Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Unik fotoreise til Cuba

Verdsetter du inspirerende, personlige møter, gode historier, sterke kontraster, fargerike inntrykk, og varme inkluderende mennesker? Da er dette turen for deg!
Fra streetfotografering i det urbane Havanna til den frodige regnskogen i Artemisa henger vi oss på kunnskapsrike og dyktige cubanere som gir oss et unikt innpass i det autentiske Cuba. Der gamle amerikanere og sykkeltaxier tar oss med rundt i brobelagte bygater, frakter muldyr oss inn i regnskogen til et lokalsamfunn nærmest utilgjengelig selv for cubanere. I Havanna står falleferdige bygninger tett i tett og motivene er uendelige for entusiastiske fotografer. I regnskogen glir vi inn i en livsstil og rolig flyt som er i ferd med å bli borte på Cuba. Å få være en del av det selvforsynte, gjestfrie, lille samfunnet setter det cubanske eventyret i perspektiv.

Denne fotoreisen byr ikke bare på fantastiske motiv, men også på inspirerende møter og gode historier. De ulike samlingene gir mulighet for så vel fototeknisk som kulturell utveksling med lokale cubanere. Det blir en balanse mellom gruppeaktiviteter og ekskusjoner på egen hånd, og vi hjelper gjerne med tilrettelegging for egne prosjekt.
Med på turen er to norske reiseledere, samt en norsktalende cubaner.

 -
Raimundo Lopez - Artemisa
Artemisa
Raimundo Lopez
Georg Bakkevik -
Georg Bakkevik

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu