Sterkeste rett
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor Af-S 200 f.2 Vr
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger726
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311643} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Tor Eirik P.

Jøss... hønsehauken slutter aldri å imponere meg!! Selv mot en så overlegen (i alle fall i størrelse) motstander, så lyser det lang vei at her har ikke hauken tenkt å gi slipp på måltidet uten diskusjon!! Sjekk det blikket!! Tøffere en både toget og rambo! Ikke rart at havørna ser noe betenkt ut... tror jammen jeg hadde flydd avsted og funnet meg en fisk istedenfor om jeg var havørna! ;)
Må ha vært en flott opplevelse... hvordan gikk det videre?

Mvh Tor Eirik
Avsluttet .

Stilig fuglebilde.
Anderledes og her skjer det ting.
Flotte blikk du har fanget og fint å se.
Hilsen Tone!
Monika Frisvold V.

Dette må være ved kysten opplevelse på
''Orreleik'' et meget fortellende bilde om fuglenes
rang i matfatet.. den brer sine vinger for å skjerme maten...
å vise sin makt..
mvh monika
Terje S.

Tusen takk for kommentarer.

Tor Erik : Disse 2 har holdt til på åteplassen i hele vinter, men å få festet dem på samme bilde har byd på utfordringer. I går lykkes jeg. Her er det nok hauken som er mest dominant, men havørna jager hauken når det måtte passe. Som oftes sitter de bare en 3-4 meter fra hverandre å spiser. De har tydligvis ett avklart forhold. Har bilder der hauken angriper havørna også men det skal vises ved en senere annledning.


Terje
ketil o.

Hei!
Liker situasjonen du har fanget her. Er virkelig hauken så tøff at den jager ørna. Teknisk utmerket utført. Liker utsnitt/komp og helheten i bildet.
Terje : selvsagt står tilbudet ved lag,det er bare opp til deg/dere:)
God helg.
Mvh:
ketil
Arnold H.

Hei Terje

Flott situasjonsbilde, som tydeleg beskriv stemninga mellom dei to. Kroppspråket er tydeleg på begge. Skarpheita framhevar tøffingen i framgrunnen, og forsterkar på ein fin måte inntrykket av at han er tøffast i denne stuasjonen. Veldig bra igjen, både teknisk og komposisjon.

mvh
Arnold
Knut Børge S.

For et øyeblikk du har foreviget, helt fantastisk.

mvh KBS
Tom H.

Spennende! Bra fanget av øyeblikket som oppstod mellom dem der hauken har overtaket i matfatet. Syns at havørna ut av fokus passet bra siden det var outsideren her:)
mvh tom
Kjartan T.

He, he! For en plass du har der ved kamuflasjen din. Tror ikke det finnes noe lignende noen steder som kan gi slike bilder. Helt suveren situasjon Terje, og plutselig har du et bilde med mer nærkontakt mellom de to rovfuglene også. Da er det gull!!!
Hilda Hol E.

Hei Terje.

Flott fanget disse to rovfuglene. Fin opplysning om situasjonen dem imellom, og passende tittel.
Gleder meg til neste bilde av disse to.

mvh Hilda.
Avsluttet .

I en så fantastisk øyeblikke så ville jeg i ettertid vurdert fokus på begge fuglene og prøvd i PS og fått begge skarpe. Gratulerer
Stian H.

Her sitter en stakkar og håper at hauken finner åtet, og hva sliter du med? Jo da, få plass til havørn og hauk på samme bilde... ja ja, slik er livet:-)

Artig situasjon hvor hauken prøver å gjemme et helt rådyr! Busken i forgrunnen skjønner jeg at du ikke liker, men man kan ikke få i pose og sekk. Kan selvsagt ønske litt nærkontakt mellom de to, men du verden for et artig bilde da gitt. Flott prosjekt du har skapt der nede:-)

God helg.
Terje S.

Tusen takk for kommentarer. For oss som er opptatt av rovfugler er situasjonen unik, men har forståelse for dem som ikke har det.- For dem blir det sikkert det samme som om en stokkand ser på en kråke som spiser. Eller som en mørkhudet som ser på en hvit som spiser.


Terje
Marcus V.

Terje, nok en gang imponerer du. Ditt engasjement, din tålmodighet og det billedlige som presenteres er det bare å ta av seg hatten for.
Rolv B.

Min første tanke var at nu må Terje ha tørna som begynner å legge ut ørner så totalt ute av fokus, inntil jeg fikk scrollet blikket litt nedover, hehe! Dette var flott. Inspirerende.
Mvh Rolv B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu