Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære fotokurs på Venabygdsfjellet 15-17. januar. Opplev det magiske blå lyset. Dette er den perfekte måten å starte fotoåret 2021 med masse inspirasjon og fotoglede.

Workshop i fuglefotografering på Hornøya

Opplev fantastiske Hornøya minutt for minutt med ditt eget kamera! Gjennom en 3 dagers workshop får du anledning til å fotografere fuglelivet på Hornøya – Norges østligste punkt. Hornøya er kjent for mange gjennom TV-serien som ble sendt i fjor og nå tilbyr vi en fotoworkshop for du selv får besøke øya og lære mer om fotografering. [Hornøya/Vardø, 25.–28. mars 2021].

Analog portrettfotoworkshop

Analog fotografering blir stadig mer populært og er fortsatt en flott måte å skape fotografier på. Gjennom en helgeworkshop kan du få utforske portrettfotografering med analoge mellomformat- og storformatkameraer. Vi kommer til å ha fokus på klassisk portrettfoto, inspirert av skuespillerportretter fra Hollywood i 1950- og 60-årene. Med Jo Michael de Figueiredo og Bjørn Joachimsen som instruktører får du jobbe i et stort og godt utstyrt studio og fotografere mannlige og kvinnelige modeller. [Tønsberg, 12.–14. mars 2021]

Vinterland Vesterålen – workshop i kreativ naturfoto

Har du lyst til å utvikle deg kreativt innen naturfotografering? Føler du at du har gått deg fast i et spor med tanke på hvordan du fotograferer i naturen? Gjennom denne workshopen kan du få ny inspirasjon og lære nye måter å fotografere på. Målet er å gi deg inspirasjon og kunnskaper som du kan bruke til å utvikle din personlige fotografiske stil – og skape grunnlag for spennende fotografiske opplevelser i fortsettelsen. [Bleik på Andøya i Vesterålen, 10.–14. februar 2021.]

Vinterland Lofoten 2021 – workshop i landskapsfotografering

Fotoworkshop i Lofoten: Fotograf Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder! [Ballstad, 27.–31. januar 2021.]

REDIGERING I LIGHTROOM - TRINN A

Ikke fornøyd med bildene dine? Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet?

FOTOBOK I LIGHTROOM

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design?

FOTOWORKSHOP PÅ FORTET

Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.

Bli en bedre fotograf med Workshop på Danebu Kongsgård

Velkommen til fotoworkshop med fotograf Roger Brendhagen på Danebu Kongsgaard i samarbeid med Foto.no.

Grunnkurs i Lightroom Classic [Tønsberg]

Kurs i Adobe Lightroom - Tønsberg: Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset går over en helg og passer for deltakere ønsker å lære Lightroom fra grunnen av eller å forbedre sin arbeidsflyt og utnyttelse av programmet. [Tønsberg, 20.–22. november 2020.]

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 5.–6. desember 2020.]

Kurs i kreativ fotoredigering med Photoshop

Photoshopkurs Tønsberg: Lær de smarte triksene med Photoshop og skap litt magi med bildene dine! Dette er et kurs som passer for deg som ønsker å legge et godt grunnlag for å bli dyktig innen bildebehandling med Photoshop. Kurset går over 4 kvelder slik at du har god anledning til å øve på egenhånd underveis. [Tønsberg, 20.-21. oktober og 3.-4. november 2020]

WORKSHOP: Serier fra Lofoten

INVITASJON til å delta på en kreativ reise i Lofoten sammen med Kunstfotograf Trym Ivar Bergsmo i samarbeid med gallerist, kurator, grunder Elisabeth N Aanes.

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom oppsett, moduler, verktøy samt tips og triks i redigering som gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå.

INSPIRERENDE KURS I FINE ART PORTRETT

Med fokus på styling, posering, lyssetting og redigering deler jeg alle teknikker som jeg bruker for å skape mine maleriske, premierte Fine Art portretter.

FOTOBOK I LIGHTROOM

Har du lyst til å lære proff Fotobok-design? Jeg har jobbet mye med design av fotobøker, og har veldig lyst til å dele dette med dere. Lær hvordan man planlegger allerede i fotograferingen, hvordan man setter sammen og hvordan man lager et spennende design på Fotoboken.

Redigering Lightroom - Trinn A

Ikke fornøyd med bildene dine? Blir himmelen for lys? Eller kanskje fargene ble borte på det fine landskapsbildet? Lær deg å redigere bildene dine i Lightroom

Workshop – portrettfotografering i naturlig lys

Fotokurs i Fredrikstad: Lær noen enkle og smarte triks for å få fine bilder av mennesker utendørs. Kurset går over to dager og på andre kursdag får du tilbakemelding på bildene dine. Du velger selv om du vil fotografere med kamera eller mobil.

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 28.–30. august 2020.]

Komposisjon og lys

Dette kurset er for deg som kan innstillingene på kamera, og vil lære om komposisjon og lys.

KAMERA TRINN I

Har du et godt kamera men fotograferer på Auto? Lær å bruke ditt kamera på en effektiv kveld. Lær å få bilder med uskarp bakgrunn, ta bilder i fart, få nok lys og lær deg noen smarte innstillinger du kan ta i bruk med en gang. Dette er et kurs for deg som liker å ta bilder, og vil lære å bruke ditt kamera.

FOTOKURS AKERSELVA

Vil du ta bilder som en proff fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning.

MOBILFOTOKURS OSLO

Mobiltelefonen kan gi deg veldig gode bilder. Jeg kan vise deg hvordan. På kurset får du nyttige tips til hvordan du skaper bilder som er interessante, spennende og som skiller seg ut.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 20/8

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

Bedre Bilder - helgekurs 12/9 - 13/9

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

Bedre Bilder - helgekurs 7/11 - 8/11

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

Grunnkurs Foto med Terje Skåre 23/9

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, og vil gjennom kurset gi deg nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med Terje Skåre 22/9

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine!

Workshop Lys med Terje Skåre 17/10 og 18/10

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre 22/10

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre!
Åpne uskalert versjon i eget vindu