Sletteland

Bildet inngår i albumet Santiago de Compostela - Jeg vandret pilgrimsruta fra Roncevalles til Santiago de Compostela i sommer. Noen minner derfra.
Utstyr
  • nIKON d200
  • nIKKOR 18-70
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Atle Q.
Likte dette jeg. Fint format og fine gråtoner...
jeg tror faktisk bildet hadde vært ennå bedre uten den mørke skogen til høyre.
mvh Atle
Tommy N.
Tomt. stille og dødsens øde stemning. Veldig midtstilt, men det som redder komposisjonen fra å bli for midtstilt er den treklynga der fremme til høyre for veien. Gråtonene er fine. Men jeg skulle nok gjerne ha tenkt meg et element til; enten det da var menneske, dyr eller maskin.
Erik J.
Stilig, jeg syns midtstillingen fungerer, takket være treklyngen til høyre og skyene som drar mot venstre. Fin linjeføring og elegant format!
Stig Børre E.
Syns dette er veldig tiltalende på alle måter. Veien inn i evigheten, liker at den er tom. Et av bildets største styrker er komposisjonen, midtstilling er et meget godt valg, symmetrien får noen små brudd som gjør at bildet ikke oppfattes som statisk. Tonene er mdit i blink på min skjerm.

Mye ros her - men det er velfortjent.

StigB
Anne Lene B.
Hei Nina
Stillhetens skjønnhet!
Komposisjonsmessig en innertier hvor blikket føres innover og innover på samme måte som reisen du har foretatt i ditt indre landskap. Lekre toner og skyens linje er et stort pluss! Jeg gleder meg til å se mer!

Hilsen Anne Lene
Geir B.
Det sterke med dette bilde er den flotte, bevisste komposisjonen der en litt mer dramatisk himmel ( det er kanskje mer å hente i orginalopptaket ) ville hevet det visuelle inntrykket/ uttrykket ennå et hakk.

mvh
Geir
Steinulf L.
et bilde som kanskje illustrerer at veien var lang og noen ganger dyster.. Fin stemningsrapport.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu