Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Analog portrettfotoworkshop

Analog fotografering blir stadig mer populært og er fortsatt en flott måte å skape fotografier på. Gjennom en helgeworkshop kan du få utforske portrettfotografering med analoge mellomformat- og storformatkameraer. Vi kommer til å ha fokus på klassisk portrettfoto, inspirert av skuespillerportretter fra Hollywood i 1950- og 60-årene. Med Jo Michael de Figueiredo og Bjørn Joachimsen som instruktører får du jobbe i et stort og godt utstyrt studio og fotografere mannlige og kvinnelige modeller. [Tønsberg, 12.–14. mars 2021]
Vi ønsker alle fotointeresserte velkommen til denne workshopen, – du trenger ikke å ha noen erfaring med analog fotografering.

I første del av kurset vil du få se instruktørene i arbeid med modeller og få forklart og demonstrert den kreative prosessen, lyssettingen og kamerabruk. Andre del er viet til deltakernes eget arbeid. Her gis det individuell veiledning og hjelp ut fra den enkeltes behov og ønsker. Før siste kursdag har vi fremkalt alle filmene fra kursets første to deler og vi bruker tid på felles gjennomgang av arbeidene fra workshopen. Det vil være mulig både å få skannet negativer og printet bilder på siste kursdag.

Det vil også være mulighet for utendørs portrettfotografering under workshopen.
©Jo Michael de Figueiredo -
©Jo Michael de Figueiredo
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Jo Michael de Figueiredo -
©Jo Michael de Figueiredo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu