Opplev Kroatia med kamera!

Fotoworkshop i Kroatia: Bli med og opplev Kroatias middelalderbyer, gateliv, kulturminner, arkitektur og natur gjennom en 6 dagers workshop. Du får bli med til flere av de fineste fotostedene i Kroatia og får tett oppfølging slik at du kan utvikle deg videre innen fotografering. Målet er å inspirere deg til å ta mer spennende reisebilder og trene blikket ditt til å se motiv og fotomuligheter på nye måter. [Vodice, 7.–12. mai 2024]

Opplev Kraków og Auschwitz med kamera!

Fotoworkshop i Kraków og Auschwitz 2024: Gjennom nesten tusen år Kraków vært en kulturell smeltedigel og et senter for vitenskap og handel i Sentral-Europa. Du har kanskje vært i byen som turist? Auschwitz-Birkenau står som et av verdens tydeligste minner om grusomhetene som ble begått mot jøder, polakker og andre folkegrupper under andre verdenskrig. I løpet av workshopen benytter vi en hel dag til å fotografere i Auschwitz-Birkenau. [Kraków og Auschwitz, 23.–26. mai 2024.]

Sommerkurs i fotografering på Venabu Fjellhotell 1-5 juli. 2024.

Fotograf Olav Erik Storm tar deg med på 5 kreative fotodager med ett nytt tema hver dag. Det blir utflukter til spennende lokaliteter, personlig oppfølgning inne og ute, ny inspirasjon og fotoglede.

Kurs i makro-fotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Opplev hvordan små motiver kan gi deg store opplevelser. Makrofotografering åpner en ny og spennende verden. På kurset får du hjelp til å utnytte kamera for nye blinkskudd.

Fotoeventyr til magiske Jomfruland

Få spektakulære landskapsbilder - laget av deg, med din mobil! Du vil bli inspirert, komme til nye steder som tar pusten fra deg og fotografere på de beste fotospot’ene. Få med deg den berømte hvitveisblomstringen, eikeskogen og de vakreste svabergene.

Kurs i utendørs hundefotografering

Gjennom dette kurset vil du lære alt fra valg av objektiv og kamerainnstillinger, til teknikker for å mestre lys, bakgrunn, og posering i utendørs miljøer. Kurset dekker også grunnleggende og mer avanserte teknikker innen etterbehandling i Photoshop og Lightroom, slik at dine bilder virkelig kan skinne.

Fotoworkshop Nordlys / Høstfarger Alta 2024

Høstfargene i Finnmark er som regel på topp i midten av september, og få steder er de mer intense enn nettopp her! Legg til nordlys over Finnmarksvidda så er motivet komplett! Tur til Sørøya samt storslåtte Sautso – NordEuropas største Canyon!

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!

MENTORPROGRAM I PORTRETTFOTOGRAFERING

Et ett-årlig program for deg som ønsker å utvikle deg som portrettfotograf, enten du jobber dokumentarisk, i studio, utendørs eller med Fine Art portrettering, med fotobok og utstilling. Portretter kan være så mangt – ikke bare mennesker, men også dyr, blomster og interiør.

Fotokurs langs Akerselva

Vil du fotografere som en fotograf? Bli med to prisbelønte fotografer på vandring langs Akerselva og fotografer under veiledning. Vi vil fokusere på innholdet i bildene, hvordan utnytte lyset og hva man skal se etter - lær noen smarte knep du kan ta i bruk med en gang.

Kreativ fotohelg på Ona

Blir du med på en inspirerende fotohelg på fantastiske Ona? Vi vil utforske tema mindfulness med kamera i hånden.

Kombinert kurs i Foto og Fotobok

Har du tusenvis av bilder, men ingen fotoalbum å bla i? Liker du å ta bilder av ungene dine, familien din, men ønsker å utvikle dine ferdigheter og bli inspirert? Da er dette kurset for deg!

Kreativ fotografering med flere eksponeringer i kamera

I dette tredelte online kurset vil du lære hvordan du kan skape kunstneriske uttrykk ved å legge flere bilder oppå hverandre, direkte i kameraet.

Online fotokurs - Kreativ fotografering med kamerabevegelse

I dette tredelte kveldskurset kan du la kreativiteten flyte, sammen med likesinnete fotoentusiaster. Du vil lære hvordan du kan skape kunstneriske bilder ved å bevege kameraet.

Begynnerworkshop - Fra knipsing til fotografering

Dagskurs i grunnleggende kamerateknikk - Volda. Ønsker du å forstå sammenhengen mellom ISO, blender og lukkertid? Både teori og praktiske øvelser med personlig veiledning vil bli gitt.

Vinterfotografering på Venabu Fjellhotell med fotograf Olav Erik Storm.

Bli med på vårt populære fotokurs på Venabygdsfjellet 19-21 januar. Opplev det magiske vinterlyset. Dette er den perfekte måten å starte nyåret med masse inspirasjon og fotoglede.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 7/5

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

"Portrettlys Gatelangs" med Terje Skåre 18/6

Dette er et rent praktisk fotokurs over en kveld som handler om å finne og bruke det eksisterende LYSET der du er, naturlig lys eller kunstig lys – som portrettlys. I dette tilfellet det eksisterende lyset langs gata i byen.

Workshop Lys med Terje Skåre 6/4 og 7/4

Se lyset, forstå lyset, skape lyset, bruke lyset! Dette er hovedmålet med Workshop LYS som går i Oslo Kamera Klubb over to dager. Fotograf Terje Skåre vil gjennom dette kurset hjelpe deg med å kunne skape bedre bilder ved å bli flinkere med lyset!

Makrofotograferingskurs i Oslo med fotograf Terje Skåre starter 5/6

Dette er et praktisk kurs i makrofotografering med nyttig bildegjennomgang på siste kurskveld. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted! Slipp kreativiteten løs!

Black & White fotokurs med Terje Skåre starter 9/4

Dette er et fotokurs som handler utelukkende om sort/hvitt-bilder og hva som er nøkkelen til et godt resultat. Målet er å finne denne nøkkelen og utvikle seg til å kunne lage bedre bilder i B&W. Stikkord for B&W er kontrast, stemninger, kreativitet, bildebehandling!

Bedre Bilder - helgekurs 13-14/4

Fotokurset "Bedre Bilder" over en helg er en kompakt versjon av Grunnkurs foto som går over seks kvelder. Kurset går gjennom det viktigste både visuelt og teknisk - og gir god inspirasjon og kunnskap.

Fotokurs "Bildet" med Terje Skåre starter 23/5

- Innhold/Komposisjon/Kreativitet - Et fotokurs med det visuelle i fokus der målet er økt bevissthet rundt motivet og visualiseringen fram til det ferdige bildet. Et kurs for den som vil komme et steg videre i prosessen med å ta bedre bilder.

Lightroom (Classic) Grunnkurs med fotograf Terje Skåre starter 14/3 på ZOOM

Få det aller beste ut av dine digitale bilder på en enkel måte! Lightroom er det perfekte programmet for å justere, arkivere og videreforedle bildene dine! Man kan delta fra hvor som helst siden kurset holdes digitalt på ZOOM.

Grunnkurs Foto med Terje Skåre starter 7/2

Fotograf Terje Skåre starter nytt grunnkurs i fotografering i Oslo Kamera Klubb, Lær å bruke kamera, få nyttig inspirasjon og kunnskap - teknisk og visuelt - for å kunne skape bedre bilder! Kurset passer for deg enten du er nybegynner eller har fotografert en del.

Foto Workshop på Dovre

Bli med på fotoworkshop med Øyvind Martinsen i spektakulære høstfarger på Dovre!

Spesialkurs i landskapsfotografering i Romsdalen

Bli med Øyvind Martinsen på spesialkurs i landskapsfotografering i spektakulære Romsdalen 18-21 april, 2024.

Masterclass på Tranøy Fyr 23.-27. aug. 2024

Fotograf Arnfinn Johnsen har samlet sine kunnskaper til en super-workshop på Tranøy Fyr i august 2024.

Naturfoto halvårskurs

Drømmer du om å ta naturfotograferingen et steg videre? Lære mer og oppleve mer? Fototurer til flere av verdens mest ikoniske naturperler; Finnmark og nordlys - samt nasjonalparker i USA og Island. Naturfoto ved Alta folkehøgskole er et samlingsbasert halvårskurs for voksne som strekker seg fra september 2024 til mai 2025.

Workshop med Morten Løberg: Det er så tynt, lyset. Minimalisme og form.

Du er lidenskaplig interessert i fotografering. Du vil gjerne utvikle deg videre og finne eller rendyrke ditt eget uttrykk. Velkommen til fotoworkshop med fotograf og bildekunstner Morten Løberg.
Åpne uskalert versjon i eget vindu