forunderlige reise
Innimellom russeavisproduksjon, prøvepugging, nynorskstil, naturfagoppgaver, tentamenforberedelse og mediaprosjekt slenger jeg ut et blått bilde hvor skarpheten desverre ligger litt feil ifølge egne følelser.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Tamron 90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252185} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Monika Frisvold V.

Hei
Travel dame må man si :)
men dine følelser på feil fokus går rett hjem hos meg...
nydelig bilde i flotte blåtoner... Dette er drømmenes...
Lykke til i en travel tid..fotografere det kan du...dine bilder er meget severdige ....
mvh monika
Avsluttet .

Hei du travle jente:-)
Håper det går bra med alle prosjektene dine:-)
Men til bildet:Må nok si meg enig med deg selv her,jeg sliter litt med å finne roen.
Men så liker jeg fargetonene og det litt drømmende utrykket:-)
Men som sagt,dette var litt sånn bob bob.Liker det og sliter allikevel litt med roen i det.
Hilsen Tone!
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette bildet var nydeleg i full skjerm;-)
Svein B.

Hei Ingebjørg. Det er alltid spennende å se disse nærbildene dine- men denne gangen får jeg egentlig ikke så mye ut av bildet ditt. Jeg får assosiasjoner om høye mørke skyer, og ett eller annet- men det stopper liksom der. Jeg skal gi det noe tid, det fortjener- og krever- bildene dine, og endrer jeg synet så sier jeg i fra. Ellers lykke til med alle andre travle sysler også.

Mvh
Svein B
Inge S.

Hei.
Liker utsnittet og formatet men ikke fokuspunktet. Ville muligens
senket det en 2-3 cm til det litt mørkere partiet hvor blikket
naturlig faller.
Ellers fine fargetoner.

Mvh Inge
Fred S.

Ikke verst å bare ''slenge ut'' noe så vakkert. For visst liker jeg dette, og at skarpheten ligger på feil sted klarer ikke jeg å se med upussete briller.
Du har blitt spesialist på slike bilder; har kikket på utstillingen din i Haagensen-vinduet, og bildene dine gjør seg jaggu bra i glass og ramme ! Har også fått begistrete tilbakemeldinger fra seansen din i fotoklubben i Namsos (...og vet du var i Grong også)
Ikke la russetida gå utover kreativiteten; pass på at du ikke får sigarettsneip i øyet igjen, ikke gi deg i kast med de mest ekstreme knutereglene, og husk at du skal ha igjen litt energi til eksamen....

vh fred
Tor Eirik P.

Liker veldig godt bildene dine, og synes dette og var fint, men har litt samme ''problem'' som SB... er mye med bildet jeg liker, men kommer ikke helt i mål hos meg denne gang. + for fine og ''harmoniske'' farger.

Ha ei flott russetid!! :o)

Mvh Tor Eirik
Anne-Lise S.

Enig med Inger Anne her! Har du ikke åpnet det i fullskjerm, bør du gjøre det!

Anne-Lise
Torbjørn K.

Hehe, mai er en slitsom tid for studenter og skole-elver :-) Du får ha lykke til, men du må passe på å ta den noen pauser og finne frem kameraet innimellom. Jeg synes dette bildet ble veldig spennende. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg liker godt fargene og lyset. Du overrasker også litt med selve motivet, som er litt annerledes enn det du pleier å vise. Her har du en større flate av interesse i stedet for et enkelt punkt å fokusere på. Det ser ut til å være et bilde av is eller såpevann av noe slag?

Torbjørn
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg tror faktisk at jeg måtte gi bildet enda mer tid selv. -Jeg har likt det veldig godt siden jeg lå på isen og tok det i vinter. -I fare for å falle ut i elva.. Men det var ikke mye som skulle til; jeg ser at om skarpheten hadde ligget nede i hjørnet, så kunne det ha blitt for voldsomt, og mistet mye av uttrykket. Jeg er glad det ble slik.

Svein- Det er fint at du forteller om dine assosiasjoner. -Det er veldig interessant å lese, selv om bildet ikke treffer deg.

Inge - et kutt i toppen var noe jeg også spekulerte på under bearbeiding. Jeg ville ha litt luft der, men jeg ser at det absolutt går an å skjære litt (om jeg gjør det, er en anen sak)

Fred - Tusen takk for komplimenter. -Det er veldig godt (og viktig) å høre at det jeg gjør også fungerer for andre enn meg. Å stå å snakke om bildene mine foran flere mennesker kan jeg se på som en øvelse til eksamen, og det er slettes ikke så dumt i disse tider. Jeg skal ikke ta helt av i russetiden (nåja..). Skal jeg fungere, må jeg hjem og ut med Tamron iallefall én gang.. Etter en tur ut på byen i går (fristelsen ble for stor..), har jeg blitt forkjølet, og jeg får håpe at det ikke bygger seg opp. Jaja, du har vel vært russ du også.


-Ingebjørg
Jan Frode A.

Et spennende bilde med veldig gode former og farger. Liker måten du fokuserer motivet på, sammen med farger og utsnitt. At fokus- og interessepunktet ligger helt mot nedrekanten i et bilde med såpass høyde i formatet, gjør egentlig helheten enda mere spennende. Keativt, og godt framført.

mvh Jan Frode
Espen A. I.




Nydelig bilde dette Ingebjørg, svært lekkert gjennomført. Jeg liker komposisjonen, disse bildene dine som denne her kler helt klart best høydeformatet.

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu