Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop Nordlys/hvalsafari Alta

Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober/november. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller ofte nordlyset himmelen. Med base i Alta drar vi på turer i regionen og oppsøker spennende natur og jakter på nordlyset! Nytt i år er hvalsafari på Altafjorden! Statestikken for nordlys på disse kursene er 100%!
Nordlyset i Finnmark er på sitt beste i oktober/november. På denne tiden kan flotte solnedganger skape et fantastisk fargespill over himmelen. I de mørkeste timene fyller nordlyset himmelen. Alta har en lang historie som sted for nordlysobservasjoner; vi vil oppsøke flotte landskap hvor nordlyset kan skape unike motiver! Nytt i år er hvalsafari på Altafjorden på jakt etter knølhval og spekkhoggere!
Dette kurset kombinerer grunnleggende innføring i nattfotografering med vekt på individuell veiledning, med praktisk fotografering ute. Flere utflukter dag/kveld med fotografering, samt undervisning og tid for bearbeiding/fremkalling av digitalfiler og bildevurdering.
Så lenge kurset har blitt arrangert har det blitt bra nordlys hvert eneste år, så historisk sannsynlighet for nordlys er 100%!
Kurstema er innføring i langtidseksponering, timelapse, bildekomposisjon, bildekritikk/analyse/tilbakemelding på deltakernes bilder og tips til bedre bilder. Kurset forutsetter ikke spesielle forkunnskaper, men at man kan betjene eget kamera.

Mer info: http://photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland -
Alle fotos: Per Arne Askeland
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu