Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativ fotografering med flere eksponeringer i kamera

I dette tredelte online kurset vil du lære hvordan du kan skape kunstneriske uttrykk ved å legge flere bilder oppå hverandre, direkte i kameraet.
Denne teknikken kunne en bruke allerede med analoge filmkameraer. Om en, ofte ved en feil, ikke dro filmen videre, ble neste bilde lagt på det forrige. I dag har mange digitale kameraer en funksjon der en kan legge flere bilder oppå hverdandre. Den kreative prosessen blir da ledet av den direkte opplevelsen, stemningen og alle sanseinntrykk i øyeblikket.

På første kurskvelden blir en innføring til teknikken gitt, sammen med mange eksempler og forklaringer på teknikken. Du vil få hjelp til å finne de riktige innstillingene i ditt kamera.

Mellom kurskveldene vil deltakerne jobbe med enkle fotooppgaver. Fra dine bilder velger du tre bilder som du sender til instruktøren før neste kurskveld.

På andre og tredje kurskveld vil vi sammen drøfte deltakernes bilder og instruktøren vil gi tips for forbedring og videre arbeid. På andre kveld vil ny teori og nye oppgaver bli presentert.

Kurset egner seg både for litt øvde begynner og viderekomne som har lyst å lære en ny teknikk til å skape mer kunstneriske bilder.

Du trenger et kamera der du kan ta flere eksponeringer i kamera. Er du usikker om ditt kamera er egnet, ta kontakt.

For påmelding og spørsmål send e-post til antje@antjefoto.no

Velkommen til tre inspirerende kurskvelder!
Antje Meier -
Antje Meier
Antje Meier -
Antje Meier
Antje Meier -
Antje Meier

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu