Hvorfor?
Hvorfor skal jeg sitten der du har tenkt, når det er så mye bedre på mammas fang, eller pappas arm skulle en tro denne piken tenkte. Barn er en utfordring og en glede, og enkelte ganger så bare vil de ikje. Bildet er tatt ute en fin dag i sommer hvor lyset strålte fra en skyfri himmel innimellom.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon ED, AF-S nikkor 24-85
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom R.

Et flott barne bilde som forteller mye. Vist hun hadde sett rett inn i kameraet og at du hadde sørget for litt mere luft i underkant av bilde, så hadde dette vert .................................

Tom:)
Nils B.

Joda Tom når det gjelder luften så lar det seg lett ordne på i på og her er jeg enig. Men barnet ville ikke se på meg denne dagen tross at mamma og pappa gjorde så godt de kunne rett bak, ved siden av og nedenfor fotografen, men ja jeg er enig i at hun godt kunne kasta et bitte bitte lite blikk opp mot meg.
Inger-Lise S.

Et nydelig barneportrett. Fint om hun hadde sett på deg, men jeg syns ikke det er nødvendig at modellen alltid ser på fotografen . Håper det ikke er en fast regel...
Behagelige farger, både hudtoner og ellers i bildet.

Mvh Inger-Lise
Stine J.

Et herlig barneportrett. Flott lys og fine fargetoner. Synes det er greit at hun ikke ser på fotografen i dette tilfelle. Er litt usikker på det som er under skoen, er det bevegelse eller noe annet? Personlig fikk jeg ikke det helt til å stemme inn med resten av bildet dessverre. Men absolutt et flott bilde. :-)
mvh Stine
Stig S.

Litt motstrøms her, Nils; føler at det blir litt for mye ovenfra og ned, noe som sammen med manglende blikkontakt gir en distanse til barnet som ikke kler denne typen barnebilder..... Så er der en rosa ''klatt'' (hårspenne?) på h side av hodet som bør fjernes. Rent teknisk er dette selvsagt bra, men uttrykksmessig når det ikke helt opp denne gangen. Utfordrende og uforutsigbart å ta barnebilder ;-))

--stig--
monica p.

Hallo Nils
Tja......
Irriterer meg veldig over den mørke flekken og skoen, når det er et så ''rent'' bilde som det er ville jeg nok fjernet dette, men det er mulig det bare er meg.
Skulle også likt et litt lavere standpunkt, men lyset synes jeg du har taklet bra.
Mvh Monica:o)
Kay R.

Fint fanga utrykk i et bilde med gode toner. Bildet fremstår skarpt og klart.
Sliter med barneportrett sjøl og vet kor vanskelig det kan være. Dine resultat av slike motiv e nok litt vassere enn mine.

MVH Kay:-)
Anniken S.

Øyekontakt er en fin ting, men slettes ingen nødvendighet.
Liker lys-settingen, men jeg er litt usikker på den skyggen under skoen hennes.... ellers veldig delikat lys.
Barn er ingen enkel sak å fotografere. Man må love gull og grønne skoger for å få de til å sitte stille. Mor & Far må joddle og fotografen må jobbe baken av seg. Fasinerende kategori og man ender alltid opp med et spennende resultat, akuratt slik som her.
Vibeke P.

Hei Nils

Teknisk er dette bra, der takler du det meste...

Men synes ellers at bildet desverre faller igjennom....
Søt jente og alt det, men her synes jeg det er endel som godt kunne vært anderledes.

For det første, så er noe av det skjønneste på små barn - nakne føtter - ta av skoene!

Sitter hun på reflektoren? artig.. men synes nok at det blir altfor ''død'' bakgrunn til å være utebilde.

Jeg hadde ønsket et mye lavere standpunkt, for å bedre kontakten til barnet. At du ikke har øyekontakt betyr lite synes jeg - valg av kamerastandpunkt betyr mer.

Hårklemmen er nevnt, men det blir en smakssak slik jeg ser det, men det hadde nok vært finere med enten hele eller ingen...

det ble mye på en gang her, men håper du ikke tar det ille opp...

Vibeke : )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu