Helt Marilyn 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Vidar F.

Dessverre altfor utbrent (hvor slutter modellen og hvor begynner bakgrunnen?), hendene er uskarpe (personlig synes jeg det blir viktig i et slikt bilde), noe som skyldes for grunn DOF (depth of field). Noe "rart" uttrykk på modellen (ser ut som hun ikke var klar over at du tok bildet). Personlig likte jeg ikke at bilvinduet kom foran armen. Det ser for oppstilt ut - gi dama en veske i ene hånden, så skaper man bedre illusjonen av at hun er på tur ut av kjerra. Jeg ville også brukt en lengre brennvidde for å få bakgrunnen mer uskarp (evt. med utfyllingsblitz eller bruk av reflektor for å unngå uønskede skygger). Jeg ville kanskje gitt mer luft til venstre for modellen for å skape litt mer balanse i bildet.
Ut over det en god idé som absolutt gjør seg i sort/hvitt. Kanskje også Sepia?
jon b.

Flott bilde synes jeg.litt for utbrent hår , men ellers bra komp, lys og toner i bilde ditt.
mvh.
Jon
Gro-Bente B.

Takk for din mening om bildet. Jeg er ikke enig med deg i alt du sier. Hendene er skarpe nok, blir de mer skarpe blir det for mye kontrast. Her er det nok kontrast i og med at det er i duotone. Mørke mot lyse bruntoner. Bildet skal være et tilbakeblikk på fortiden. 60-årene. Så utbrentheten her synes jeg gjorde seg bra i sin helhet. Bakgrunnen burde ikke være mer uskarpet - siden da hadde det blitt vanskelig å sett hva det var der. Dette er en måte å vise faktisk at noen ganger er det lov å «brenne ut bildet». Men jøss, det er forskjellige meninger og oppfatelser om motiver. Og det skal være lov å ha.
Lars-Anders M.

Jeg syns bildet er meget bra. Helt topp.
Stilig.
mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu