Bedre Bilder - helgekurs 18-19/6

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

Kamera Trinn I - lær å ta fantastiske bilder

“- Dette fotokurset var veldig bra, nå føler jeg virkelig at jeg har lært dette. Det pedagogiske opplegget med blanding av teori og praksis var virkelig bra. Tusen takk. Hilsen Odd Solheim“

Fotovandring langs Oslofjorden - Aker brygge/Nesodden

Ofte er det vanskelig å få de gode bildene når man er på tur. Kanskje blir ikke bildene slik man har tenkt seg, og kanskje er det vanskelig å gjengi det man ser. Bli med fotografen på fotovandring og lær å ta gode bilder av alt rundt deg.

Fotokurs langs Akerselva

Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Fotokurs langs Akerselva

Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Fotoworkshop i vakre og forlatte Nundalen

Dette kurset passer for friluftsentusiasten som liker å ta med kamera på tur. Om du i tillegg er nyskjerrig på gamle, forlatte hus og deres historie er dette kurset for deg!

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 20-24 juni.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.

Kurs i makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å stille inn kamera for nye blinkskudd.

Fotoworkshop høstfarger Alta 2022

Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september. Her får du turer på Finnmarksvidda og til unike og bortgjemte fossefall, samt til storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!

Fotoworkshop Nordlys Alta 2022

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i november. På dagtid kan mørketidslyset skape et fantastisk fargespill over himmelen, og i de mørke timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!

Vinter-workshop Varanger 2023

Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-fugl, stellerand, havørn og barske vinterlandskap underveis. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Landskapene her er verd en reise i seg selv!

Bjørn og Ulv Workshop – Alta/Finland 2022

Se deg selv i en kamuflasjehytte i “no mans land” ved den finsk/russiske grensen. Utenfor ser du en bjørn komme ut av skogkanten.. Her er mulighet for fotografering av både ulv, bjørn og jerv.

Foto-workshop USA 24.1 - 7.2 - 2023

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker/verneområder; Yosemite NP, Death Valley NP, Point Reyes National Seashore og Big Sur!

Rock the Kasbah!

Har du lyst til å bli med fotograf Marcel Leliënhof på en fotografisk reise, som du sent vil glemme? Dette er en visuell reise i skygger, farger, mennsker, mangfold og historie. Bli med da vel! Her trenger du ikke være en proff fotograf, du må bare være glad i å fotografere.

Gate og reiselivs fotografering

Hent fram kunstneren i deg i vakre Venezia.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med fotograf Terje Skåre starter 1/3 på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Man kan delta fra hvor som helst siden kurset holdes digitalt på ZOOM.

People & Cityscape Workshop [Oslo]

Do you want to learn more about how to engage people, show city life and urban landscapes through photographs? We offer this workshop to inspire you and share our insights, experience and techniques within street portraiture and cityscape photography – and our aim is to give your confidence a boost and to inspire you when working in urban contexts. During this three day workshop we will give lectures, walk around together with you, give individual tuition – and give image critique from the material you create. This fascinating, insightful photography event will take place in Oslo on June 23rd–26th 2022.

Oppdag Vestfoldkysten med kamera!

Fotoworkshop i Vestfold: På denne workshopen får du anledning til å fordype deg i komposisjon og fototeknikk fra tidlig til sent. I løpet av en helg får du utvikle dine fotokunnskaper i Vestfolds skoger og kystlandskap samt i kursrommet i Tønsberg. Målet med workshopen er å bidra til din fotografiske inspirasjon og utvikling både når det gjelder det kreative og det tekniske. [Vestfold, 4.–6. mars 2022.]

Masterclass Process & Print Workshop 2022

Masterclass Process & Print er en workshop som passer for deg som ønsker å perfeksjonere arbeidsflyten fra RAW-fil til ferdig print. Vi underviser og veileder i prosessen gjennom to hele dager og du vil få dybdekunnskap om hva som skal til for å skape resultater som står i samsvar med dine ønsker. Inge Norum og Bjørn Joachimsen deler av sine kunnskaper innen bildebehandling og print i løpet av en workshop som går over to dager.

Workshop på Hornøya

Opplev fantastiske Hornøya minutt for minutt med ditt eget kamera! Gjennom en 3 dagers workshop får du anledning til å fotografere fuglelivet på Hornøya – Norges østligste punkt. Hornøya er kjent for mange gjennom TV-serien fra øya og nå tilbyr vi en fotoworkshop for du selv får besøke øya og lære mer om fotografering. [Hornøya/Vardø, 31. mars –3. april 2022].

Opplev Kroatia med kamera!

Fotoworkshop i Kroatia: Bli med og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 6 dagers workshop. Vi tar deg med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og gir deg tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Vårt mål er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter. [Vodice, 10.–15. mai 2022]

Oslo Masterclass Weekend

Agnete Brun, Massimo Leardini og Helge Skodvin. Dette blir en uforglemmelig fotografisk langhelg. Du blir kjent med flere av Norges mest anerkjente fotografer, som til sammen besitter store mengder kunnskap og erfaringer. Det blir et fullspekket program med foredrag, veiledning og mye fotografering. Og nyttig sosialt samvær. Det handler om Personal Photography og vi skal på location, fotografere hverandre, ukjente modeller, og det vi måtte finne inspirerende ellers. Vi skal ikke bare bryte reglene, vi skal overse dem! Tre dager med tre ulike innfallsvinkler. Som kanskje ikke er så ulike som man skulle tro. Med Agnethe skal vi jobbe med portretter, med hverandre som modeller. Massimo tar med seg modeller det skal jobbes med og på søndagen skal vi fokusere på å lære å se, med Helge. Da skal det jaktes på motivene som bugner rundt oss i hverdagen.

Skap din egen fotobok

Drømmer du om å lage din egen fotobok er dette workshopen for deg. I samarbeid med Nicholas McLean, grunnleggeren av fotobokforlaget Éditions du LIC ønsker vi velkommen til en ukelang intensiv workshop. Hvordan lage fotobøker fra idé til produksjon med veiledning i konseptutvikling, kuratering, rekkefølge, lay-out, design og produksjon.

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 19/5

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 16/6

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 28/4

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

Makrofotograferingskurs i Oslo med fotograf Terje Skåre starter 2/6

Dette er et praktisk kurs i makrofotografering med nyttig bildegjennomgang på siste kurskveld. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted! Slipp kreativiteten løs!

Workshop Lys med Terje Skåre 26/3 og 27/3

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Lightroom (Classic) Videregående kurs med Terje Skåre starter 17/3 - på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Du kan litt Lightroom fra før, men dette kurset kan gjøre bildene dine enda bedre! Kurset holdes digitalt på ZOOM så du kan delta fra hvor som helst.
Åpne uskalert versjon i eget vindu