La Femme
Bildet er tatt i regnskogen i Paluma like ved Townsville. North Queensland, Australia

Har hatt bildet på to utstillinger og vant Ilford Nude Award 2001 med dette bildet.
Utstyr
  • Canon Eos 3000
  • 28-80
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeIlford Pan 50
  • Nei
  • AnnetBrukte Stativ og Sync kabel når jeg tok dette bildet. Det var litt vanskelig å få tatt dette bildet siden kl var 5 om morgenen og overskyet og regn i regnskogen og å ta bilder med 50 film når det ikke er sol er ikke lett. Synes resultatet ble bra. >Brukte gradien filter 3 når jeg eksponerte bildet, bildet ble eksponert i 25 sekunder og jeg måtte brenne føttene i ca 15 sek ekstra. Jeg måtte også dodge grotten til høyre i 35 sekunder.

    Bildet var originalt scannet inn i 2400dpi, får å kunne legge inn bildet har jeg komprimert det til 72 dpi får å få så dårlig kvalitet som mulig for å unngå pirat bruk av dette bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1615
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ragnar L.

Flott bilde, likte hvordan leggene følgte formen på steinen og armene. Veldig bra!
Avsluttet .

Synes bildet er meget bra, håret forsvinner litt på skjermen min, men det er flisespikkeri, sikkert bedre på originalen. Det som jeg reagerer spesiellt positivt på er den detaljerte beskrivelsen du har tatt med, skulle ønske flere hadde gjort det samme.

Jeg lærer mye av den beskrivelsen du har lagt med, og dette er definitivt med på å høyne nivået på dotten.

Kjempebra..


Mvh

Jan P
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Lekkert :-)
Tomm H.

Slik bildet fremstår nå så er det for dårlige detaljer til å si at dette er bra. Du sier selv at du har redusert kvaliteten for å unngå pirat bruk. Så da gjenstår kun nyheten om at du fikk en pris for bildet. Gratulerer. Hadde vært gøy å sett bildet en gang. En naken kvinne på noen steiner har vi sett tusenvis av ganger. Det må jo være detaljene i bildet som er eksepsjonelle. Foreslår at du poster en nyhet til FotoNO når du har utstilling.

Du kan kanskje vurdere å legge ut en høykvalitet versjon med vannmerke el.l. Da kan du få den rosen du muligens fortjener.

Mvh
Tomm


Kent L.

kjempelekkert bilde, bortsett fra litt dårlig detaljer
June W.

Er jeg den eneste som ikke liker dette bildet?
Helt ærlig synes jeg det er ganske kjedelig og kvaliteten på min skjerm er heller dårlig.
Kroppen er så utbrent at det kan se ut som modellen har en kul på ryggen/rumpa fordi hun går i ett med bakgrunnen.
Men jeg hadde dessverre ikke synes det var noe særlig selv om det tekniske hadde vært på topp uansett.

Reidar S.

Nei June - du er ikke den eneste.

Finner ikke kompen spennende, og det er mye distraherende i bildet - altfor urolige omgivelser.

Synes også at modellens posering/stilling ikke er spesielt god, selv om leggene følger underlaget og hun ellers er ''diagonal''. Synes ikke at teknisk kvalitetsheving redder bildet. Desverre.

Mvh Reidar
Knut H.

Tuller du med oss??
Kan du forklare hvordan kan du eksponere flere deler av bildet med forskellige eksponeringer?
Alle bilder som blir brukt på nettet er jo i 72dpi, (gr. skjermoppløsning) - og man kan oppnå meget detaljrike bilder med denne oppløsningen.
Enig med Tomm H at dette bildet har svært dårlige detaljer og motivet er heller ikke veldig originalt.
Hvor/hvordan, (lysforhold/film/kamera) er kanskje for noen interessant, men for meg er det det endelige bildet som er interessant.
Min personlige kritikk av bildet, som det her fremstår, er at det er utrolig ''urolig''. En forstyrrende bakgrunn, kjedelig posering og dårlig detaljgjenngivelser. Sorry.
PS
Har søkt på ''lford Nude Award 2001''resultater, men finner ingen ting... kan noen hjelpe meg med linker til denne konkurransen, skulle gjerne sett bilder og resultatliste.
Knut H.

PS!
Tror jeg skjønner at du hadde en ''skrivefeil'' når du skriver: ''eksponering av bildet'', du mener vel: ''ved kopiering av bildet''. Da forstår jeg din ''forklaring'' bedre.
Karl Øystein L.

Takk for kritikken!

KHK. Jeg eksponerte bildet i (The enlarger) som det heter på engelsk, Med det mener jeg fortørrer/fremkallingsapparat,vet ikke hva det heter på norsk siden jeg har bodd i Australia i mange år. Jeg ekposed/eksponerte bildet i 25 sekunder, samtidig som jeg måtte bruke et papir og bevege rudnt et område for å ikke få alt for mye eksponering på det området. På et annet område så måtte jeg eksponere enda mer samtidig som jeg skjulte de andre områdene for å få mer detaljer på et bestemt område. Håper du skjønner hva jeg merer.
Karl Øystein L.

Hei KHF! Ilford Australia hadde en konkuranse som de kalte Ilford Nude Award Australia der fotostudenter fra alle universitetene i Australia kunne delta ved å sende max 3 bilder hver i 8X10 format, bildene måtte være svart/hvit og tatt med ilford film. Jeg var så heldig å vant.

Ilford legger ikke ut bilder på nettet.

Bildet jeg brukte var den samme, men denne utgaven er komprimert fra 2400dpi 16 bit til 72 dpi 8 bit for å minske kvaliteten. Grunn til at kvaliteten er gjort dårlig er at folk har stjålet bilder fra dotten i det siste. For å unngå det så er kvaliteten redusert. Eller en annen forklaring bildet er redusert fra 185 megabyte til 140 kilobyte

MVH
Karl
Tor Olav H.

Hey Kong Karl,
Det som som skiller dette akt bildet fra de fleste andre, er dramatikken rundt motivet. Likte dette, men det er synd at det ikke er mulig å se ansiktet. Bra jobba, Karl.

# Torro
Jarle J.

hei Karl,
meget bra bilde. gratulerer så mye med illford nude award prisen. dette fortjente du.

mvh
jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu