Bondhusvatnet
Fra juni 2020. Et kjent motiv som går igjen i sosiale medier. Et vanskelig sted å få store variasjoner på motiver. Dette er et Panorama satt sammen av 7 bilder i Photoshop med siste redigering i Lightroom
 • Versjoner:
 • Versjon #1
  Original
 • Lagt inn: 2021-08-16 16:09:37
  Versjon #2
 • Lagt inn: 2021-08-16 16:10:18
  Versjon #3
Utstyr
 • NIKON D7000
 • 10.0-20.0 mm f/4.0-5.6
 • Brennvidde10.0mm
 • Blenderf/11
 • Lukker1/500s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1138427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Keshav N.
Stilig landskapsbilde. Postkortmaterale.
mvh Keshav
Gunnar F.
Enig med Keshav!
Morten Krogvold fortalte om den gang han i yngre år jobbet hos Carl Normann. Norges mest kjente postkortfotograf, ved en anledning under fotofestivalen i min hjemby. "Husk fargene" ble poengtert av Normann før han drog ut på turne' - dette på Krogvolds alltid respektfulle måte - vi elsker den mannen i Kristiansund. Uten han hadde vi ikke hatt Norges største og beste fotofestival.
Litt digresjon i forbindelse med ditt flotte bilde :-)
Mvh Gunnar
Olaf M.
Kjempeflott malerisk landskapsbilde. Fotografen kan sine ting og utstyret er tydeligvis i toppsjiktet, men dette er jo gammelt nytt for oss som følger med på hva Hans Jørgen legger ut av bilder
Olaf
Per L.
Et nydelig stykke Norge, gjengitt slik jeg liker det! Teknisk upåklagelig bilde med flotte speilinger og tiltalende, naturlige farger! Mvh Per
Hans Jørgen L.
Takk for kommentarer, Keshav, Gunnar, Olaf og Per
:-)
Gunnar: En flott digresjon. Har selv kjørt Hr. Krogvold tre-fire ganger hjem til Bøler i de årene jeg kjørte drosje i Oslo. Det ble da litt prat om foto. :-)
Roar K.
Flott natur.
Min vane tro er jeg alltid ute etter andre løsninger ved hjelp av beskjæringer selv om jeg vet at author langt fra alltid er enig.
Det er jo slikt fotosidene egentlig er til. Men det har dessverre blitt mer og mer at folk bare legger ut skrytebildene sine og forventer å få trynebok-likes som man ikke lærer noe av.
Her tenker jeg et på et par cm kutt nede og en drøy cm oppe i kanskje en V2 med linjer som øker spenningen ytterligere.
Scroll gjerne ned og opp for å sjekke om det har noe for seg?

Roar
Hans Jørgen L.
Takker, Roar :-)
Lagt ut to cropp versjoner. Selv mener jeg versjon 3 er den beste da den har med seg det jeg mest ville ha frem, kjettingen som holder båten samt fargen i vannet og at men ser steinene nede i vannet foran båten. Og croppet bort endel på venstre side.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu