portrett, men en kommentar til den måten å avbilde kvinner på. Hånden skal indikere at jeg jobber, og IKKE spiller på den evinnelige sexen. Derfor ansiktsuttrykket og det som står igjen av bekledning. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu