Dødens venterom
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
J M P.

trange lange tomme ganger.. die young.
Olav N.

......nå ja - sett at hun er på vei for å dele en flaske rødvin med Hansemann på 83 lengre nede i korridoren... nyt det så lenge det varer!
lars morgan k.

Syntes ikke eksponeringen er særlig god, kan nok ha vært tilsiktet og som et ledd av prosessen i å fremskaffe sjel til bildet. Det jeg mener er at hun går mot lyset, lysere tider? eller lyset i enden av tunellen, symbol på overlevelsestrang etc etc. Jeg syntes ikke det er noe særlig fint på dette bildet. Komposisjonen er fin og lyset har den fordelen at motivet (damen) kommer i fin silhuett, ville nok selv brukt litt blitz for å få frem mer struktur i klær og lavere deler av bildet. Selv velger jeg å satse på rødvinsteorien, den passer med mine håp for fremtiden.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Aleksander J.

Hehe... litt i overkant sosialpornografisk kanskje...
Rødvin? Neppe. Jeg tipper gravøl.

Men for all del; bildet er bra det altså.
Geir Joar H.

Lys i tunnelen? For dramtisk tittel, synes jeg!
A S.

Dødens venterom? Skummelt... Vel, bortsett fra en smule dramatisk overskrift, så synes jeg bildet var ok. Klart vi har sett dette tusen ganger før; dette er nemlig en real dose klisjè. Men ok, la gå. Eksponeringen synes jeg var grei. Klart at lyset i bakgrunnen vil tolkes som fredens lys og himmelrike av bedehusfolkene, som trykker dette bildet til sitt bryst, men det kan du sikkert leve med.
Treer på terningen. Men finn på noe mer originalt enn dette Kai!
Michael C.

Ja, det er ikke bare øyne som ser, men hodet bak øyne som tenker...Jeg ble glad for Ola N's og Aleksander J's bemerkning. ;-))
Jeg lurer på noe med det tekniske: Rundt hjulene og føttene er det en slags skygge som ikke kan stamme fra lyset i gangen. Hva er dette for noe - det ser ut som om hun går på regnvåt vei. Det gjør hun da neppe - er det en slags effekt som opstår i digitaliseringen? Linoleum og en slags elektrisk, statisk utladning som disse digi-kameraeer tar med??
Kai F.

Såvidt jeg husker, var det to lyskilder på dette bildet. Lyset foran og en lyskilde i taket. Kombinasjonen av disse tror jeg skapte denne effekten.

mvh
kai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu