Fotopodden Live

Vi spiller inn neste episode av Fotopodden på Oslo Negativ lørdag 1. oktober. Kom og hør på oss.
Norges største fotofestival, Oslo Negativ, er i gang, og Foto.no er med. Arrangøren ønsket at vi skulle ha noen arrangementer under festivalen, og det er vi selvfølgelig med på.

Ett av de vi gleder oss mest til er allerede lørdag denne uka. Da flytter vi podkaststudioet vårt ut fra Barcode og inn i storsalen på gamle Deichmann. Kl 15.00 starter vi opptak med publikum til stede, så hvis du ønsker å være med på en samtale med Paulina Tamara om utstillingen «Over regnbuen», som hun viser under festivalen, og om bildene til Marie Høeg og Bolette Berg som Paulina tok utgangspunkt i da hun lagde bildene til sin egen utstilling, er du hjertelig velkommen.

Det er ingen påmelding og det er god plass, så det er bare å dukke opp. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål på slutten av sesjonen.

Vi sender ikke podkasten live, men den vil naturligvis dukke opp der du hører på podkaster kort tid etterpå. Men vil du være først med å få med deg det siste, og kunne delta i samtalen, møt opp på Oslo Negativ lørdag 1. oktober kl. 15.00.

Hvis tidspunktet passer dårlig for deg, eller du synes det blir lite med bare én episode, så spiller vi også inn lørdag 15. oktober kl. 16. Tema er ikke satt ennå, men vi vil ha minst en gjest som er aktuell i forbindelse med festivalen.

Velkommen skal du være.
Paulina Tamara -
Paulina Tamara
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu