:-) - :-/ - :-(
Tror jeg har blitt bitt av vannbasillen:-)
Lurer på om man kan få varige skader
av slike bitt....
Utstyr
  • Canon 350
  • Tamron 18-200 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_241871} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bjørg S.

Vann på hjernen er slett ikke dumt det når du kommer opp med så bra motiver. Synes isen her ligner på en laks, se kjeften mot høyre.
Kanskje en frossen laks. hehe.
Stilig var det iallefall.

Bjørg :-)
Avsluttet .

Ja tror nok at du kan få varige skader,men ikke sikkert det er bare negativt:-)
Bildet er iallefall veldig fint og jeg liker det godt.
Så du kan bare være bitt av den basillen ei stund til:-)
Hilsen Tone!
Inger-Lise S.

Jeg mener å forstå tittelen din ;-)
Bildet er teknisk godt, har fine farger. Vannet har bra sløring. Vet ikke om det er skallen til en hest eller et annet dyr jeg ser...
Vannbilder er bare sundt ;-)

Inger-Lise
Odd E. k.

Hei Inge!

Et flott bilde fra bekken. Fint med de rødlige fargene på steinen som ligger fint i bildefeltet. Isformasjonene på steinen i bakgrunnen gir en fin stemning der frosten fortsatt er tilstede. Rolige vage sløringer noe som gir en fin ro i bildet. Stemniingsfullt Inge!

Mvh

Odd E.
Monika Frisvold V.

Hei inge
Det er ikke farlig....
Men du har tatt bilder av noe skummelt...
Ser du at det er to dyr på steinen? Under er jeg ikke sikker på hva, men krokodillen ligger over bytet sitt..... å basillen ''isgal'' går over når telen forsvinner.....:)
Jeg liker bildet og de har fine farger, god komp og ikke minst nydelig sløring..
mvh monika
Inge S.

Hei.
Takker så mye til dere:-)

Mvh Inge
Erik J.

Jeg tror ikke det er farlig når vannet er så kaldt. Ellers ville jeg vært mer redd for å bli bitt av gjedda i dette tilfellet! Artig isformasjon som gir rom for assosiasjoner!
Bergliot E.

Ei forfrossen skillpadde var det første jeg tenkte på da jeg åpnet bildet ditt. Men med litt nærmere studering kan det og ligne på øvre del av hodet på en dyr med grønske over øyet. Flott bilde med fine klare farger og sløret vann.

Bergliot:)
Anne-Lise S.

Ser ei gjedde her jeg, med åpen kjeft til høyre og med spisse tenner. Flott sett.

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei Inge og velkommen tilbake:)
Jeg klarte ikke å holde meg lenger hehe. Nei, hær på jæren e de pølsa me alt som jelle. Greit, bare ha det svette osten din du.

Fra spøk til revolver: Dette er jo ganske ordinært. Så langt som du er kommet i prossesen forventes det så bra bilder i fra det. Teknikken sitter. Og et fint motiv med artige formasjoner på stenene. En hatt av is funker bra her.

Du er dyktig blitt. Men husk, de e bere me ei me alt en en svette gauda.

mvh arild
Torbjørn K.

Dette synes jeg ble riktig bra. Flotte fargetoner og bra skarphet.

Torbjørn
Marit O.

Nok et fint og detaljert vann bilde fra deg, flotte fargetoner artig med tennene her som ser ut som krokodille tennene flott sett :)
Mvh Marit
Fredrik E.

Hei Inge.
Jasså du har vannbassillen, beklager, tror ikke det finnes noen kur mot den. Det er en ikke ukjent basille, får den med jevne mellomrom jeg og. Noe 50 slørvann/stein bilder jeg fikk på samvittigheten i helga tilsier. Skal dog prøve og ikke legge ut alle:)
Når det gjelder bildet ditt så likte jeg rustfargen på den nærmeste steinen og kontrastene i forhold til isen. Har du bilde av kun den rødsteinen og? Da hadde uttrykket blitt mye renere og enklere, men det er jo ikke alltid det er best heller, litt situasjonsbetinget dette her. Regner ellers med flere vannbilder fra denne kanten her, om du ikke har en reseptfri kur under opprulling :)
Fredrik
Eva Marie P.

Det var et herlig vannbilde. Flott med mye is på den ene steinen og lite på den andre. Skaper en fin komposisjon. Sløringen av vannet og farvene i bildet er myke og fine. Det er kunst dette.
-epl
Inge S.

Hei.
Takker så meget til dere siste også og til Fredrik så må jeg skuffe deg hva anngår den røde steinen. De satt altfor tett sammen til at det ble bare
et steinmotiv. Og det kommer sikkert mer bare vi blir kvitt litt
snø og is:-)

Mvh Inge
kåre l.

Vet ikke hvordan jeg har oversett dette, men her kommer nu en komentar, litt sent kanskje, men lell :-)
Varige skader... Svømmehud mellom tærne kanskje?
Liker komposisjonen her. Fin farge på den røde steinen. Var litt usikker på isfargen på den andre steinen, men har kommet til at det må være mose el som skinner igjennom. Og da har jo den fargen 'sin rett'.
Her har du også truffet med skarpheten og etterbehandlingen.
Bra jobba :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu