Psykedelsik ? Nei.
Kanskje nærliggende å tro at jeg har vært hard på rattet her også, men nei. Bare auto levels.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-28 21:47:11
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Fred S.
...derimot har jeg ''rensket opp'' litt i bildet, for å gjøre det mindre ''overlesset. Legger ut originalen, og spør. ER den egentlig overlesset ?
monica p.
Det overlater jeg til andre å bedømme, jeg for min del likte begge versjonene like godt.
Bra Fred.
Mvh Monica:o)
Fotograf Carl-Åge H.
Utrolig flotte farger. Er en liten hvit flekk - mulig en vanndråpe eller noe - rett under midten av bildet. Kan virke noe forstyrrende. Synes ikke det på noen måte er overlesset. Skulle det ha vært noe måtte det være bladet bak på høyre side. Kanskje det kunne vært tonet ned litt mer.. Vakkert motiv.

Mvh Carl-Åge
Fotograf Carl-Åge H.
Du la ut versjon 2 mens jeg skrev. Synes helt klart versjon 1 er best.

Carl-Åge
Tom A. T.
Tett innpå høsten med klare og sterke farger som vanlig. Det må bli v1 for meg.
mvh Tom T
Tom E. F.
Et ospeblad har aldri rosa/lilla stilk eller farge. I hvertfall ikke de på nordmøre. Her spiller nok din ''auto-'' funksjon deg et puss. På spørsmålet om bilde #1 eller #2 er overlesset, må jeg svare (fargemessig) ja!
Så får hver og en bestemme seg for om hun/ han vil ''tilgi'' auto levels- funksjonen som ikke er programmert til å behandle høstospeblader.
Fargerikt ble det jo, Fred :-)
mvh Tom
Reidun G.
LOL
Du er deg selv lik, glade kraftige farger :-)
Oppryddingen synes jeg var på sin plass.
Reidun
Fred S.
Takk for kommentarene. Tror Trønderstilkan e litt meir rosa, ja. Og en blir kanskje litt romslig med sine påstander her oppe i Nord-Trøndelag. (Men jeg mener nå likevel....) En ting til: Det heter ikke ''psykedelsik'' , men ''psykedelisk''. En skriveleif..
vh fred
Marit E.
Flotte ospeblader med nyyyydelige farger. Jeg liker nok best versjon 1, ja.
mvh Marit
Stig B.
Naturen er nok pyskedelsisk nok sjæl for tiden. Dette bildet har nok fått litt ''etterhjelp'', men jeg likte godt v1. De hvite flekken antar jeg er vanndråper, og forstyrres ikke av disse. For øvrig enig i at lilla stilk er uvanlig på Sunnmøre også :-)
Mvh Stig
Steinulf L.
Foretrekker nok ver # 1, selv med trønderfargede stilker. Det blir for mye uskarpt i toppen på ver # 2 Flotte høstfarger.
Marianne M.
Heia Fred.
Prøvde autolevels på mine egne ospelblad,men de ble ikke like psykedelsike som dine trønderstilker....Hm,lurer nå på om det ikke må være noe eget ved de trønderske altså.....Herlig med skriveleifer forresten når de blir gjort på den rette måten...(hva nå enn det er) Åkke som,jeg liker trønderblad og stilker jeg. Flott med litt farge i tilværelsen. Og du har jo fått med noe blått på dette bildet også.....
Psykedelisk hilsen Marianne
Thomas B.
Artige farger.V1 var nok best ja.
Fred S.
Her tror jeg at jeg må gjøre som Reidun bruker å gjøre, LOLLE littegrann; spesielt til deg, Marianne ! Ble litt komikk både ut av psyke og stilker her, men det var ikke tilsiktet. Det må være noe helt spesielt med denne autolevels-funksjonen på min PC....
vh fred
Reidun G.
Det kunne jo vært morsomt og sett bildet hvor du bruker vanlig levels Fred :-)
Reidun
Eskil O.
Orginalen er best, syns jeg, blir en diagonal linje fra høyre side oppe til venstre side nede. Litt for mye farger, kanskje?

Eskil.
Hans-Einar O.
Synes faktisk også at originalen er best, selv om lillafargen blir i meste laget selv for en fargeglad kar som meg.
Har ikkje slik farg på stilkan' her, sjø;-)
mvh Hans
Jóhann Á.
Hei Fred!
Føyer seg pent inn i rekken av fargesterker høstbilder, det her. Om det er du ved spakene eller psykedelisk PS, fargene er sterke. Og det liker jeg. Foretrekker helt klart v1. Godt jobbet! Bildet blir mye bedre, med et klart fokuspunkt i bladene og en ryddig komposisjon! Som vanlig, skulle jeg nesten sagt, men gjorde det ikke!! :o)
Inger Anne Maritsdotter V.
likte særlig fargene og detaljene.
mvh Inger Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu