Storfjorden .
Beklager utbrent himmel atter engang.
Utstyr
  • canon power shot pro 1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inge S.

Hei.
Pent dette Bjørn. Flott utsikt og fin siluett av den døde buska.
Ville kanskje fjernet greinene som stikker frem på høyre side.

Mvh Inge
Helge A.

Bra komponert motiv, med fin dybde og effekt av det tørre treet. Synes egentlig ikke den lyse himmelen trekker så mye ned. Her blir det mer fokus på turkameraten (?) , som skaper liv i bildet.
Er enig i at buska opp til høyre kunne vært klonet bort

Helge
Steinulf L.

Himmelen er vel ikke utbrent,den er grå. Slik er det jo ofte. Nasjonalromantikk til tusen. fordi himmelen ellers er så 'kjedelig', kan greina oppe til høyre godt være der.
Per Ove H.

Fin dybde i bildet og fargerik og frodig (og våt?) forgrunn. Jeg skal ikke uttale meg om det tekniskt når det gjelder himmelen, men en overskyet himmel og en anelse av fugtig vegetasjon i forgrunnen gir bildet karakter.

Mvh
POH
Bjorn F.

Takk for komentarene. greina i høyre bildekant tok jeg bevist med for å gi litt kontrast til den grå himmelen.
Hilsen Bjørn
Avsluttet .

Oi oi, dette var storslått. Mektig godt bilde. Kan det bli bedre, nei.

Et herlig dekorativt naturbilde som inneholder detaljer du skal lete lenge etter. Så flott at du fikk geita med på jobben. Og det døde flotte treet på venstresiden, nei dette var imponerende og svimlende flott.
En herlig utsikt utover fjorden som har høye fjell på begge sider. Klart at greinene øverst høyre skal være med, og himmelen er akkurat slik vi kjenner den ihvertfall her på Vestlandet ca 300 dager i året.

Et kjempebilde.

mvh arild
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde med flott komposisjon. Det gjorde seg godt med geita i den bratte skråningen,trærne også. Fin røsslyng. Det er langt ned der..
Et klart bilde med gode farger.

Inger-Lise
Johan G.

Du bor i postkort land du. Dette var fint, du kan alltids sette inn en himmel fra et anna bilde, så sitter alt som det skal. Det er kanskje overskya her eller ? Tror også at kontrasten kan økes litt hvis du setter inn en kunstig himmel, ettersom farvene virker litt tamme (kanskje derfor jeg tror det er overskya).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu