Nothing else mathers....
Var og fotograferte ved havnlageret da jeg traff Ove som satt og mekka en liten en.Jeg spurte om det var i orden om jeg tokk noen bilder av han,og det var det.Jeg syntes bildet er bra,men vet at det kan virke støtende på mange.
Utstyr
  • Canon eos400D
  • efs 17-85mm is
  • Brennvidde47mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_390678} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Erlend L.

Hei!

Veldig sterkt bilde dette. Flott at du har gjort det om til svart/hvitt. Gir en mer realistisk og dyster stemning. Utrolig at du fikk lov til å ta bilde av ham. Nan gav vel kanskje faen uansett?
Erlend L.

Hei!

Veldig sterkt bilde dette. Flott at du har gjort det om til svart/hvitt. Gir en mer realistisk og dyster stemning. Utrolig at du fikk lov til å ta bilde av ham. Han gav vel kanskje faen uansett?
christian m.

Hei Erlend.
Jeg har ikke gjort om bildet,det er sort/Hvitt.
Og Ove var en kjempe kar å prate med,men som han sa selv(sliter litt om dan)

Mvh Christian.
Henrik H.

Velvalgt bruk av sort-hvitt. Flott bidrag til dokumentasjon av en elendighet de aller fleste blir forskånet fra å bevitne live. Håndhygienen og neglstellet til "Ove" levner liten tvil om at dette ikke er arrangert, samtidig som det ikke er noen fare for persongjenkjenning ved smykker eller tatoveringer som kan ramme ham selv eller familien hans - om han har noen da? I så måte ser jeg dette bildet som uttrykk for respekt. Jeg vil anta at du har litt innsikt i hvordan brist i mental helse ofte ledsager tyngre dopbruk. Gutta og jentene i dette miljøet har takket være enkelte typer ruspåvirkning og noen ganger pågående psykoser, ikke helt den samme impulskontrollen som den vanlige mannen på gata. Like greit å holde seg unna med kameraet hvis man ikke først har vunnet tillit.. I tilfellet her velger jeg å bokmerke! :-)HH
christian m.

Hei Henrik.
Tusen takk for den,så Ove sittende på noen paller ved havnlageret å røre i hop dopet sitt.Hadde veldig lyst til å ta bilde av han,men som du sier respekt må man ha.Jeg pratet litt med Ove å spurte om det var greit med noen bilder,noe som ikke var noe problem.Har en serie bilder som blir litt for støtende å legge ut.Men dette taler for seg.

Mvh Christian.
Lill Beate Bru F.

Et godt fortellende bilde, om man kan si det på den måten. Dette er den harde virkeligheten for noen av våre medmennesker, det skader ikke at vi får et lite innblikk i deres verden. Det som er så flott, noe du sikkert merket hvis du samtalet en stund med OVE... er at rusmisbrukere er like så forskjellige som alle oss andre, det bor mye i dem... på godt og vondt. Ikke bare bare når rusen skaper avhengighet både for kropp og sinn.
Likte bildet ditt, s/h understreker elendigheten.
Cathrine L.

Et vanvittigt sterkt bilde! Miljøet rundt Ove, Oves hygiene jammen er livet ikke på solsiden for alle!
Dei fleste som bruker dop har vel et ønske om å få et rusfritt liv men den kampen er jo knall tøff!
Et tøft miljø med mye sorg frustasjon og kjemping for å overleve til neste dag.
Bra formidlet bilde!
Mvh Cathrine
christian m.

Tusen takk for den Lill.
Hadde en veldig god samtale med Ove og kameraten hans.

Christian.
christian m.

Hei Chathrine.

Ove,s hygiene var ikke så bra,han mixet sammen dopet sitt i en tom brusboks som han hadde funnet på gata.

Christian.
Geir K.

Et sterkt og fortellende bilde.

Mvh Geir
Ronny A.

Hei Christian.
Et godt og fortellende bilde. Bilde er en sterk skildring på hva mange narkomane må gjennom hver eneste dag, året gjennom.
Problemet mange narkomane får etter hvert, er at blodårene trekker seg sammen, og det blir vanskelig å sette "skuddet". Som siste utvei går de da til halspulsåra eller lysken, ikke noe vakkert syn..
mvh Ronny
christian m.

Tusen takk til Geir og Ronny for kommentarene på bildet mitt.

Christian.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu