Lofotfiske
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger119
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998167} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole Petter W.
Fint bilde, med skarv og det hele. Flott plassering av fiskeskøyta i bildeflata. Bildet kunne kanskje vært knipsa litt før slik at steinen med skarv var foran skøyta, dvs til høyre på bildet? Hvor har det blitt av snøen?

mvh
OlePetter
Avsluttet .
Fint Lofotbilde med flott miljø..skarvene på skjæret gjorde seg...ser OPW har kommentert plasseringen av skarvene mht skjøyta.
Jeg kunne evnt tenkt meg at skjøyta var kommet litt lengere ut til høyre billedkant slik at avstand og spenning mellom skarvene på skjæret og skjøyta var blitt større
Kyrre S.
Ja, ser muligheten som dere kommer med..Båten går jo ikke så fort, så jeg hadde jo bra med tid..Takker for komentarer..
Snøen fikk vi natt til i går..da kom det ned ca, 40cm..Håper det ikke kommer mere nå..Har ikke hatt snø i vinter før dette kom..
Erling K.
Bra dette her! Liker godt at bæten er plassert i det "gyldne snitt" og er på veg inn i bildet.Steinen med fyglene "gjorde" bildet.

MVH Erling
Kyrre S.
Takk for ditt innlegg, Erling..koselig.
Walter S.
Jeg elsker maritime motiver, så dette treffer meg rett i hjerterota. Spennende bilde, i og med at bakgrunnen nesten går i ett og ikke krever oppmerksomhet, slik at man kan konse seg om fiskeskøyta og skarve-stenen. Det at skarven steller fjærene og tørker vingene bidrar til den rolige og avslappede stemningen her. Forresten, skøyta har nydelig spring!!

Mvh,
Walter

P.S.: Personlig ville jeg kanskje valgt en litt anderledes rammetype, en som var noe røffere enn den brukte....men det er jo personlig smak og skal ikke diskuteres!
;o)
Jostein S.
Hei
Et nydelig bilde hvor lyser kommer ekstremt godt til sin rett i motivet
Fantastisk godt gjenomført
Båten kommer så fint frem mot de mørke fjella
God komposisjon med flere elementer som passer utmerket sammen
Godt fototeknisk
Jostein
Kyrre S.
Takk til dere, Walter og Jostein, for konstruktive innlegg..
Roar K.
Skøyta er perfekt plassert i flata da den gir god følelse av å være på vei inn i bildet. Mer plassering til høyre ville gi kjedelig midtstilling eller inntrykk av at den er på vei ut av bildet hvis det blir mer luft bak enn foran.
At steinen med skarvene liksom fyller "hullet" bak båten synes jeg funker bra.

Roar
Kyrre S.
Takk for en hyggelig komentar, Roar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu