Garn på ripa
Bildet inngår i albumet Malta - Et fargerikt land sør for Italia. Kjent for sine fiskebåter, sitt klima, sin historie og sin kultur.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_212145} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Alexander H.
nydelige farger! likte dette bilde, spessielt fargebruken..

- Alex
Oddvar B.
Tydeligvis ingen norsk færing nei.
Flotte farger er nevnt, skyggene på båtsiden (fra et eller annet) trekker noe ned.
Steinulf L.
Enkel og fin reiseskildring.
Inger Anne Maritsdotter V.
Stilig bilde med flotte farger, virkelig interessante og artige detaljer,
håper du tok flere bilder for vannspeilingen av fargene har et veldig potensiale i seg.

Inger Anne
aase r.
Hærlig fargerikt. Effekten i vannspeilet trekker opp.

God eksponering, godt utsnitt.

MVH Aase
Anne-Lise S.
Takk for kommentarene. Fargene er ekte. Luzziene (fiskerbåtene) var malt i slike farger. Av og til kom man over en der fargene var avflekka og tæret av vær, sjø og vind. Spennende motiv det også!

Ja, enig i speilinga. Den gir spennende effekter!

Anne-Lise
Ivar B.
Herlig fargebruk og linjer i dette bildet. Den mørke skyggen oppe i båten trekker litt oppmerksomhet, personlig ville jeg nokk foretatt et kutt nedenfor båtripen. Tror også det gir litt mer spenning i bildet ved at betrakteren måtte tenke litt mer. Likevel et flott bilde dette. Mvh Ivar.
John H.
Hei Anne-lise.
Nydelige farger fra et fargerikt folk. Litt mere ''Rocka'' båtene syd for oss. Håper du har flere bilder av dette motivet. Kunne tenkt meg et større utsnitt og fått med den flotte speilinga i vatnet.
John
Anne-Lise S.
Dette bildet er tatt akkurat slik du ser det her. Har ikke flere versjoner med videre utsnitt. Har lagt inn to bilder til med tett utsnitt av disse luzzuene. Takk for kommentaren. Er enig med deg i speilinga, og ærlig talt så tenkte jeg faktisk ikke over den da jeg var på Malta. Da tenkte jeg på å få frem linjer og farger, og i enkelte bilder det gjennomsiktige og klare vannet, fiskegarn, and you name it... Skulle vært der igjen også, akkurat som jeg skulle vært i Roma igjen, og i... Må visst bare begynne å reise oftere! Reisebilder er utrolig herlige å ta! Bare så synd at det er langt å reise tilbake igjen når man i etterkant ser noe man burde prøvd ut ved et motiv som man ikke så der og da... :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu