Siste turen
Kjørte forbi denne i Trysil og synes det var et fornøyelig motiv, traktoren som er ferdig med tjenesten så det ut som.
Utstyr
  • Canon 450
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ selvutløser. 7 eksponeringer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_407788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans-Jørgen H.

God morgen Kristin!
Et fabelaktig intressant bilde som fører deg rett inn i storyen om Drivdalsgubben og hans eventyrverden.
Vet ikke om du har fulgt med på denne thrilleren som flere av oss på dotten spinner videre på...
Gå til Ann Kristin Stenshjemmets nest siste bilde lagt inn 30.06:http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=467982 og les Odd sin kommentar med videosnutten så får du et innblikk.

Hørte nemlig på nyhetene i morges om en hasardiøs lensmannsjakt borti Elverumstraktan sist natt på en desperado i veteranbuss i nordgående retning med en slik hastighet at den var blitt observert i steilende positur. Den braste ut av E6, pløyde seg vei gjennom et par byggefelter der bikkjer, katter og høner for til værs i pur uvett, og den stansa ikke før den hadde rasert hagestakitten, grillen og plenen hennes Ann Kristin og stansa midt inni leikestua med et slik brak at hele Majorslekta inni tørrfurua for til himmels og Adrian og Gullivern vel slo følge....

Da hainn Kjell skrekkslagen i berre pysjdrakta kom ilende ut på verandaen fikk han se snurten av en naken og tannlaus gubbe som hivde seg oppå gammaltraktorn til nabon, en super dexta med innebygd trippelturbo...
Siden har ingen sett desperadoen, men etter ditt sensasjonelle bilde av den rustne dextaen gikk han altså tom for diesel oppi Trysilskauen og har sannsynligvis tatt føtan fatt retning "søta bror" der han antas å søke om asyl.
Til alt hell er det ikke meldt om større personskader, men de matrielle skadene forløper seg til svimlende summer, og psykiatrisk kriseteam er oppretta flere plasser for å ta hånd om de skrekkslagne vitner...både folk og dyr.

Desperadoen antas å være i mental ubalanse etter sitt store inntak av rosenrot og mandelpottittatosekstrakt senere tid, og det viser seg å være en byråkratisk kjempetabbe at den potensforvirra gubben fikk løyve til å opprette denne bussruta mellom Drivdalen og Bergen.

Beklager om min kommentar ble litt drøy kost Kristin, men da jeg fikk se den ødslige og forlatte dextaen oppi skauen kunne jeg ikke dy meg og assosiasjonene rulla. Man har ikke mer moro enn man lager sjøl. Håper du tar det sporty.

Komposisjonen er flott med dextaen parkert med ene fremhjulet på veien. Farvene og skarphet likeså. Her har det vært hompetitten ja....
Trivelig søndag fra Hans-Jørgen.

kristin P.

Er vanskelig å ikke få med seg et og annet om Drivdalsgubben,Tyrin, Kåre og Oliver her på dotten;-) Tar det veldig sporty;-) Det er jo en guds lykke at jeg fant traktoren mellom Nybergsund (trysil) og svenske grensa. Kan melde om at motoren var kald og at det ikke var synlig aktivitet i området da bildet ble tatt;-);-) Tatt for titten på bildet og ha en fortreffelig søndag:-)

Mvh Kristin
Ann Kristin S.

Du milde.....
Du hadde vel ikke tenkt at traktoren din skulle ende opp i dette dramaet Kristin. Det hadde ikke jeg ihvertfall.
Så historien om bildet er grei.... men jeg er ikke sikker på at det er siste reis for denne doningen. I Trysil er det mange avsides plasser med skakke hus og dårlig stelt med landbruksredskapene. Det kan hende at sjåføren for denne bare er ute og teller multekart eller noe slikt før han ruller videre....

Fin skarphet og farger - likte komposisjonen - og masse historier kan diktes om bildet ditt..... kan hende gubben som kjørte doningen ligg dau borti høgget fordi han møtte på en bjønn.....eller spritsmugler fra kontinentet....

Mvh Ann Kristin
kristin P.

Hei Ann-Kristin.

Ja du milde himmel. skummelt, kansje den stakkars gubben lå dau rett bak Traktoren uten at jeg la merke til det. Eller kansjke han sover av seg rusen på et transit motak rett over svenske grensa;-) Antar at noen snart kommer med svaret et eller annet sted på dotten;-)

Takk for titten og kommentaren.

Mvh Kristin
Per Einar G.

Jeg observerte en gubbe inni skauen rett syd/øst for riksvei 25, med fritt utsyn ned mot meieriveien, kan det ha vært nær den avdankede super dextae'n, han løp rundt i kun blanke messingen, med et sort bind for øya og en stor sekk med mandelpottitt over skuldra! Tønna så jeg ingenting til.
For en bragd å observere denne Super Dextae'n med trippelturbo langt inni tyttebærskauen, lensmann var i fyr og flamme når han fikk se dette bildet med så tydelige og skarpe spor etter den tannlause gubben og med en glimrende komposisjon og flott miljø fra barsk barskog rundtom.

Mvh
Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu