• Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2021-07-30 12:24:14
  Versjon #2
Fotograf
Utstyr
 • -
 • -
 • Blender-
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriDiverse
 • Lastet opp
 • Visninger104
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1137693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Øyvind B.
Flott og se bidrag fra deg igjen Jon!
Jeg opplever bildet sensuelt tvetydig.
Den bak i snever skarp fokus kontrast til den ubesvarte men klare linken til den sløret der fremme.
Samhørig i utakt.
Ja sensuelt og spennende varmt.
Stopper der før tolkningen biter meg selv i kneet.
Egentlig trekt meg ut litt her inne men denne måtte jeg få med meg. Flott igjen Jon!
Mvh Øyvind
Geir F.
Et meget godt bilde, Jon. Godt komponert. Her er det rom for assosiasjoner. «En sløret fasade; -What’s behind?». Et høyaktuelt scenario. Her er det sikkert rom for en rekke andre tolkninger. Et bilde en stopper opp ved. Kommenterer dessverre lite slik Bildekritikken har blitt, men dette bildet fortjente en kommentar.
G
jon b.
Fett! Løst på en måte som kanskje ingen andre hadde gjort. Men så fint. Man fornemmer god stemning i dette bilde som i sin kledelige sort/hvitt og frekke komposisjon fungerer så godt.
Jon
Avsluttet .
Sensuelt vakkert der den skarpe bak får oppmerksomhet, men samtidig får også den fremre kvinnen oppmerksomhet grunnet lyset som treffer ansiktet. En fin kobling mellom de to som du får fint frem. Den uklare hånden som ligger over brøstet var en fin men samtidig veldig viktig detalj i bildet, kanskje den viktigste i mine øyne, slik jeg leser/føler det. Flott utført Jon, likte dette godt.
Jon S.
Tusen takk skal dere ha.
Øyvind B: Fascinerende lesing. "Samhørig i utakt", den var bra.
Geir F: Du satte meg på sporet til en annen tanke jeg ikke hadde tenkt.
Jon B: Fint du fornemmer god stemning og at du liker utenom komp.
Christer M: Det stemmer, hånden er der. Godt observert!
Litt om bildet: Tatt av mine døtre i et øyeblikk de stod og pratet alvorlig sammen, (ofte berøring involvert), og ikke ante min snikfotografering, (lydløs, elektronisk). Bildet er klarert av begge til utleggelse. Mvh Jon
Jostein S.
Hei
Et motiv en kan reflektere over
Jon S.
Tusen takk Jostein. Mvh Jon
Gunnar F.
S/h for de kresne - her med god utnyttelse av nyansene i mørke og lyse valører samt fokus. Gode relasjoner en forutsetning for et godt resultat i et "øyeblikk" som dette. Christer berører noe som forsterker inntrykket med "den uklare hånden".
Litt forstyrrende elementer i toppen til høyre - muligens et lite kutt for et renere utsnitt og bedre overgang i gråvalørene.
Mvh Gunnar
Pål M. S.
Veldig kult, kreativt og annerledes portrett. Sensuelt er nevnt, men også fin stemning må nevnes. Kledelig S/Hv. Sjukt inspirerende!
Jon S.
Tusen takk Gunnar og Pål M.
Gunnar: Takk for konstruktivt innspill. Ser hva du mener og tenkte det samme angående høyre hjørne. Prøvde et kutt i topp før utlegg, men det gikk på bekostning av den mørke avslutning i hår front. Valgte heller elementet som er takhjørnet i et lite rom. Mvh Jon
Keshav N.
Flott situsjonsbilde.
mvh Keshav
Jon S.
Tusen takk Keshav. Mvh Jon
Sookie Sirene H.
Herlig! V2 for meg..
Jon S.
Tusen takk Sookie. Mvh Jon
Avsluttet .
Tittet innom og så en ny versjon. Må si jeg liker originalen best. Synes takflata hører med og det blir en mere helhet (romfølelse). Den fremre kvinnen kom også høyt i bildet, synes jeg.
Geir F.
Absolutt original. Helt enig med Christer. Versjon 2 mangler romfølelse og virker trangt oppe.
G
Jon S.
Hei Christer og Geir. Går for original jeg også. Smak og behag. Takk for deres engasjement. Mvh Jon
Gunnar F.
Min hovedhensikt med litt konstruktiv, teknisk bildekritikk her der jeg uttrykte et mulig alternativ, var å teste hvordan en meget god fotograf reagerer. Jeg fikk ved dette bekreftet Jons gode egenskaper utover det å være en god fotograf, noe jeg også har lagt merke til tidligere. Ellers minner jeg om "Norges største og viktigste møtested for fotografi" i år forhåpentligvis i tiden 27.-31. oktober. Jeg benytter som dere skjønner enhver anledning til å markedsføre min hjemby, som jeg er så glad i. Dette er ikke noe forsøk på å innynde seg, så du trenger ikke svare/kommentere - bare en liten selvstudie fra en gammel mann der erfaring er eneste jeg har å skryte av i dag. Jeg skal nøye meg med denne lange kommentaren i dag.
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu